- 1 Eylül 2017
- 420
- 444
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz aile apartmanında kalıyoruz. Benimde evim var ama kiracı var. Ayrıca Eltimde evin içinde ve 10 senesi oluyor beraber 8 ayımız oldu aynı evde ama o hasta ve çocukları çok yaramaz. Onunda evi var eşya aldı bayramdan sonra evine gececek kaynanam onunda gitmesini istemio. 3 odalı ev hepimiz içinde psikolojim bozuldu yine ben evin içinde kalacam maalesef.Başta neden kabul ettiniz ? Büyük hata yapmışsınız.Eltim kayınvalidemle birlikte oturuyor senelerdir.Ben asla kabul etmedim nişanlımla ayrı oturacağız.Kayınvalidemde zamanla kabul etti.Şu saatten sonra eşiniz ikna olmaz gibi.Ayrıca pat diye odaya girmek ne belki iç çamaşırıyla duruyorsunuz üstünüzü değiştiriyorsunuz?? Böyle cahil tiplere katlanamıyorum.
Of of çok zor. Dava kim bilir kaç ay sürecek. Ayrıca insanları kendinize alıştırıyorsunuz hizmet etmeye alıştırıyorsunuz onlar bundan kopmak istemeyecekler ayrıca sorunlar yaşayacaksınız. En başından seviyeli bir resmiyet konulan evlilikler uzun süreli ve huzurlu oluyor.her iki aileyede mesafeli olunmalı ve eşit olunmalı. Ne o öyle esma sultan yalısı mı orası eltiler gelinler kayınvalide kayınpeder bir evde hepiniz nasıl katlanıyorsunuz buna. Öyle şeyler imkansız işte ancak dizilerle türk insanına yuttururlar aynı evde mutlu mesut konser veren bir istnbullu gelin. Yok öyle bir dava çok yıpranıcaksınız ilişkiniz tek düze sıradanlaşacak romantizmi kaybedeceksiniz ilerde çocuklarınıza anlatacağınız cicim aylarınız olmayacak. Aynı olmasa da benzer seyler yüzünden boşanıyorum.Biz aile apartmanında kalıyoruz. Benimde evim var ama kiracı var. Ayrıca Eltimde evin içinde ve 10 senesi oluyor beraber 8 ayımız oldu aynı evde ama o hasta ve çocukları çok yaramaz. Onunda evi var eşya aldı bayramdan sonra evine gececek kaynanam onunda gitmesini istemio. 3 odalı ev hepimiz içinde psikolojim bozuldu yine ben evin içinde kalacam maalesef.
İmkanınız varsa mutlaka çıkmaya çalışın derim zamanla bu durum dahada canınızı sıkmaya başlar.8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.
3 odalı evde 3 aile kalıyorsunuz yani birde çocuklar, evlenirken aklınız neredeydi? Bunu sorduğum için kusura bakmayın ama aklı selim hiçbir insan böyle bir evde yaşamayı kabul etmez.Biz aile apartmanında kalıyoruz. Benimde evim var ama kiracı var. Ayrıca Eltimde evin içinde ve 10 senesi oluyor beraber 8 ayımız oldu aynı evde ama o hasta ve çocukları çok yaramaz. Onunda evi var eşya aldı bayramdan sonra evine gececek kaynanam onunda gitmesini istemio. 3 odalı ev hepimiz içinde psikolojim bozuldu yine ben evin içinde kalacam maalesef.
Eşim memur bu arada.. Atamam gelmedikçe ben bu evden çıkamam dedi.
Ahahaha çok yaşayın emi ben de buna sesle güldüm hayal ettim de hala gülüyorum :)) Öyle yapana sizin dediğiniz gibi yapmalı kesinlikleHunharca güldüm. Kadın trol. Siz de o öyle bakarken alttan altan gidip, aniden yukarıdan aşağıya doğru fırlayıp camda karşısınıa çıksaydınız
28 yaşındaEvın en küçüğü olunca ne oluyor beraber mi yasanıyormuş,yenı de evlenmişin çok zor bı durum e onlar 70 yasındaysa eşiniz kaç yasında![]()
Bilmiyorum ya gerçektenOf of çok zor. Dava kim bilir kaç ay sürecek. Ayrıca insanları kendinize alıştırıyorsunuz hizmet etmeye alıştırıyorsunuz onlar bundan kopmak istemeyecekler ayrıca sorunlar yaşayacaksınız. En başından seviyeli bir resmiyet konulan evlilikler uzun süreli ve huzurlu oluyor.her iki aileyede mesafeli olunmalı ve eşit olunmalı. Ne o öyle esma sultan yalısı mı orası eltiler gelinler kayınvalide kayınpeder bir evde hepiniz nasıl katlanıyorsunuz buna. Öyle şeyler imkansız işte ancak dizilerle türk insanına yuttururlar aynı evde mutlu mesut konser veren bir istnbullu gelin. Yok öyle bir dava çok yıpranıcaksınız ilişkiniz tek düze sıradanlaşacak romantizmi kaybedeceksiniz ilerde çocuklarınıza anlatacağınız cicim aylarınız olmayacak. Aynı olmasa da benzer seyler yüzünden boşanıyorum.
Kayınvalidene açıkça söyle kapıya vurmadan içeri dalma diye. Ve yemeği sen hazırlıyosan ben saatimi kurup kalkıyorum senin gelmene gerek yok de. Zaten seni kaldırmaya gelmişse uyanmış demektir gitsin o hazırlasın hayret bir şey yaa. Eşinle aranı iyi tut çünkü iş onda bitiyor. Sürekli işle onu ne yap et evini ayır. Eltiniz de varmış 3 aile bir evde nedir yaa. Atanmasa bile evinizi ayırın. Ailesinden ayrılamayacaksa evlenmeseymiş eşiniz de
Kilitliyorum ama bu sefer de adımla sesleniyor kapıyı aç dercesine.. Kapıyı açıyorum efendim diyorum napıyorsun içeride diyor gel içeri otur bende namaz kılıyordum yada işim var diyorumKapının anahtarı yok mu? Kapıyı kitleyin canım. Kv odun mudur nedir! Belki sevişiyosunuz tövbeler tövbesi