- 14 Ekim 2016
- 7.143
- 48.206
- 548
- Konu Sahibi sonradanprenses
-
Pekistirilmeyen davranış sönmeye mahkûmdur sevgili konu sahibi.Kızlar bi gelişme var.
Ben işten geldim yemek söylemiş onu yiyordu. Aç mısın ister misin dedi yok dedim.
Neyse o ara ben duşa girdim giyindim vs sonra geldim yerime oturdum. Sonra geldi diğer koltuğa oturdu. Konuşmaya çalıştı napıyosun diye. İşte çok çalışıyosun bu ara vs. Ben de kısa umursamaz cevaplar verdim.
Ne olacak böyle dedi? Sanki ben başlatmışım gibi küslüğü. Dedim iyi böyle ben memnunum o kadar kızdım sana zamanında küsüyosun diye ama iyiymiş böyle kafam rahat dedim. İyi memnunsan sıkıntı yok dedi.
Hazırlanıp çıkıyosun sürekli nereye gidiyorsun bilmiyorum ama evli olduğunu unutma dedi.
(Kafa dağıtmak için ya arkadaşımla ya da kendim kahve veya alışverişe çıkıyorum bazen) Çok umursamadım.
Sonra tamam halinden memnunsan rahat bırakayım seni dedi ve odasına gitti
Eşiniz optumu o anda kapıdan içeri girdiklerinde ? O anda eşiniz öptü ise sizdende beklemiş olabilir o tavrı. Ama kusecek bı sebepte değil bence her seferinde adım atan siz olmayın bekleyin bakalm daha kaç gün surecek
Pekistirilmeyen davranış sönmeye mahkûmdur sevgili konu sahibi.
Küsmeleri hep ödüllendirilmiş. Hep gönlü olsun diye uğraşılmış. Böylece gemi azıya almış. Sizi bununla terbiye edecek guya.
Gayret edin. Sabır kararlilik irade ve duygusuzluk sizi bu cendereden kurtaracak. Değil 22 gün 22 ay bile olsa sabredin.
Adam gibi gelip barışmak isteyene kadar.
Barışınca da normale dönün. Bu tavırlarının evliliğin doğasına aykırı olduğunu anlatın. Sonra da en ufak bir falsosunda size önerdiğim yöntemi uygulayın da surat asmanin nasıl bir şey olduğunu öğrensin.
Erkekler hakikaten çok salak ya. 2 kuruşluk zekaları ile bizi dize getirecekler hesapça. Adamın ciğerini sökerim ben. Öyle bağıra çağıra değil ama.
"Sen dinsizsen ben de imansızım. Benim surat asmam senin küsmene hiç benzemez. Bi daha küsersen hayatım boyunca surat asarım. adımlarini ona göre at"
Sonunda bu konuşmayı yapın tamam mı
Valla çok dirayetli ve kararlı gördüm sizi tebrik ediyorum çok güzel cevaplar vermişsiniz.Kızlar bi gelişme var.
Ben işten geldim yemek söylemiş onu yiyordu. Aç mısın ister misin dedi yok dedim.
Neyse o ara ben duşa girdim giyindim vs sonra geldim yerime oturdum. Sonra geldi diğer koltuğa oturdu. Konuşmaya çalıştı napıyosun diye. İşte çok çalışıyosun bu ara vs. Ben de kısa umursamaz cevaplar verdim.
Ne olacak böyle dedi? Sanki ben başlatmışım gibi küslüğü. Dedim iyi böyle ben memnunum o kadar kızdım sana zamanında küsüyosun diye ama iyiymiş böyle kafam rahat dedim. İyi memnunsan sıkıntı yok dedi.
Hazırlanıp çıkıyosun sürekli nereye gidiyorsun bilmiyorum ama evli olduğunu unutma dedi.
(Kafa dağıtmak için ya arkadaşımla ya da kendim kahve veya alışverişe çıkıyorum bazen) Çok umursamadım.
Sonra tamam halinden memnunsan rahat bırakayım seni dedi ve odasına gitti
Valla çok dirayetli ve kararlı gördüm sizi tebrik ediyorum çok güzel cevaplar vermişsiniz.
Ama 22 gün gerçekten çok fazla ben bişey merak ediyorum sizin ve eşinizin Burcu ne ?
Bu kadar kararlı Burcu ve inatçı Burcu merak ettim.
Çok çok fazla hem de. Koca ağustos ayı bitti ya. Yani ne bileyim ilk gelişinde hemen yelkenler suya inse huyunun değişeceği varsa bile değişmez. Günlerce onun gelmesini beklemişim gibi oluyor öyle de.
Yengeç burcu ben de akrep:)
Ben sizin yerinizde olsam bosanma davasini acmistim. Eger cok seviyorsam da daha ilk gun adami gidip bulup acikca konusmus ve bosanmakla tehdit etmistim. Adam bir ay ortaliktan kaybolsa bile sizin bosanmayacaginiza emin oldu bu olayla. Simdi de aldatmayacaginizdan emin olmak istiyor. Ben seven birisinin cok kolay affedecegine inananlardanim. Cok sevdigi icin neleri affeden gormezden gelen adamlar var. Karilarina/sevgililerine asik olduklari ve kaybetmekten korktuklari icin kusmuyorlar. Bence kusme huyu sadece karisini az seven erkeklerde yasanan bir sendrom.
Bu yaz tatile gitmiş miydiniz? Şöyle hiç söylemeden kısa bir tatile çıksanız nasıl olur acaba? Onsuz da hayatınızın gayet normal ilerlediğini anlar belki. Sizin küs de olsanız her gün eve döneceğinizin rahatlığı var adamda, bi not bırakın tatile gidiyorum diye çıkın gidin bakalım ne yapacak
Onunla gitmedik bu yaz eylülde gidecektik güya. Ama haftaya annem ablamla tatile gidiyoruz dört günlüğüne. Bunu biliyor tabi önceden haberi vardı. Onun harici çok uzakta bi arkadaşım var onun yanına gitmeyi düşünüyorum ama ekimde gidebilirim iş durumundan. Zaten ekime kadar küs kalırsak çok saçma olur :)
Aaa çok şaşırdım çok iyi anlaşan iki burçtur akrep ve yengeçÇok çok fazla hem de. Koca ağustos ayı bitti ya. Yani ne bileyim ilk gelişinde hemen yelkenler suya inse huyunun değişeceği varsa bile değişmez. Günlerce onun gelmesini beklemişim gibi oluyor öyle de.
Yengeç burcu ben de akrep:)
22 gün küs kalmak da çok saçma, bunu yapan biri inatla 2 ay küs kalırsa şaşırmam.
Hiç arayıp sormayın tatilinizde.
Açıkçası ben sizi çok takdir ettim, başlarda huyuna gitmiş olsanız da sonunda böyle net bir tavır koyduğunuz için. Sizinle oyuncak gibi oynamasına izin vermeyin bir daha.
Aaa çok şaşırdım çok iyi anlaşan iki burçtur akrep ve yengeç
Bu arada ben de akrep burcuyum
Tavrınız bence gayet yerinde.Umarım yola gelir eşiniz ve bir daha böyle hatalar yapmaz.
Burda çok mesaj okudum bu huyunu yıllarca sürdüren erkekleri yazık ömürden gidiyor ne gerek var? Güzel bi ağustos geçirebilirdik adam olsaydı. Ama o küslüğü tercih etti
Tam olarak bu yüzden demiştim evliliğe bakış açım değişirdi diye. Egosu her şeyin önüne geçmiş, siz gardınızı indirmeyince iyice gurur meselesine bağlamış sanki. Böyle aşk sevgi olmaz, bazen haklı bile olsan da karşı tarafa adım atman gerekir. (Eşiniz asla haklı değil bu arada) böyle küs barış evliliğin ömrün yarısı küserek konuşmayarak geçerse, iyice yıpranmış sinirlerle kalan küs olmadığınız vakitlerin de hiçbir anlamı güzelliği kalmaz.
Gitti mi merak ettimVe merak ettiğim bugün ailesine gidecek mi dün tersledim diye. Geçen hafta hariç hep cuma gitti pazar döndü.
Söyleseydin yapardım falan gibi şeyler söyleyip onu haklı konumuna yükseltmeyin. Haklı falan değil. Tam eski eşimin yiyeceği bir b*k bu arada olay. O salak da zerre değer etmeyecek anasına babasına efsanevi bir ilgi, saygı beklerdi. Kendisi göstermemiş o evlatlığı, ben ne göstereceğim hiç de hak etmezlerken. O küsedursun siz çat diye vurun alnına boşanma kağıdını, ya düzelir ya boşarsınız. Çekemem milletin anasının derdini ya, amaan.
Gitti mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?