- 21 Temmuz 2018
- 466
- 926
- 18
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
O çok çekiciydi dediği kadın da benden 10 yaş büyük ayrıca da göğüsleri ve burnu çok kötü estetikli dudakları falan da çok çirkin ve bu kadını beğenip beni beğenmemesi yüzünden iyice kafayı yedim. Hatta kadının vesikalık fotoğrafını ilk gördüğümde yazık falan demiştim kadına o derece beğenmedim ama bir baktım sıfatını asla beğenmediğim kadın ona benden çekici geliyor
Bir kere o yazdıgınız b.k nedirüst üste konu açmaya başladım yine. Çünkü bir karın ağrım var. Şimdiye kadar ne arkadaşlarım arasında ne de bu mecrada bunu hiç dile getirmedim, Kendime bile söylemedim. Yokmuş gibi davranırsam yok olur diye düşündüm ama olmuyor.
Burada erkek arkadaşımdan ayrılma nedenimi onun kaba tavırları olarak size söyledim. Tabi ki kaba tavırları da var evet ama asıl neden bu değildi. Asıl neden erkek arkadaşımın beni güzel bulmamasıydı.
Onla tanıştığımızda 58 kilo kadardım ve ailem tarafından tabiri caizse terk edilmiştim, bok gibiydim, müşkül vaziyetteydim resmen. İlk başlarda ufak ufak eleştirmeye başladı şaka yollu. Sonra ciddi ciddi herr gün ama her gün belki defalarca “şaka” adı altında dış görünüşümü aşağıladı. Kurduğu cümleleri kuramayacağım çünkü yemin ederim elim gitmiyor.
Ben de bunun üzerine spora başladım ve 48 kiloya düştüm. O dönem sanki erkek arkadaşım bana iyilik etmiş gibi düşünüyordum. Gerçekten büyük salaklık. Ama hala beni beğendiğine dair hiçbir emare yoktu. Artık zaten zayıfım ee hala neyi beğenmiyor bu diye düşünüyordum zira benim onun “tipi” olmadığım hiç aklıma gelmemişti. Çünkü ben bu yaşıma kadar hep beğenilen bi insan oldum nitekim kendim de yüzümü saçlarımı gözlerimi vs beğenirdim, karşı cins de sürekli beğenirdi ve beni dış görünüş açısından eleştiren ilk erkek malesef eski erkek arkadaşım oldu. Ama bi kere sarhoş olunca benim için beautiful da benim tipim değil de işte neye niyet neye kısmet dedi. O kadar salağım ki bu cümleyi hiç duymamış gibi yaptım şaka yaptığını farz ettim.
Ayrıca belirtmem gerekiyor ki bana hiçbir zaman, hiççççbir zaman güzelsin demedi, asla ama asla. Neyse bir gün konu eski nişanlısından açıldı ne bulmuştun mesela o kadında dedim(bunu küçümsemek için sormadım bu arada kadının fiziği yaşına rağmen çok düzgün yani vücudu daha kum saati formunda, ki bunu da takıntı haline getirdiğim son derece açık) kadın gibi kadındı yani çok çekiciydi benim için dedi bana ve bunu derken gözleri parladı resmen adamın.
İşte böyle böyle en sonunda benim jetonum düştü ve bu adamın beni beğenmediğini çok şükür idrak ettim. Bunu kendisiyle de paylaştım ve bana dedi ki saçmalama seni beğenmesem neden koluma takıp her yere götüreyim ailemle tanıştırayım. Tabi bu bana hiç makul bir açıklama gibi gelmedi ve ben de ayrıldım.
Ayrıldım iyi güzel hoş da benim aynaya bakarken midem bulanıyor artık, kendimi güzel bulmuyorum. Makyaj yapmak içimden gelmiyor çünkü yapsam bile bi boka benzeyeceğime inanmıyorum. Eskiden makyaj yapmazdım çünkü makyajsız da güzel olduğuma inanırdım. Ne zaman bir kıyafet denesem asla ama asla beğenmiyorum. Kabinden çıkıyorum arkadaşlarım bayılıyorlar kıyafetime ben kendime sen kimsin ki bunu giyeceksin diyorum. Veya bir arkadaşımın arkadaşı bir yerden fotoğrafımı beğenip bunu bana iletiyor ben diyorum ki yazık çocuk hayal kırıklığına uğrayacak.
Ve bunlara engel olamıyorum. Biri bana güzelsin dediğinde yalan söylediğine inancım %100 çünkü ben de yapıyorum bunu. Yani bir saç çok kötüyse bile zaten kötü olan bir şeyi daha da kötüleştirmeye gerek yok diyip “canım saçların çok güzel olmuş” diyorum o insana. O yüzden insanların da sırf beni avutmak için bana şu güzel olmuş bu güzel olmuş dediğini düşünüyorum.
Sabah 6da uyanmam gerek sınavım var ama ben bunları düşünmekten uyuyamıyorum. Hayatım mahvoldu, çok daha kiloluyken bile çok daha mutlu bi insandım ben. Şu an aynaya bakmıyorum bile mümkün mertebe. Lavaboda ellerimi yıkarken asla kafamı kaldırmamaya çalışıyorum. Bir erkeğin laflarının beni bu hale getirebileceğini hiç düşünmezdim ama 1 yıl boyunca sistematik olarak eleştirildim, beğenilmedim. Bir daha asla aynaya baktığımda kendimi beğenemeyecek olmak beni şimdiden yordu.
Kesinlikle çok doğru bir tespit!Kendileri bok gibi olduğu ve mutlaka ezik, yetersiz bir yönleri olduğunu bildikleri için, yanındaki kadını böyle aşağılayıp o kadına "Bana bu adamdan başkası bakmaz, ben çirkinim zaten" dedirtip sizi psikolojik şiddetle kendilerine bağlamak için yapıyorlar.
Ben 21 o 31Sen kaç yaşındasın ...eski erkek arkadaşın kaç yaşında ?
Çok haklısınız. Onun bi kadında hoşlandığı özelliklere sahip olmamak tek başına benim canımı bu kadar sıkmazdı muhtemelen. Ama 1 yıl boyunca sistematik biçimde eleştirilmek beni mahvetti. Öyle ki gülerken suratıma bakıp bi anda sen erken yaşlancan diyodu ne alaka diyodum şu göz çevrendeki kırışıklıklara bak diyodu. Onun sayesinde olmayan kırışıklarımı da bir güzel kafaya taktım.Canim bence once kendinden ozurdile. Tum organlarindan, kasindan, gozunden. Normalde selam dahi vermeye tenezzul etmemen gereken bir beyinsizden oturu kendini degersiz gordugun icin.
Guzelsindir, degilsindir, bak bunlar coook goreceli bir konu.
Tamam guzelligi simetri ile, saglikli gorunus ile tanimlayabiliriz.
Ama birinden etkilenmek, onu cok guzel bulmak gercekten sadece simetriye, suna buna bakmiyor.
Yani illa duymussundur, balik etli diye tabir edilen,fazla kilosu olan kadinlari begenen erkekleri.
Minyon kadinlari begenen erkekleri.
Ya da tam tersi, uzun bacakli ince kadinlari.
Sarisini, esmeri, iri memelisini, kim kardashian popolusunu.
Yasca buyuk kadinlari begenenleri.
Simdi sen hayatina aldigin erkegin begenisine gore kendini elestirip, degistirmeye calisirsan sende ozguven namina hicbirsey kalmaz. Ve senin bu ozguvensizliginide erkekler cok guzel kullanir.
boyun cok mu kisa bilemiyorum ama 48 kilo bana cok az bir kilo gibi geldi. Ama belki boyunla uyumludur tabi bilemiyorum. 10 kiloyu ac kalarak verdigini tahmin ediyorum, zaten sirf zayif gorunmek icin kisa surede bu kiloyu vermen vucudunu deforme eder, hatlarinida kaybettirir. Guzel olmayi zayif olmakla iskillendiren erkek arkadasin miydi senmiydin orayi tam anlayamadim ama bence hic alakasi yok..
Sen kendinin en alimli, en guzel hali olmayi hedefleyebilirsin bu cok normal, ama bunu hayatina giren erkegin seni begenmemesiyle yapmaya calisman :/ ozguven bir kadinin en az guzelligi kadar guclu bir etkileyicilik sebebidir, Boyle erkeklerin karsisinda citkirildim bir psikolojiyle davranmak guzelliginede hayli golge dusurur.
Birde ben guzelligime cok guvenirdim yazmissin, orada da seni hatali buldum. Guven tabi ama once kadinligina ve karakter ozelliklerine guven.Bunlari guclendir, sonra guzelliginle alakali elestiri alinca gulup gecebilesin.
Boyle erkeklerlede muhattap olma bir daha lutfen. O begendigi tipte kadinlarla olsun, alttan altan verdigi mesajlar falan cok itici. Birde o kadinda ne buldun diye bir soruyu hic bir erkege sormamani tavsiye ederim, o kadinla kendini kiyasladigini anliyorlar ve Buda guvenli bir durus icin buyuk bir darbe.
Bilmiyorum lonely kendimi bu moddan çıkarmak bana hiç kolay gelmiyor. Sadece görmezden geliyorum bu durumu belki zamanla geçer diyeTrauma ciddi manada istersen dünyanın en çirkin kadını ol, bir adam seni seviyorsa seni dünyanın en güzel kadını gibi hissettirir. Hadi seviyordu diyelim, bir iltifattan aciz miydi? Ne kadınlar görüyorum prenses gibi hissettirilen. Çirkinliği falan çıkar at kafandan, adam seni güzel hissettirecek hiçbir şey yapmamış ki çünkü işine böyle gelmiş. Seni komplekse sokarak elinde tutmak istemiş arkadaşların da bahsettiği gibi. O gart horoza takıp da kendini beğenmemezlik etme sakın.Kim o ya güzellikte yetkili mercii mi? Keşke sen de onu yaşlı hissettirseymissin de yapmamissin işte
Şimdi kendinden özür dileyip yoluna ve eski bakımına devam ediyorsun. Bu da sana tecrübe olsun seni prenses gibi hissettirmeyen ayılarla birlikte olma. Hele romantiklikten içi geçmiş emekli modunda dayılarla hiç olma
Zaten antidepresan kullanıyorum halihazırda ama psikolog seanslarımı bıraktım maddi durumum yüzündenSeni çok iyi anliyorum. İnsanın sevdiği kadinin özgüvenini yükseltmesi gerekirken tam tersine özgüvenini yerlere sermesi gerçekten çok acı. Senin ilacın sanırım seni gerçekten hak eden ve sendeki güzelliklerin farkına varacak birinin karşına çıkması. Ayrıca psikolojik yardım almanı da tavsiye ederim.
Olabiliyor tabi oluyorlar da buna lafım yok. Ama ben kadını ilk gördüğümde gerçekten çok çirkin olduğunu düşünmüştüm. Sonra bi baktım benim çok çirkin dediğim kadından daha çirkin bulunuyorum hem de sevgilim tarafındanOncelikle yasini almis kadinlarda gercekten cekici olabiliyor.
Kendini bence o kizla hala icten ice kiyasliyorsun, bunu birakmalisin once.
Eski sevgilinin guzellik anlayisina uymaman seni cirkin yapmiyor ki, ne alaka..
Kimi insan seksi guzeldir kimi insan duru guzel kimisi de poncik guzellerden.
Depresyondasin buyuk ihtimal.
Eski konularina goz attim, hatta adam gelse barissam dusuncesine girmissin.
Gelip gonlunu almadigi icin bu ofkeni kendine donduruyorsun bence, yapma bunu.
Ablan yasindayim,tavsiye olarak al.
Elin adami icin kendini hirpalama.
Bana da güldüğüm zaman suratıma bakıp sen erken yaşlancan diyodu..Iyi olmuş o adamdan kurtuldugun. Ben 21 yaşında iken bir adamla görüşmüştüm. Bana yaşlı duruyorsun demişti. 21de de nasıl yaşlı duruluyorsa. Bazen erkekler kadınları elinde tutmak için özgüvenlerini kırıyorlar. Kadın da diyor ki baskası beni begenmez ben bunu elimde tutayım. Hiç gelme bu oyunlara. Çok çok guzelsindir eminim. Git saçını değiştir birkaç elbise al. Ve aynaya bak kendini ne kadar beğendiğini soyle her gün. Kesinlikle çok daha iyilerine layıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?