Aynı evde oturmak ve sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baştan hata yapmışsınız aynı eve çıkmakla
8 Yıl olmuş eşiniz Çıksa şimdiye çıkardı malesef
Maalesef yaş ilerledikçe insanlar daha huysuz oluyor inanın değiştirmeniz zor onları.
Ama eşinize diretin çıkmak istediğinizi deyin eğer kaynınız varsa biraz da onlar gelsin yanlarına

8 ay.. Baştan hata yapabileceğimi düşünmedim biz eşimle severek evlendik zaten

8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.

Öncelikle yatak odana bir anahtar al ve kapıyı yatarken kilitle. Sonrasında yavaş yavaş eşinin aklına işle ayrı eve çıkma olayını. Akıllıca ve yavaş yavaş yaparsan belki ileride çıkabilirsin. Ama inatlaşırsan eşin daha da inatlaşacaktır çünkü belli klasik anneci, aileci büyümüş ama daha kendi ailesine sahip çıkacak kadar adam olamamış bir eşin var..

Bu süreçte akıllı davran ve eşinin aklına fikirlerini ilmek ilmek işle. Unutma kavga ederek daha da büyüteceğin sorunları akıllıca adımlarla çözebilirsin...

8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.
Şu mübarek günlerde günahınızı almayayım ama bana pek inandırıcı gelmedi sahurda gelıyor da kalk yemek hazırla diyor çat diye açıyor kapıyı bılemedım yani 70 yaşında kadın hani anlattıgınıza göre

Şahsi fikrimi sunacak olursam aynı şeyle karşı karşıya kalsam zıtlaşmanın tersleşmenin boşanmaya götüreceğini bildiğimden ve boşanmakta istemiyorsam seviyorsam seviliyorsam yani aramızdaki tek mesele ayrı ev olayıysa kadınlığımı kullanırdım. Yani eşime dönüp nazlı nazlı cilveli cilveli bir bakışla bir lisanla bak ben seninle her alanda rahat olmak istiyorum yakın olmak istiyorum.. Sadece yatak odasına tıkılıp sessiz sedasız yaşamak istemıyorum hani giyip kuşanıp sana kapı açmak bi hoşgeldin karşılaması yapmak istiyorum :KK22::KK22:derdim. Malum erkekler sever böyle işveyiii...

sen bu kocayı boşamadıkça bu evden kurtuluşun yok orası net.
öyle bi niyetin de yoksa o zaman çekilebilir hale getirmeye çalışmalısın.
kapıya bi kilit taktırmakla işe başla mesela.

Başta neden kabul ettiniz ? Büyük hata yapmışsınız.Eltim kayınvalidemle birlikte oturuyor senelerdir.Ben asla kabul etmedim nişanlımla ayrı oturacağız.Kayınvalidemde zamanla kabul etti.Şu saatten sonra eşiniz ikna olmaz gibi.Ayrıca pat diye odaya girmek ne belki iç çamaşırıyla duruyorsunuz üstünüzü değiştiriyorsunuz?? Böyle cahil tiplere katlanamıyorum.

Allah kurtarsın..işin çok zor çok... kapını kilitle başka çaren yok..

eğer çok ailesinden ayrılmıyorsa alt üst otrun boş ev varmı altında yada yakında o ne be .işe girin çalışın böyle olmıcak

biz yeni evliydik sürekli bize geliyorlar parça parça her akşam eşim bi rahat bırakın yeni evliyiz dedi daha ben demeden ama senin eşin öyle biri değil. yapacagın tek şey ailesini görmeden yapamıyorsa alt üst ev bakmak yada karsı bınaya tasınmak her akşam anacıgınıda görür.

Yaşlılığına veriyorum görmemiş işte
Yaşlılık ?
Çok afedersiniz ama bizim ömrümüzün iki katı tecrübesi var cahillik bilmezlik değil tam da ara karıştırma.
Karı koca zırt pırt girdiği için sevişirken tedirgin olacaksınız ve ilk problemler başlayacak sonra güven sevgi sahiplenme azalacak. Bilmiyor mu 70 yaşında kadın, bal gibi biliyor ve bir şeyden emin, er geç gelin ayrı eve çıkacak, kadın hizmetçisini kaybedecek. Temizlik yemek ev işi ona kalacak, ve cinsellik ne kadar iyi olursa ayrılık o kadar çabuk olacak,sanmayin cocugunun huzurunu mutluluğunu yuvasını düşünüyor, maksat yataktan vurmak. Eh temiz temiz yapıyor işte,laf soksa kavga etse kötü olacak.

Baştan hata yapmışsınız aynı eve çıkmakla
8 Yıl olmuş eşiniz Çıksa şimdiye çıkardı malesef
Maalesef yaş ilerledikçe insanlar daha huysuz oluyor inanın değiştirmeniz zor onları.
Ama eşinize diretin çıkmak istediğinizi deyin eğer kaynınız varsa biraz da onlar gelsin yanlarına
Ay

Ben de bir seneden fazla oturdum. Ilk zamanlar benimki de dalıyordu içeri. Sonra kapıyı kilitlemeye başladım. Yatak odasının penceresi balkona bakıyordu. Kapı kilitli olunca yüzünü cama yapıştıyordu içeri bakmak için. Kaç kere ödüm patlamıştır. Çok şükür kurtuldum.
Korku filmi gibi :halay:
Psikopat

Rahat rahat sevişmeyin, birbirinize çok alismayin diye giriyordur sanki. Artık alttan girip üstten cikip, hergun hergun bir doz esinize ayrı ev fikrini alistirin

Korku filmi gibi :halay:
Psikopat
Yemin ediyorum dediğin gibiydi. Gündüz bile günesligi kapatmaya başlamıştım. Birgün camı açık unutmusum. Güneşlik kapalı olduğu için de fark etmedim. Üstümü değiştiriyordum. Birden camdan kafasını sokup perdeyi bir açtı sana anlatamam yaşadığım korkuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X