- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıplak uyu
Baştan hata yapmışsınız aynı eve çıkmakla
8 Yıl olmuş eşiniz Çıksa şimdiye çıkardı malesef
Maalesef yaş ilerledikçe insanlar daha huysuz oluyor inanın değiştirmeniz zor onları.
Ama eşinize diretin çıkmak istediğinizi deyin eğer kaynınız varsa biraz da onlar gelsin yanlarına
Nasıl memur yeni memur oldu göreve başlamak için güvenlik soruşturması mı bekliyorEşim memur bu arada.. Atamam gelmedikçe ben bu evden çıkamam dedi.
Nasıl memur yeni memur oldu göreve başlamak için güvenlik soruşturması mı bekliyor![]()
Tabii ki dalmasın da insanlara bir yaştan sonra eğitim mi verecek?Bacım kabul etti diye kadın pat diye odaya mı dalmasi lazım?
8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.
Şu mübarek günlerde günahınızı almayayım ama bana pek inandırıcı gelmedi sahurda gelıyor da kalk yemek hazırla diyor çat diye açıyor kapıyı bılemedım yani 70 yaşında kadın hani anlattıgınıza göre8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.
8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.
Yaşlılık ?Yaşlılığına veriyorum görmemiş işte
AyBaştan hata yapmışsınız aynı eve çıkmakla
8 Yıl olmuş eşiniz Çıksa şimdiye çıkardı malesef
Maalesef yaş ilerledikçe insanlar daha huysuz oluyor inanın değiştirmeniz zor onları.
Ama eşinize diretin çıkmak istediğinizi deyin eğer kaynınız varsa biraz da onlar gelsin yanlarına
Korku filmi gibiBen de bir seneden fazla oturdum. Ilk zamanlar benimki de dalıyordu içeri. Sonra kapıyı kilitlemeye başladım. Yatak odasının penceresi balkona bakıyordu. Kapı kilitli olunca yüzünü cama yapıştıyordu içeri bakmak için. Kaç kere ödüm patlamıştır. Çok şükür kurtuldum.
Yemin ediyorum dediğin gibiydi. Gündüz bile günesligi kapatmaya başlamıştım. Birgün camı açık unutmusum. Güneşlik kapalı olduğu için de fark etmedim. Üstümü değiştiriyordum. Birden camdan kafasını sokup perdeyi bir açtı sana anlatamam yaşadığım korkuyu.Korku filmi gibi
Psikopat