- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.822
- 1.423
- 60
Dayamadı bizeRuhu genç abla niye banlandi?
Fena olmuş bide çocuklarda olunca dahada zor olur.Her sene sokagın aynı yerınde su borusu patlıyor. Her sene ılla kı ben 2-3gün susuz kalırım. Gecen sene tek bebeydı sımdı ıkızlerde olunca resmen boka bulandık desem yerıdır. Damacanaları çifter çifter söylüyorum eve. Mutfagı gormezden gelsem cocuklu ev abla banyo camasır ısı berbat oldu ev. Pazar geceden beridir su yok allahtan evı temızlemıstım. Ama bebelerle daha bi berbat oldu
Nasıl böyle tongaya bastın sen öyle:))ayy bu gunun de safozu ben mı oldum cıddı cıddı oturdum konuya yazdım fake cıktı
o arkadaşın genel tavrı o malesef.yok ben sadece konu sahibini bu arkadaşı tanımıyom ben çok coşkulu bir hezeyanı varmış ama
Ne zaman farkedeceksin diye bekledimayy bu gunun de safozu ben mı oldum cıddı cıddı oturdum konuya yazdım fake cıktı
Olsun olsun boşver mapusa düşerdin ben 2 aydır düşmüyom iyi ki denk gelmedik tam delirtmelik biri çünkü sonra banlanıyom eğlenirken tamElim gitmişken boş dönmesin dediydim
Ben de anlamadım valla baya ciddi yorum yazdım bide :)ayy bu gunun de safozu ben mı oldum cıddı cıddı oturdum konuya yazdım fake cıktı
Ben alışkınım mapıs hayatına özel kodes tahsis edildi bana yaşlıyım diyeOlsun olsun boşver mapusa düşerdin ben 2 aydır düşmüyom iyi ki denk gelmedik tam delirtmelik biri çünkü sonra banlanıyom eğlenirken tam
Ondan dedim zaten sen bana gönder ya ben girerim senin yerine mapusa büyüklerimize her daim yardımcı oluruzBen alışkınım mapıs hayatına özel kodes tahsis edildi bana yaşlıyım diye
Oyy sağol kuzumOndan dedim zaten sen bana gönder ya ben girerim senin yerine mapusa büyüklerimize her daim yardımcı oluruz
Ahretlik testere neyim lazımmıKonudan hemen çıkın hanımlar su bastı
Ahahhaha demek ki sevgili olduğunuz dönemden aklımda kalmış, ünlü ama çok göz önünde değildi evetYeni evlendim ben Eylül sonu ünlü değil eşim :) ünlü sevgililerim oldu ama 2 adet :) gerçi öyle çok ünlüde değiller bana göre
Aa onla evlenmedin miYeni evlendim ben Eylül sonu ünlü değil eşim :) ünlü sevgililerim oldu ama 2 adet :) gerçi öyle çok ünlüde değiller bana göre
oo o evli die bahsettiğin çok eski ya kaç sene önceydi çok ciddi bi ilişkimiz olmamıştı zaten eşi güzel evet ama hiç benzemiyoruz yaw teşekkür ederim :)Ahahhaha demek ki sevgili olduğunuz dönemden aklımda kalmış, ünlü ama çok göz önünde değildi evetyalnız onun eşi de sizi andırdığı için ben siz sandım zaar gerçi siz ondan daha güzelsiniz
Now tabi ki bi ara yurtdışına yerleşme filan hakkında yazıyordum hatırlıyormusun :) öle bir son dakika golü oldu da :)Aa onla evlenmedin mi
Mune'nin yazısı var yukarıdaYine eğlenceyi kaçırmışım
Hiç haber vermiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?