- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Özgüvenimi yıktı geçti resmen
o ya he he durumu bende de var, düşününce bende tam iyileşmemişim galiba.Konunuzda kendimi gördüm resmen.Benim de eski sevgilim böyleydi.Hatta o işi biraz daha ileri safhaya taşımıştı ''arkadaşlarım çirkin diyor -kendisi öyle düşünüyor aslında- ama ben seni güzel buluyorum yeaaaa''Sağolsun kendisi beni güzel bulan tek insanmış - öyle demeye getiriyordu - ve bunu birden fazla kez söyledi üstelik birkaç aylık kısa bir ilişkide.Ha bir de beni zeki bulmuyormuş arkadaşları,onu hatırladım şimdi,o daha güzeldi Hem aptal hem çirkinmişim Ne kadar zaman geçti üzerinden hala moralimi bozuyor açıkçası.Ben de diyorum kendime ''ya o ezik sırf sen onu bırakma diye öyle dedi boşveeer,niyeti iyi olsa sana bunu niye söylesin'' diye ama öyle olmuyor işte.Biri övünce ben de aynı duyguları yaşıyorum ''ya he he'' diyorum içimden,bilemedim etkili bir kurtulma yolu varsa bu özgüven eksikliğinden ben de öğrenmeyi çok istiyorum.
o ya he he durumu bende de var, düşününce bende tam iyileşmemişim galiba.
Ben 21 o 31
Bana da güldüğüm zaman suratıma bakıp sen erken yaşlancan diyodu..
O çok çekiciydi dediği kadın da benden 10 yaş büyük ayrıca da göğüsleri ve burnu çok kötü estetikli dudakları falan da çok çirkin ve bu kadını beğenip beni beğenmemesi yüzünden iyice kafayı yedim. Hatta kadının vesikalık fotoğrafını ilk gördüğümde yazık falan demiştim kadına o derece beğenmedim ama bir baktım sıfatını asla beğenmediğim kadın ona benden çekici geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?