Aynı evde oturmak ve sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atanana kadar ailenizin yanına dönün. Hatta atama olana kadar evlenmemeniz gerekirdi.

Ailemin yanına gittim ailem 12 saatlik yol uzakta başka şehirdeler. Ama eşim beni almaya geldi.. Bakalım annemler gelecek yanıma bu sefer..

Allah aşkına yıl olmuş 2019, halen birlikte oturuyorum KV odama giriyor muhabbetleri yapılıyor.
Beraber oturmayı kabul ederken bunları yaşayacağınızı düşünmemiş olmanız çok tuhaf.
Birlik oturupda özel hayatım yok demekde ayrı trajedi.

Aslında beni kandırdılar. Ben kendi evine gececektim.. Eltim evden çıktı.. Eşimde evin küçüğü diye aileye evin küçüğü bakarmış ne saçma şey ya..

Hastalık , yaşlılık gibi önemli şeyler olur ayrıda illa bir anne babayla aynı evde yaşayacaksam kendi anne babamla yaşarım eşimin anne babasıyla değil, bu şekilde evlenmeyi ben evlenme olarak bile görmüyorum.

Nasıl kabul edebiliyorsunuz böyle bir şeyi anlamıyorum.

Yaşlı' yemek yapmasını bilmio. Temizlikte bilmio çünkü hep çalışmış o zamanlar öyleymiş.. Ben zaten hareketlerini yaşlılığına veriyorum öyle görmüşlüğüne

Aslında beni kandırdılar. Ben kendi evine gececektim.. Eltim evden çıktı.. Eşimde evin küçüğü diye aileye evin küçüğü bakarmış ne saçma şey ya..
Ihale sana kaldı yani. Çocuk olmadan boşan bari. ya da kayınvalide ile kayınbaba vefat edene kadar en az 15 sene, cekeceksin.

Ya 15 seneni feda edeceksin veya ayrilcaksin karar senin

Anne babanız sizin o eve neden verdi, siz isteseniz bile kabul etmemeliydiler.
Kusura bakmayın ama mecbur katlanacaksınız yapacak hiç bir şey yok.
Dİretirseniz boşar.

Çünkü biz eşimle birbirimizi seviyorduk ama ben böyle olacağını nereden bileyim ki

Yaşlı' yemek yapmasını bilmio. Temizlikte bilmio çünkü hep çalışmış o zamanlar öyleymiş.. Ben zaten hareketlerini yaşlılığına veriyorum öyle görmüşlüğüne
Sizi bakici olarak almışlar o zaman. Eşinin dediğinden ve senin anlattığından bunu anladim

Evlenmeden önce bilmiyordunuz yani öylemi?
Bence siz kendinizi kandırmıssınız...
Sizin için ayrı ev hayal.

Evi ayirma olayi cok zorsa calisin,cidduyim bende uc sene oturdum gerci ayni ciftlikteyz hala dipdipeyiz ama evde duzen de benim,simdiki aklim olsa cocuk sahibi olmaz calisirdim.Butun gun dipdipe olmaktan iyidir.odanizi da kilitleyin niye kilitlemiyorsunuz ki?laftan anlamiyorsa tedbirinizi alin.

En küçük çocukların aile ile yaşama zorunluluğu mu var Ne alaka?
O pasif kocanız ayrı eve çıkmaz zaten, boşuna beklentiye girmeyin.
Kadın iş üstünde mi yakalamaya çalışıyor nedir tövbe tövbe.

Ablamın kvalidesi de diğer geline yapıyordu böyle.
Bir gece kapıyı bir açtı kadın, hem de farklı bir pozisyonda yakaladı.
Kvalide 2 senedir gelinle bu yüzden konuşmuyor, nefret etmiş.
Yani evli insanlar Ne yapar bilmiyor mu dicem de, 4 tane çocuk doğurduğuna göre seks yapmayı biliyordur.
Neyse çok uzattım, kapı kilidi ve bir de kvalideye uyarı en güzeli.

:)) illaki güldürdünüz. Ama yinede yaptığı yanlış birşey anlamıyorum bilerek mi yapıyor yoksa öyle mi görmüş çözemedim bende

öyle görmüş diye birşey yok! gördüğü yanlış o zaman! Uslubu ile anlatin. Benim anneannem de 76 yaşında yengemle oturuyor dedem öldüğünden beri asla öyle odaya dalmayı bırakın sabahları gençler uyusun der kahvaltı hazırlar sahur hazırlar yavaş yavaş kendince.. Gezmeye giderlerse bilerek gitmez.. Gençler yalnız kalsın der.. Yengem de anneannemi çok sever çok saygı gösterir.. Karşılıklı kesinlikle.. Ama büyükler daha fedakar olmalı yol göstermeli.

Yavrum senin hic bir dostun da mı yok? Olmaz diyen eden... Ben aile apartmanina glirken onume yattilar dostlarim neredeyse ama sukur esim hayirliydi ev aldık. Sen cok zor kurtulursun.

Kayınvalidem çok dindar bir insan üstelik.. Bana zararı dokunmuyor 8 aydır birlikteyiz bana kötü bir söz bile demişliği yok Ama bazen insan insanı anlamıyor.. Yatak odasına pat diye girmezse hergün bu akşam yemeğin nedir diye sormazsa iyi biri.. Sadece doğal olarak çokta iyi bir insan olsa dahi beraber yaşanılmaz.. Benim gözlerimi eşime olan sevgim köreltti katlanıyorum bir şekilde Ayrıca eşim teşekkür ediyor bana hergün benim için katlandığın için.. Zorluklara rağmen benimlesin yine de diyor görmüyorum sanma dedi. Onun bu sözü üzerine biraz daha iyi oldum
Valla kayınvalideniz iyi diye birlikte oturmayı istemek zorunda değilsiniz. Madem öyle sizin anneniz de eminim dünya iyisi bir insandır neden siz annenizden ayrıldınız çünkü evlendiniz artık yeni bir hayatınız var. Bunu eşiniz de yapmalı. Artık onun ailesi sizsiniz. Size ayrı konut sağlamak zorunda. Hem dini hem hukuki haklarınızı öğrenin çok pasifsiniz. İstediğiniz lüks değil HAK.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X