Aynı evde oturmak ve sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim ananemde 70 li yaşlarda KV idi
Kok sokturdu gelinlere
Sayımda en küçüktü çikmadi evden
En sonunda olaylar olunca 9 seneden sonra aynı apartmanın en üst katına taşındı...çok zor laftan anlamazdi...biz anlatırdım vizede kizardi
En son dayıma maddi destek oldu aile üyeleri çıktı...onunda işine geliyordu kira yok,sorumluluk yok...ama kadınlar evde birbirini yiyor haberi yok

Sizinki yine 70 yaşındaymış bir yere kadar belki yaşlı kadın dersin. Ama bizimki 49 yaşındaydı. Öyle görmüş değil edepsizlik.

Bence eşinize karşı tutumunuz sert olmalı ev ayırma konusunda. Bu şartlarla evlenmeyi baştan kabul etmemeliydiniz. Hangi çağda yaşıyoruz neden aynı evde oturasınız ki? Hastalık vs olur anlarım da diğer türlüsü eziyetten başka bir şey değil. Aileyle birlikte oturup da evliliği yolunda giden bir kişi görmedim henüz.

Ben evli falan değilim ahkam kesmek düşmez ama kapıyı kilitleyin şimdilik.

Hunharca güldüm. Kadın trol. Siz de o öyle bakarken alttan altan gidip, aniden yukarıdan aşağıya doğru fırlayıp camda karşısınıa çıksaydınız
Keske ama hep gafil avlandim. Fark etsem önceden sizin dediginiz gibi " böö" yapardım. 🤣🤣🤣🤣

8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.
Yok artık ya çat diye girmek nedir karı kocasınız siz ya hiç mi saygısı yok bu insanların, ayırım tabi evinizi böyle hayat mı geçer

Bu kültürel bir olgu mu yoksa eşinizin isteği mi. Yani demek istediğim bazı ailelerin kültüründe evdeki en küçük erkek cocuk ana Babayla yaşar yaşlanınca bakar. Eşiniz isteği ise zamanla huzursuzlukları görüp bu isteğinden vazgecebilir. Ama kültürel olarak bus ekılde yasıyorlarsa cok zor üzgünüm

Yemin ediyorum dediğin gibiydi. Gündüz bile günesligi kapatmaya başlamıştım. Birgün camı açık unutmusum. Güneşlik kapalı olduğu için de fark etmedim. Üstümü değiştiriyordum. Birden camdan kafasını sokup perdeyi bir açtı sana anlatamam yaşadığım korkuyu.
E ne diyordu ki siz onu görünce. Böyle anlatınca cok komik ama o an insan :KK62:

1sadekahve 1sadekahve Saçma sapan şeyler soruyordu. Şu nerde bunu bulamadım, ben gidiyorum... hepsi numara içerde ne yaptığımı görmeye çalışıyordu. Yoksa kapıyı tıklatarak da söyleyebilirdi ne söyleyecekse. Ay kandil kandil aklıma geldi lüzumsuz şey. Sonra da gelinler kötü :bicak:

Bastan neden kabul ettiniz ki?

Kendi duzeniniz ve hayatiniz olsun istiyorsunuz ve bunda haklisiniz.

Ama ben baskasinin kurulu duzeni icine girersem onlarin kurallarina uyarim.
Biri benim kurulu duzenime gelirse de benim kuralima uymak zorunda malesef.

Ben duzen yaptim o karisti demek cok degisik bir sey. Kendi evinin duzenini baskasina sormasi gerekmiyor ki kadinin.

Ha odaya dalmak ayip tabi.

Esinizin evi varken ayni evi kabul etmeniz cok ilginc. Ne yapip edip evleri ayirin

Esinizin maaşı bı kazancı yokmu neyle geciniyosunuz? Evinizde varmış üstelik kirada vermeyecekmissiniz nasil kandirmislar sizi de ailenizi de üzüldüm vallahi. Birde eşyalar noluyomus ki taşınınca sanki hickimse tasinmiyo eşya alan çakılıp kaliyo :KK12:

Esinizin maaşı bı kazancı yokmu neyle geciniyosunuz? Evinizde varmış üstelik kirada vermeyecekmissiniz nasil kandirmislar sizi de ailenizi de üzüldüm vallahi. Birde eşyalar noluyomus ki taşınınca sanki hickimse tasinmiyo eşya alan çakılıp kaliyo :KK12:
Valla 1 yillik evliyken 3kere tasindim. Paraya kiydiktan sonra gul gibi de tasiyor nakliyeci adamlar. Bir de biz memuruz. 3 4 senede bir sehir degistirecegiz. Annemin bir lafi vardir esyalar icin. "Amaan benimle mi yaslanacak " diye. Bende o kafadayim. Kirilsin parcalansin zedelensin napayim benim huzurumdan onemli mi sanki.

8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.
sana ilginç gelecek ama sen utanacağına onu utandır. sahur vakti odaya pat diye giriyorsa , eşini o saate yakın birlikte olmaya dahil edebilirsin veya sadece bi cilvelesme bile olabilir senin üzerinde pijama değilde daha uygunsuz şeyler olursa belki utanır da girmez bi daha kapıyı çalmadan. esin de tersler o durumda belki. bana bi yakınım söylemişti mantıklı taktik 😂 ise yaramistı onda

Baştan hata yapmışsınız aynı eve çıkmakla
8 Yıl olmuş eşiniz Çıksa şimdiye çıkardı malesef
Maalesef yaş ilerledikçe insanlar daha huysuz oluyor inanın değiştirmeniz zor onları.
Ama eşinize diretin çıkmak istediğinizi deyin eğer kaynınız varsa biraz da onlar gelsin yanlarına
Yılı nerde gördünüz yahu 8 ay yazıyor 😂 bende döndüm tekrar okudum ulan uykusuzluktan ben mi okuyamadım diye 😂😂

Yılı nerde gördünüz yahu 8 ay yazıyor 😂 bende döndüm tekrar okudum ulan uykusuzluktan ben mi okuyamadım diye 😂😂
8 yıl aynı evde kabus
Insan 1 sene bile dayanamıyo valla yasadım biliyorum benim limit 6-8 ay arası sonrasına katlanamadım hep kacmak istedim kaynana evinden
Askerîye gibi her hareketini izler kaynana kayınbaba
Benim kaynana calısırdı bende cocuk var mecbur evdeyim kayınbaba isten gelir hergun yemeği hazır onune bekler hizmetci gibi pisir yetmedi bide tabaga koy ısıt salatası tuzu yogurduna varana dek dusun kayınbabaya ozel tek kisilik sofra kur her gun
1 gun cok hastalandım igne yedim doktorda kaynana da biliyo oturcak dermanım yok uzanıyorum kayınbaba isten geldi hastamısın dedi evt ddm sonra kaynanaya donup gelin hergun yemeğimi ısıtırdı hazırlardı heralde sen evdesin diye yapmadı bugun dedi kaynanada susuyo o hasta nasıl yapsın yada ben evdeyim yaparım demiyo karı
Hasta olsamda, kaynana evde olsa da adam yemeğini benim onune getirmemi bekliyo
Yemin ederim ogun tam tiksindim

Son düzenleyen: Moderatör:
8 yıl aynı evde kabus
Insan 1 sene bile dayanamıyo valla yasadım biliyorum benim limit 6-8 ay arası sonrasına katlanamadım hep kacmak istedim kaynana evinden
Hak veriyorum biz aile apartmanındayız o bile çok geliyo gözüme bazen bide aynı ev düşünemiyorum 🤦🏻‍♀️ Kendi gelinim olsun hayatta istemem aynı evde Allah’ın izniyle herkes düzenini kursun ben büyütmüş evlendirmişim yetcek😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X