- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Hadi gidip onu alnından öpelim o zamanÖzgüveniniz hiç yokmuş kendinize.Adam esas bunu ortaya çıkarmış bence.
Haklısınız ben bu muameleyi hak ettim inşallah bi dahaki sefere daha kötüsünü görürüm de içiniz iyice soğur.Baska bir kadina cirkkm ve yasli demek de cirkin bence.ya herkes hakikaten hakettigini yasiyor diyorum bazen
Çok haklısınız. Onun bi kadında hoşlandığı özelliklere sahip olmamak tek başına benim canımı bu kadar sıkmazdı muhtemelen. Ama 1 yıl boyunca sistematik biçimde eleştirilmek beni mahvetti. Öyle ki gülerken suratıma bakıp bi anda sen erken yaşlancan diyodu ne alaka diyodum şu göz çevrendeki kırışıklıklara bak diyodu. Onun sayesinde olmayan kırışıklarımı da bir güzel kafaya taktım.
Bu arada kiloyu sporla ve diyetle verdim. Ama neyle verirsem vereyim güzel olmayacaktı gibi geliyor bana sanki. Şu an zaten 48 kilo değilim 52ye çıktım herkes böyle daha iyi olduğunu 48 kiloyken iskelet gibi olduğumu söylüyor. Ama erkek arkadaşıma sorsanız ideal kilom 45(gerçekten).
Yo size ya da baskasina kin gudecek kadar ya da oh oksun diyecek kadar hayat uzun degil.bana kizacaginiza icin8zi temiz ve ferah tutun gercekten iyi geliyorHaklısınız ben bu muameleyi hak ettim inşallah bi dahaki sefere daha kötüsünü görürüm de içiniz iyice soğur.
Ama canım şöyle düşün ten uyumu denen şey var ya o kadın ona çekici geliyor olabilir ama bu ne seni çirkin yapar ne o kadını güzel yapar..anlattığın kadarıyla ben senin çok güzel olduğunu hissettim..güzel bir cilt güzel saçlar doğal güzelsin işte ne güzel..lütfen özgüvenini kaybetmene izin verme.O çok çekiciydi dediği kadın da benden 10 yaş büyük ayrıca da göğüsleri ve burnu çok kötü estetikli dudakları falan da çok çirkin ve bu kadını beğenip beni beğenmemesi yüzünden iyice kafayı yedim. Hatta kadının vesikalık fotoğrafını ilk gördüğümde yazık falan demiştim kadına o derece beğenmedim ama bir baktım sıfatını asla beğenmediğim kadın ona benden çekici geliyor
Aynısını sizin için de tavsiye ediyorum ama bu size pek iyi gelmeyebilir belli ki siz başka insanın mutsuzluğundan beslenmeye bayılıyorsunuzYo size ya da baskasina kin gudecek kadar ya da oh oksun diyecek kadar hayat uzun degil.bana kizacaginiza icin8zi temiz ve ferah tutun gercekten iyi geliyor
Evet gerçekten tüm arkadaşlarının beni genç bulması çok hoşuna gidiyordu. Sanki güzel bi çantaymışım gibi yanında taşıyodu beni ama hep keşke daha iyisi olsa diye de iç geçiriyodu. Biri beni överse o zaman hayran hayran bakmaya başlıyodu yüzümeYa başkasına çirkin yaşlı demek hoş değil tamam da görünen göz kılavuz istemez
Ortada gerçekler var
Ben 30 yaşındayım 20 yaşındaki kızla bir olamam değil mi?
Yaş kompleksim yok
Ama o yaşlarda benden 10 yaş kadar büyük ve fiziken bana göre çökmüş bir insana senden daha iyi vs derse biri açarım ağzımı.açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü Yani
Herkes haddini bilecek.onu seviyorum onu çekici buluyorum dersin gidersin zorla tutan yok ama hem benlesin hemde abuk sabuk laflar neyse koyduk kapıya zaten şimdi istediği kadar güzelliğiyle yaşayabilir.
Ben konu sahibini anlıyorum
Erkekler kıymet bilmez.bu tipler onada gitse bu sefer benim genç sevgililerim oldu diye hava atar.bunlar böyle kadınların özgüvenini sarsıp bunla besleniyor.hani bakıyorsun benden sonra dünya güzeli mi buldu diye merak iste yoo nerdeee.
Tabi ki sevgi aşk başka birşey de.başka bir kadının fiziğini bu kadar kafaya takarsan demek ki güzellik fizik senin için çok önemli derim.o zaman ona göre bir kadın bulması gerek demek bulamıyor çünkü yeterli bir erkek değil.neyse ya herkes buluyor belasını işte..
Cok merak ettim sizi ...üst üste konu açmaya başladım yine. Çünkü bir karın ağrım var. Şimdiye kadar ne arkadaşlarım arasında ne de bu mecrada bunu hiç dile getirmedim, Kendime bile söylemedim. Yokmuş gibi davranırsam yok olur diye düşündüm ama olmuyor.
Burada erkek arkadaşımdan ayrılma nedenimi onun kaba tavırları olarak size söyledim. Tabi ki kaba tavırları da var evet ama asıl neden bu değildi. Asıl neden erkek arkadaşımın beni güzel bulmamasıydı.
Onla tanıştığımızda 58 kilo kadardım ve ailem tarafından tabiri caizse terk edilmiştim, bok gibiydim, müşkül vaziyetteydim resmen. İlk başlarda ufak ufak eleştirmeye başladı şaka yollu. Sonra ciddi ciddi herr gün ama her gün belki defalarca “şaka” adı altında dış görünüşümü aşağıladı. Kurduğu cümleleri kuramayacağım çünkü yemin ederim elim gitmiyor.
Ben de bunun üzerine spora başladım ve 48 kiloya düştüm. O dönem sanki erkek arkadaşım bana iyilik etmiş gibi düşünüyordum. Gerçekten büyük salaklık. Ama hala beni beğendiğine dair hiçbir emare yoktu. Artık zaten zayıfım ee hala neyi beğenmiyor bu diye düşünüyordum zira benim onun “tipi” olmadığım hiç aklıma gelmemişti. Çünkü ben bu yaşıma kadar hep beğenilen bi insan oldum nitekim kendim de yüzümü saçlarımı gözlerimi vs beğenirdim, karşı cins de sürekli beğenirdi ve beni dış görünüş açısından eleştiren ilk erkek malesef eski erkek arkadaşım oldu. Ama bi kere sarhoş olunca benim için beautiful da benim tipim değil de işte neye niyet neye kısmet dedi. O kadar salağım ki bu cümleyi hiç duymamış gibi yaptım şaka yaptığını farz ettim.
Ayrıca belirtmem gerekiyor ki bana hiçbir zaman, hiççççbir zaman güzelsin demedi, asla ama asla. Neyse bir gün konu eski nişanlısından açıldı ne bulmuştun mesela o kadında dedim(bunu küçümsemek için sormadım bu arada kadının fiziği yaşına rağmen çok düzgün yani vücudu daha kum saati formunda, ki bunu da takıntı haline getirdiğim son derece açık) kadın gibi kadındı yani çok çekiciydi benim için dedi bana ve bunu derken gözleri parladı resmen adamın.
İşte böyle böyle en sonunda benim jetonum düştü ve bu adamın beni beğenmediğini çok şükür idrak ettim. Bunu kendisiyle de paylaştım ve bana dedi ki saçmalama seni beğenmesem neden koluma takıp her yere götüreyim ailemle tanıştırayım. Tabi bu bana hiç makul bir açıklama gibi gelmedi ve ben de ayrıldım.
Ayrıldım iyi güzel hoş da benim aynaya bakarken midem bulanıyor artık, kendimi güzel bulmuyorum. Makyaj yapmak içimden gelmiyor çünkü yapsam bile bi boka benzeyeceğime inanmıyorum. Eskiden makyaj yapmazdım çünkü makyajsız da güzel olduğuma inanırdım. Ne zaman bir kıyafet denesem asla ama asla beğenmiyorum. Kabinden çıkıyorum arkadaşlarım bayılıyorlar kıyafetime ben kendime sen kimsin ki bunu giyeceksin diyorum. Veya bir arkadaşımın arkadaşı bir yerden fotoğrafımı beğenip bunu bana iletiyor ben diyorum ki yazık çocuk hayal kırıklığına uğrayacak.
Ve bunlara engel olamıyorum. Biri bana güzelsin dediğinde yalan söylediğine inancım %100 çünkü ben de yapıyorum bunu. Yani bir saç çok kötüyse bile zaten kötü olan bir şeyi daha da kötüleştirmeye gerek yok diyip “canım saçların çok güzel olmuş” diyorum o insana. O yüzden insanların da sırf beni avutmak için bana şu güzel olmuş bu güzel olmuş dediğini düşünüyorum.
Sabah 6da uyanmam gerek sınavım var ama ben bunları düşünmekten uyuyamıyorum. Hayatım mahvoldu, çok daha kiloluyken bile çok daha mutlu bi insandım ben. Şu an aynaya bakmıyorum bile mümkün mertebe. Lavaboda ellerimi yıkarken asla kafamı kaldırmamaya çalışıyorum. Bir erkeğin laflarının beni bu hale getirebileceğini hiç düşünmezdim ama 1 yıl boyunca sistematik olarak eleştirildim, beğenilmedim. Bir daha asla aynaya baktığımda kendimi beğenemeyecek olmak beni şimdiden yordu.
Arada bariz yaş farkınız var....seni sevdigini belirtmiş ama onda da kerameti kendinde aramis.Sevilmek tamamen edilgen bir olaydir ve size ait bir durum degildir.Bunu bile isteye yaptigindan eminim...amacinin bir sekilde ilişkide üstünlük sağlayıp sana "milli piyangodan büyük ikramiye kazanmış " hissi yaratmak .... bunu seni yererek ,kötü hissettirerek ,çirkin olduğunu söyleyerek yapmış ki ondan başkası seni sevmez sanasin. Zihnin,su an ki ruh halin,mutsuzlugun _sadece erkek arkadaşınin genel tavrı değil ailenin sana yasattiklari sonucu aradığın sevgiyi,değerli olma hissini yaşayamamis olman _ aynada ki yansımanı saglikli yorumlayamamana neden oluyor.Bence bir ruh sağlığı uzmanına sen bu durumu kaniksamadan başvurman faydalı olur.Yoksa ilerde kel,alkol problemi olan,gobekli ,yaşlı adamlarının " tipim değilsin ama neyse Allah'tan ben çıktım da karsina sevisecek adam buldun " saçmalıklarıni ciddiye alirsinBen 21 o 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?