Aynaya bakarken iğreniyorum

Psikolojik şiddet işte bizim erkeklerin en iyi yaptığı iş.Özgüveninizi almış götürmüş gidin bi kuaföre kendinizi iyi hissedersiniz,insan içine çıkın kapatmayın kendinizi madem kadın gibi kadındı bırakmayaymış ayrıca.Ay totom tipi değilmiş silah mı dayamışlar üzmeyin kendinizi böyle adamlar için toparlanın sevindirmeyin.

Ayyy ne takcan be sıfatsızı sallasana allasen o kimde seni begenmiyomuş. Eminim cok guzel bi kizsin. Patavatsiz dengesiz biseymis belliki. Tipe güzellige yakisikliliqa bakilip ewlenilse hayat kurulsa emin ol hep tısss cikar bu ewlilikler önemli olan iç guzelliktir. bu güzellikler gecici hepimizde. İnsanin beyin bossa dis cephe guzel olsa ne yazar hic uzme kendini allahim ne guzel yAratmis seni neyin eksik sükret kurtulmussun. İnsallah seni sen oldugun icin sewen biri cikar karsina

Oncelikle yasini almis kadinlarda gercekten cekici olabiliyor.
Kendini bence o kizla hala icten ice kiyasliyorsun, bunu birakmalisin once.
Eski sevgilinin guzellik anlayisina uymaman seni cirkin yapmiyor ki, ne alaka..
Kimi insan seksi guzeldir kimi insan duru guzel kimisi de poncik guzellerden.

Depresyondasin buyuk ihtimal.
Eski konularina goz attim, hatta adam gelse barissam dusuncesine girmissin.
Gelip gonlunu almadigi icin bu ofkeni kendine donduruyorsun bence, yapma bunu.
Ablan yasindayim,tavsiye olarak al.
Elin adami icin kendini hirpalama.

Iyi olmuş o adamdan kurtuldugun. Ben 21 yaşında iken bir adamla görüşmüştüm. Bana yaşlı duruyorsun demişti. 21de de nasıl yaşlı duruluyorsa. Bazen erkekler kadınları elinde tutmak için özgüvenlerini kırıyorlar. Kadın da diyor ki baskası beni begenmez ben bunu elimde tutayım. Hiç gelme bu oyunlara. Çok çok guzelsindir eminim. Git saçını değiştir birkaç elbise al. Ve aynaya bak kendini ne kadar beğendiğini soyle her gün. Kesinlikle çok daha iyilerine layıksın.

Ya ben igrenmiyorum da ben de cok kilolu buluyorum kendimi.zayuflayinca da cirkin ikdun diyen bir fit kadin dusmani tayfa var.onlari da hic sevmiyorum.oyle ben de fit spor yapan kadinlari begeniyorum cok.incecik

konuyu okuyunca aklıma geldi. meryem uzerli'nin bir röportajını okumuştum. bir zamanlar hayatındaki insan ağır depresyon yaşatmış, sürekli kilolusun, zayıfla çirkinsin sana saygı duymuyorum diye kompleks sahibi yapmış. halbuki ne kadar güzel kadın.
demem o ki; o dedi diye öyle olmuyorsun, değerini o belirlemiyor, kendine eziyet etme.

Kendisi kim? Güzellikte bilir kişi mi? Zevki yegane değerli doğru tek insan mı? Kırdırmayın özgüveninizi böyle ayılara. Bunu neden yapıyor bu adamlar biliyor musun? Kendileri bok gibi olduğu ve mutlaka ezik, yetersiz bir yönleri olduğunu bildikleri için, yanındaki kadını böyle aşağılayıp o kadına "Bana bu adamdan başkası bakmaz, ben çirkinim zaten" dedirtip sizi psikolojik şiddetle kendilerine bağlamak için yapıyorlar. Neden çirkin olasın bir yetersizin demesiyle?

Bunu kendine yapma.
Gir bi banyo yap "Arınıyorum şimdi tüm kötü düşüncelerimden, ben güzel bir kadınım" diyerek, vücudunu seve seve, kendine sarıla sarıla yıkan. Sonra da en sevdiğin kıyafetlerini giyip alış verişe-kuaföre çık. Yeni biri olarak başla ve o erkek arkadaşın dediklerini de kafandan eski imajınla birlikte sil.

Bir kere o yazdıgınız b.k nedir
Siz şunu kabul edin önce salagın birine gönül verdim yetmedi adam yerine koydum yetmedi laflarını agzından çıkıyor sandım diye aynaya baka baka kendinize itiraf edin.
Ayrıldıgı nişanlısı kadın gb kadın sizde öyle
Ama ortada adam gb adam yok.
Aynaya bir bakın Neyiniz eksik
Ruhunuza bakın neyiniz eksik
Tabi ki hiç birii

Canim bence once kendinden ozurdile. Tum organlarindan, kasindan, gozunden. Normalde selam dahi vermeye tenezzul etmemen gereken bir beyinsizden oturu kendini degersiz gordugun icin.
Guzelsindir, degilsindir, bak bunlar coook goreceli bir konu.
Tamam guzelligi simetri ile, saglikli gorunus ile tanimlayabiliriz.
Ama birinden etkilenmek, onu cok guzel bulmak gercekten sadece simetriye, suna buna bakmiyor.
Yani illa duymussundur, balik etli diye tabir edilen,fazla kilosu olan kadinlari begenen erkekleri.
Minyon kadinlari begenen erkekleri.
Ya da tam tersi, uzun bacakli ince kadinlari.
Sarisini, esmeri, iri memelisini, kim kardashian popolusunu.
Yasca buyuk kadinlari begenenleri.
Simdi sen hayatina aldigin erkegin begenisine gore kendini elestirip, degistirmeye calisirsan sende ozguven namina hicbirsey kalmaz. Ve senin bu ozguvensizliginide erkekler cok guzel kullanir.

boyun cok mu kisa bilemiyorum ama 48 kilo bana cok az bir kilo gibi geldi. Ama belki boyunla uyumludur tabi bilemiyorum. 10 kiloyu ac kalarak verdigini tahmin ediyorum, zaten sirf zayif gorunmek icin kisa surede bu kiloyu vermen vucudunu deforme eder, hatlarinida kaybettirir. Guzel olmayi zayif olmakla iskillendiren erkek arkadasin miydi senmiydin orayi tam anlayamadim ama bence hic alakasi yok..

Sen kendinin en alimli, en guzel hali olmayi hedefleyebilirsin bu cok normal, ama bunu hayatina giren erkegin seni begenmemesiyle yapmaya calisman :/ ozguven bir kadinin en az guzelligi kadar guclu bir etkileyicilik sebebidir, Boyle erkeklerin karsisinda citkirildim bir psikolojiyle davranmak guzelliginede hayli golge dusurur.

Birde ben guzelligime cok guvenirdim yazmissin, orada da seni hatali buldum. Guven tabi ama once kadinligina ve karakter ozelliklerine guven.Bunlari guclendir, sonra guzelliginle alakali elestiri alinca gulup gecebilesin.

Boyle erkeklerlede muhattap olma bir daha lutfen. O begendigi tipte kadinlarla olsun, alttan altan verdigi mesajlar falan cok itici. Birde o kadinda ne buldun diye bir soruyu hic bir erkege sormamani tavsiye ederim, o kadinla kendini kiyasladigini anliyorlar ve Buda guvenli bir durus icin buyuk bir darbe.

Kesinlikle çok doğru bir tespit!

Eski sevgilinin sözlerinin değerini düşürmesine izin verme. Kendini güzel hissettirecek rutinlerine geri dön. Saçlarına fön çektir. Maske yap. Spor yap.

Benimde başımda vardı bir adet buna benzer biri. Yıllarca bana çok zayıfsınsın çok zayıfsın çok kötü gözüküyorsun derdi. Ben ayrıldıktan sonra beni çok daha zayıf ve kusura bakmasın kimse ama gerçekten çirkin bir kızla aldattığını öğrendim. Yani sorun sende değil onların zihniyetinde.
Kendimi iyileştirdikten sonra istediğim gibi kilo aldım. Zaten güzeldim çok daha güzel oldum. Şimdi kimsenin onayına ihtiyacım olmasa da her seferinde beni ne kadar beğendiğini ve etkilendiğini söyler.
Demem o ki sende çok güzelsindir ve kendinle barış. Geçsin güzelsin hayatını yaşa. Kötü kalpli insanlara prim verme.

Trauma ciddi manada istersen dünyanın en çirkin kadını ol, bir adam seni seviyorsa seni dünyanın en güzel kadını gibi hissettirir. Hadi seviyordu diyelim, bir iltifattan aciz miydi? Ne kadınlar görüyorum prenses gibi hissettirilen. Çirkinliği falan çıkar at kafandan, adam seni güzel hissettirecek hiçbir şey yapmamış ki çünkü işine böyle gelmiş. Seni komplekse sokarak elinde tutmak istemiş arkadaşların da bahsettiği gibi. O gart horoza takıp da kendini beğenmemezlik etme sakın.Kim o ya güzellikte yetkili mercii mi? Keşke sen de onu yaşlı hissettirseymissin de yapmamissin işte
Şimdi kendinden özür dileyip yoluna ve eski bakımına devam ediyorsun. Bu da sana tecrübe olsun seni prenses gibi hissettirmeyen ayılarla birlikte olma. Hele romantiklikten içi geçmiş emekli modunda dayılarla hiç olma

Evett ben seni anlıyorum.
23 yaşlarımda falandım ilk erkek arkadaşım olan kişi benim fiziğimi eleştirmişti.çok kilo alıp verdim ergenlikten kalma belimde çatlaklar oluşmuştu.onları görmüş heralde.bir gün bana eski sevgilisi yaşıda vardı kadının o yaşına rağmen senden daha iyiydi vücudu gibi birşey dedi bana direk demedi ama ben konuşturdum kendi yöntemlerimle.ben şok oldum.
Yani ufak tefek kusurlarım var ama o kadın hem bendem yaşça büyük 10 yaş kadar falan hemde hiç güzel değildi yüzü falan.herkes şaşırdı zaten.gitti onla evlendi falan.şimdi gülüyorum kendime.neleri kafama takmışım .arada bakıyorum sosyal medyadan taş vücutlu kilo almış şişmiş benimkide iyice çökmüş
Ben kendime bakan kilosunu koruyan spor yapan bakımlı bir kadın oldum.çok şükür .insanların ağzına laf vermicen.umursamayacaksın kendine daha iyi bakıcaksın.bırak beğenmesin beğenen de olucak.

Seni çok iyi anliyorum. İnsanın sevdiği kadinin özgüvenini yükseltmesi gerekirken tam tersine özgüvenini yerlere sermesi gerçekten çok acı. Senin ilacın sanırım seni gerçekten hak eden ve sendeki güzelliklerin farkına varacak birinin karşına çıkması. Ayrıca psikolojik yardım almanı da tavsiye ederim.

Çok haklısınız. Onun bi kadında hoşlandığı özelliklere sahip olmamak tek başına benim canımı bu kadar sıkmazdı muhtemelen. Ama 1 yıl boyunca sistematik biçimde eleştirilmek beni mahvetti. Öyle ki gülerken suratıma bakıp bi anda sen erken yaşlancan diyodu ne alaka diyodum şu göz çevrendeki kırışıklıklara bak diyodu. Onun sayesinde olmayan kırışıklarımı da bir güzel kafaya taktım.
Bu arada kiloyu sporla ve diyetle verdim. Ama neyle verirsem vereyim güzel olmayacaktı gibi geliyor bana sanki. Şu an zaten 48 kilo değilim 52ye çıktım herkes böyle daha iyi olduğunu 48 kiloyken iskelet gibi olduğumu söylüyor. Ama erkek arkadaşıma sorsanız ideal kilom 45(gerçekten).

Bilmiyorum lonely kendimi bu moddan çıkarmak bana hiç kolay gelmiyor. Sadece görmezden geliyorum bu durumu belki zamanla geçer diye

Zaten antidepresan kullanıyorum halihazırda ama psikolog seanslarımı bıraktım maddi durumum yüzünden

Olabiliyor tabi oluyorlar da buna lafım yok. Ama ben kadını ilk gördüğümde gerçekten çok çirkin olduğunu düşünmüştüm. Sonra bi baktım benim çok çirkin dediğim kadından daha çirkin bulunuyorum hem de sevgilim tarafından

Bana da güldüğüm zaman suratıma bakıp sen erken yaşlancan diyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…