Aynı şehirde herkes annesiyle böyle evlilik olur mu?

Hamileliği çok abartmışsınız, bu ne ya? Eşinize karşıda böyle bir tutum içindeyseniz sizi annenizle başbaşa bırakıp kaçması çok normal.
Üslubunuz güzelmiş güle güle kullanın Ben kocayı kaçırmakla meşgulken size hayatta mutluluklar diliyorum.

Üslubunuz güzelmiş güle güle kullanın Ben kocayı kaçırmakla meşgulken size hayatta mutluluklar diliyorum.

Çok abartı duygular bunlar. Gebelik doğal bir süreçtir. Nasılda tasvir etmişsiniz yaşadıklarınızı pes yani. Sanki tıp literatüründe görülmemiş bir durum sizinkisi.

İnsanlar ne koşullarda yaşıyorlar! Birgün hepimiz ölüp gideceğiz, hiçbirimizin esamesi bile okunmayacak. Kasmayın bu kadar bence.

Benim durumum hamilelikten ama sizin bu tahammülsüz tavrınıza anlam veremedim. Ben hamilelik anormal bir durum demedim.Hamilelikle ilgili söylediklerimin tam olarak hangi noktası sizi rahatsız etti bilmem ama kadınların tamamı hayatı boyunca çocuk doğurma hayaliyle yaşamaz. Sonradan gelen çocuk fikri, anneliğe alışmak fiziksel ve psikolojik olarak sancılı bir süreç olabilir. Nasıl bir hayat yaşadınız bilmiyorum ama benimkinden çok farklı olduğu kesin bu yüzden bu şekilde yargılamasanız daha iyi olurdu. Çünkü ben sizi çok garipsememe rağmen yargılamıyorum. İnsanların zor hayatlar yaşıyor olayına girmenizi komik buldum herkesin bir yaşam standardı var ve ona göre yaşıyor. Ben gerçekten tepkinize anlam verememekle beraber ilginize teşekkür ederek hamilelik sürecimi sizinle tartışmayı sonlandırmak istiyorum. Müsadenizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…