Aynaya bakarken iğreniyorum

Tipi olmamak diye bir tabir var mesela ben kaslı erkekleri hiç sevmem. Zapzayıf incecik ve bebek yüzlü erkeklerden hoşlanıyorum. Aşık olduğum erkekleri arkadaşlarım görünce bunun nesini beğendin derler hep. Genel olarak sakallı kalıplı erkekler beğenilir toplumda. E şimdi ben zayıf ve sakalsız erkeklerden hoşlanıyorum diye kaslılar çirkin mi oldu? Tabii ki hayır. Eski sevgiliniz büyük bi eşekmiş ama kendini yetersiz hissettiği için sizi aşağılamış olma ihtimali de var.

Aynen öyle ben traumayi gördüm hakkaten güzel kız ki ben öyle herkesi beğenmem mesela. Kızın karşısında nasil ezildiyse ne diyeceğini şaşırmış gepegenç kıza erken yaşanacaksin demiş sihirli küresinden baktı heralde ruh hastası

Senin eski sevgilinin nisanlisina olan tavrindan sunu tahmin ettim: empati duygusu asiri gelismis bir insansin (empath dedikleri tur). Bu da seni incinmeye acik hale getiriyor. Ben psikolog degilim ama tahminim hem aileden hem de sevgiliden narsist istismara maruz birakilmis olabilirsin. Youtube'da narcissistic abuse, npd, no contact gibi kelimleri aratirsan toksik aile veya eski partnerden (genelde her ikisi oluyor) kurtulan ve tek baslarina hayat kuran yetiskinlerin hayatlarini anlattiklari videolar var. Boyle turkce bloglar da var birkac tane. Bence goz at. Belki yalniz olmadigini veya kendini iyi hissetme taktiklerini anlaman acisindan sana yardim edebilir. Emin ol bir sure sonra insanlar cpk guzel iliskiler cok mutlu hayatlar kuruyor.

Son düzenleme:
Tipik kendini sizden aşağıda görüp uzerinizde baski kurup sizi psikolojikmen cokertmeye çalışan erkek tipi...
Kendini size yakistiramasaydi yaninizda durmaz sizden önce o ayrilmak isterdi emin olun... Bence aynaya sürekli bakin ve Allahim beni ne kadar güzel yaratmissin diye sükredin... İnsanlar degil kendinizi siz motive edeceksiniz ki hayata tutunup ayakta durabilesiniz... Daha bakımlı olun kendinizden emin adimlarla ilerleyin bırakın pismanligi o yaşasın siz değil...

B Bremenmizikacisi gerçekleri anlamana sevindim canım :) Kendini sevdiğinde zaten bir daha bu tarz adamları hayatına çekmeyeceksin (benzer enerjiler birbirini çeker bilirsin).

Ben de senin yaşadıklarını yaşadım keşke kk yı bilseydim o zaman inan şanslısın burda çok güzel destek veriyoruz birbirimize hadi geçmiş olsun kuzum silkelen ve kendine gel :)

Açıkçası sizi aşağı çekmek için özellikle yaptığını düşünüyorum.

Çünkü kolay kolay bir erkek çekici bulmadığı bir kadınla vakit geçirmez. 2 ihtimal var:
-Ya sizin ondan daha iyilerini bulabileceğinizi biliyordu ve bu yüzden kendinizi çirkin hissedip ona muhtaç kalmanızı istedi
-Ya da narsist bir kişiliği vardı ve ilişkideki en iyi en güzel olması gerekenin kendisi olduğunu düşünüp sizi de buna inandırmaya çalıştı

Ama her durumda da sitematik bir şekilde kendinizi değersiz hissettirmeye çalışmış ve kısmen de başarılı olmuş.

Buna izin vermemelisiniz. Eminim şuan fırsat verseniz size iltifat etmek için hazır bekleyen pek çok erkek vardır.

Nereden biliyormuş çok bilmiş beyefendi

Adam ezik belli yani...kimse kimseyi durup dururken görselliği ile incitmez karşıdakini
Var bir kompleksi...inan seni guzel bulmasa dakka durmazdı yanında...erkek milletinden bahsediyoruz neticede...

Ama sen ne yazik ki kendinle olan bağını zedeledin ve bunu tamir etmek yillarini alabilir...bence mutlaka yardim al bu konuda,oylece birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…