Aynaya bakarken iğreniyorum

Ben sevince aşık olunca dünyanın en güzeli gibi geliyor hiç tipte takıntım olmadı
 
Ben sevince aşık olunca dünyanın en güzeli gibi geliyor hiç tipte takıntım olmadı

Ben de öyle. Sevgilim kendisini çirkin bulur ama benim gözümde dünya yakışıklısı . Gerçekten de yakışıklı ama.

Küçükken o da ailesinden ve çevresinden çirkinsin sözlerine muhatap olmuş ama şimdi hem ben hem de çevremizde yakışıklı olduğu söylene söylene o da bu psikolojiden çıkıyor artık.

Çevrenin sözleri cidden insan psikolojisi üzerinde çok etkili, o nedenle negatif insanlardan cidden uzak durmalı.
 
Annemede çocukken anneannem ne çirkin dermiş kuzeni için şöyle kızım olmadı dermiş ben ve Kardeşimin minnoşu anneme benzeriz küçük minnoş kızımız pek güzel bende fena değildim anneannem in hat yemesi özgüveni yoktur annemin
Bu arada ben gençken minyon ve çok güzeldim kafayı yiyince benle tipimle uğraşmıştı o zamanki ex ler evlendikleri insanlar çok güzel değil aşağatırsan aşalarlar öz güvenli olmalı tmm salmamalı ama laf ta söyletmemeli
 
sizi dışgörünüşünüzle yargılayan adamlara prim verip kendi bedeninize düşman olmayın. iyi insanlar başkalarının değiştiremeyeeceği şeyler yüzünden onları suçlayıp aşağılamazlar. baştan sizi sevmeyen birine değer vererek kendinize ihanet etmişsiniz. ve emin olun esgi sevdiğiniz kişiden daha yakışıklı ve dış görünüşünüze bayılacak bir sürü erkek var dışarda.
 
Sizin dış görünüşten ziyade psikolojinizi duzeltmenize ihtiyacınız var. Kendinize gelin hayat sadece dış görünüşten ibaret değil.
Ben tipsiz olduğunuzu düşünmüyorum çünkü eminim ki tüm bakımlı kadınlarin kendine has bir guzelliig oluyor. Bakiminizi eksik etmeyin .İlk önce siz kendinizi sevin sonra başkaları...
 
Bir erkeğin sözleriyle kendini çirkin hissetmen yüzünden kendini suçlama lütfen.Sistematik bir aşağılanmaya maruz kalmışsın farkında olmadan 1 yıldır.Böyle hissetmen gayet normal.Bunu fark etmen ve böyle düşünmenin yani kendini çirkin görmenin sebebinin kaynağını bulman bu düşünceyi değiştirmeni kolaylaştırır.

Eşimle çıkmaya başladığımız ilk dönemlerde kendimi onun yanında patates gibi hissederdim.Sanki utanırdım yakıştıramazdım kendimi ona.Bu özgüvensizlikten değildi kendimi beğenirdim aslında ama eşim yakışıklı hoş bir adam.Ortama girdiğimizde dikkati o çeker hep.Bu duruma ilk başlarda üzülürdüm hatta eşimi çıkarken bırakmayı düşündüm hep çiftler birbirine denk olmalı diye.Eşim hep tersini söylerdi , ben ne düşünüyorsam tam tersini.Söyleye söyleye benim de düşüncelerimi değiştirdi.Yani seninkinin tam tersi bir durum yaşadım ben de.İnsanın hayatındaki insanın söylediklerinden , düşündüklerinden etkilenmesi çok normal.O adamı bıraktığın iyi oldu , nelere maruz kaldığını fark ediyorsun artık.Eski haline dönmen zaman alabilir.Ama bu ilişkiden bazı şeyler öğrendiğini düşünüyorum.Kim olursa olsun senin dış görünüşünle ilgili bişey söylerse kendinle ilgili algını etkilemesine izin verme.Bu dünyada her insan değerli ve biriciktir.Böyle yüzeysel insanlardan da uzak durursun artık çünkü tanıdın bu tipleri.Bi' bakıma iyi olmuş.
 
Güzellik çok göreceli bir kavram. Bazen erkekler çok güzel bir kadını itici, bize çirkin gelebilecek bir kadını ise çekici bulabiliyor. Bu sizinle alakalı bir durum değil. O yüzden lütfen hayatı kendinize zindan etmekten vazgeçin.
 
Keşke daha önce terketseydiniz bu adam müsveddesini. Bu göbeği olan klasik Türk erkeğinin 2 kilo fazlası var diye kadının üzerinde psikolojik baskı kurması. Net hiç değişmez , aslında bunu kendi kusurlarını göstermemek ve size daha yetersiz hissettirip ondan ayrılmamanız için yapıyor. Bu bir manipülasyon tekniği bazı insanlar farkında olmadan yapıyorlar bunu.

Siz güzelsiniz , çok da güzelsiniz hemde kilonuz falan da çok az sakın daha fazlasına başvurup çeşitli hastalıklara yakalanmayın. Adam resmen beden algınızı bozmuş . Ben çok kilolu bir insanım ama şimdiye kadar kimse bana bu konu hakkında baskı yapamadı çünkü kilo alınıp verilir dış görünüş değişir ancak zehir gibi geçen günlerin tadı ağzınızdan silinmez.

Arkadaşlarınızla dertleşin, güzel kıyafetler alın gezin, baktınız kendiniz başa çıkamadınız destek alın.
 
Beyefendinin kendisi Kıvanç Tatlıtuğ standartlarında mıymış acaba ! Ay Allah aşkına bi erkek uğruna özgüveninizi neden yerler altına alıyorsunuz allah aşkına kendileri ne ki ne bekliyorlar ! Kendinize gelin ve kendinizi sevin o adamın dediklerinide kafanıza takmayın
 

Erkekleri anlamak bazen zor canım iki akrabam var karılarını bir zamanlar aldatan bir eşlerine bakıyorum bir de aldattiklari kadınlara eşlerini aptal yerine koyduklarina aciyorum resmen.

Hayatta herşey güzellik değil benim için madem o kadar iyiydi neden ayrildi sende bu boş insan için aynalara küsme İnan ki değmez.
 
Yorumunuz o kadar iyi geldi ki çok çok teşekkür ederim. Gerçekten de sanırım yaşadıklarım yüzünden objektifliğimi yitirdiğim için bu ilişkinin baştan dikiş tutmadığını hiç göremedim. Çok teşekkürler
 









Şerefsize bak gıcık oluyorum ben olsam sen kimsin Kıvanç mı sen de hiç benim tipim değildin ama kader derdim


Kızlar hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim gerçekten moralimi düzelttiniz. Ben de artık onun sırf benim kendisinden daha iyisini bulamayacağıma beni inandırmak ve elinde tutmak için böyle şeyler söylediğini düşünüyorum. Belki direkt olarak böyle düşünmüş olmayabilir ama eminim tavırlarının altıda yatan esas neden bu. Galiba yapılacak en iyi şey ona ne kadar haksız olduğunu ilk önce kendimi severek ispatlamam. Gerçi ispata da gerek yok zaten bu saatten sonra ne yaparsam kendim için yapacağım. Gerçekten iyi bir ders aldım bundan sonra her kim için olursa olsun dış görünüşümle veya hayat tarzımla ilgili kendimle ilgili kişiliğimle ilgili bu denli ödün vermeyeceğim. Makyaj, spor, bakım, kıyafet.. hepsini kendim için yapacağım asla kendimi başkalarına beğendirmek için değil. Çok teşekkür ederim hepinize
 
Sanırım malesef benim de bunun etkilerini atlatmam biraz uzun sürecek ama hiç değilse artık bu sürecin farkındayım. Ayrıca tek olmadığımı bilmek, başıma gelenin bir erkeklerin iğrenç bi stratejisi olduğunu fark etmek gerçekten bi nevi gözümü açtı.
 
Evet ben de içimden aynen yav he he diyorum bugün tanımadığım bi kız kirpiklerin çok güzel hangi rimeli kullanıyosun dedi o an sanki kirpiğim olduğunu yeni fark ettim. O kadar şaşırdım ki anlatamam. Çünkü bu herif ben rimel sürdüğümde far sürdüğümde ıy çok kötü olmuş sürme şunları çirkinleştiriyo seni derdi. G*tüm.
 
Zaten bi daha dönmem. Belki gerçekten de onun hoşlandığı kadın tipi değildim, olabilir. Ben de benim tipim kadınlardan hoşlanan bi insan bulur onla birlikte olurum bundan sonra. Gerçekten iyi ki yazmışım buraya kendime geldim resmen
 
Aslında ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum. Bir insan kendisini nasıl görürse enerjisi o şekilde yansır dışarıya. Biz kendimizi arka planda dahi olsa yeteri kadar güzel bulmazsak negatif enerjimiz fark edilir. Ama kendimizi seversek sırf yaydığımız pozitif enerjiyle bile hemen kendimizi belli ederiz. Burda bana önerilen her şeyi derhal uygulamaya koyacağım.
Bir de bence bu herif benden sonra mutlu olur, çünkü aklı varsa bundan sonraki sevgilisine asla böyle davranmaz.
 
Sevgili B Bremenmizikacisi bunu seni avutmak için söylemiyorum İnan
Ama senin eski erkek arkadaşım gibi karşısındaki insanın tipini sürekli eleştiren insanların aslında kendilerini hiç beğenmedikleri ve karşısındaki insanı çok güzel/ yakışıklı buldukları ama bunu kabullenemediklerinden karşısındaki insanı da aşağı çekmek için sürekli olarak tipini eleştirdiklerini düşünürüm
Ki çoğunlukla da gerçekten düşündüğüm gibi çıkar özgüvensiz insanlar daha çok yıkıcı eleştiri yapıyor
Emin'im enin güzelliğinin altında çok ezildi
Bu ezikliği seni ezerek atmaya çalıştı
 
Trauma,önceki konularini hatirliyorum zaten öylesi bir adama böylesi yakisir.Ne beklenirdi ki? Eminim arasan sen de cok hata,kusur bulurdun o kendine yakisani yapmis.
Aslinda iyi ki yapmis yoksa bu adamla kalmaya devam edecektin..
O adamin gözüyle neden bakiyorsun ki kendine?
Onu tamamen atamadigin icin aklindan takiliyor sözleri gitmiyor kulagindan..Ama güzel bir haberim var kurtulmak üzeresin kötü olan ne varsa düsüyor aklina ve artik kendine takik durumdasin.Bence bu iyi bir gelisme.
Ruh hallerinin sürekli degismesi sürecinden bir kac zaman sonra bak nasil iyi hissedeceksin kendini bu yazdigimi hatirla olur mu? Emin ol biraz zaman sonra gececek..
Öncelikle verdigin kilolari geri almaya calis bence.Sana en yakisani gördügün an "duuur" de ondan sonrasi kolay.
Paranin gecmedigi tek yer "kisilik,karakter" Ne yazikki o bir zavalli bu yüzden..
Bir güzellik salonuna gir bir kac saat sonra bak nasil havan,psikolojin degisecek.
Aynalara kendi gözlerinle bak ve yüzüne asina ol tekrar.
Kendini sevmezsen kimsenin seni sevdigine inanmazsin ki..
 
Manipüle ederek ilişki yürüten biri demek ki senin eski.Yaş farkı çok olan ilişkilerde bu çok olur.İlişkilerde manipülasyon yazarsan karşına bir çok şey çıkar.Sevgiler...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…