Annemle alakası yok zayen birkaç gündür bizde. Beyefendi benden uzaklaşıp kafa dinleme derdinde ama tabii ki annem inanılmaz alındı hala yapmaz öyle gelir falan diyor. Annem öyle dedikçe ona çaktırmamaya çalışıyorum ama kontrolümü kaybediyorum.
Asla eve gel demeyi düşünmüyorum hatta artık hiç eve gelmemesi gerekir. Ömür boyu kafasını dinlesin hamile olan benim bunalımlarda triplerde olan o.çocuk mu bu ? yaptığı hareketin nereye gideceğini kestiremesin..
açıkça annenize yapılmış bir saygısızlık olarak duruyor işte..
ha yok adap usul bilmiyor diyorsanız arayın annem alındı bu yaptığından eve gel deyin.. bazı erkekler neden büyümeden evlenir hiç anlamıyorum..
+1 aynenonu annesi size misafirliğe geldiğinde siz de aynısını yapın ..
kalkın annenize kafa dinlemeye gidin.. yaptığı resmen terbiyesizlik ben annenizin yerinde olsam bir daha evinize adım atmam..
Asla eve gel demeyi düşünmüyorum hatta artık hiç eve gelmemesi gerekir. Ömür boyu kafasını dinlesin hamile olan benim bunalımlarda triplerde olan o.
Yok yanlış anlaşıldım asla savunmuyorum onu ki savunulacak tarafı da yok zaten. Bizim evliliğimiz o kadar saçma bir hal aldı ki sürekli birbirimizle çatışıyoruz. Anneme güvenip sürekli kaçma derdinde olduğu için annemle yaşamaya bile gönüllü beyefendi. O yüzden annemi hedef almadığını biliyorum onun derdi benimle demek istedim zaten hayatı boyunca düşünceli olamadı artık olmasını da beklemiyorum. Ailemde birşeyleri anlamış olacaklar böylelikle. Sonumuz belli Doğuma kadar sabredeyim diyordum ama durum bu malesef.ben annem yüzünden değil diye eşinizi savunduğunuz için söyledim onu..
ama sebep ne olursa olsun davranışının sonucu annenizi istememek olmuş..
bu durumda 2 çocuk annesi olacaksınız kolaylıklar dilerim size..
Yok yanlış anlaşıldım asla savunmuyorum onu ki savunulacak tarafı da yok zaten. Bizim evliliğimiz o kadar saçma bir hal aldı ki sürekli birbirimizle çatışıyoruz. Anneme güvenip sürekli kaçma derdinde olduğu için annemle yaşamaya bile gönüllü beyefendi. O yüzden annemi hedef almadığını biliyorum onun derdi benimle demek istedim zaten hayatı boyunca düşünceli olamadı artık olmasını da beklemiyorum. Ailemde birşeyleri anlamış olacaklar böylelikle. Sonumuz belli Doğuma kadar sabredeyim diyordum ama durum bu malesef.
Evde kalıp kafa dinlemeye çalışmadığı için son sorunuza cevap veremeyeceğim çünkü beyefendi son zamanlarda tüm çözümü kaçmakta buldu. Dırdırcı oldum mu bilmiyorum 6 ay önce değildim şuan öyleysem bile sebebi hamileliğimde bana destek olmak yerine kendi triplere girip beni yalnız bırakan kocamdır. Bazen bu çocuğu zorla mı yaptım diye düşünüyorum ciddi ciddi. Bugüne kadar iyi kötü tüm olaylara beraber göğüs gerip hayatımızın en özel olayında bu tavrı takınması beni gerçekten zıvanadan çıkarıyor.Annesine aynı davranışı birebir yapmanıza gerek yok bence aynı şekilde sorsanız da olur yani ben öyle yapsam annen nasıl hisseder sen nasıl hissederdin diye. Evet kafa dinlemek isteyebilir insanlar biraz uzak kalmak isteyebilir,bu normal. Ama hem bayram hem evde misafir var hem hamilesiniz.Bu şartlar altında anneye gitmekten başka stres atma şekilleri bulmalı. Bence kırıldığınızı da ne hissettiğinizi de normal bulmadığınızı da sakince anlatın,kendiliğinden anlamasını bekleyemezsiniz çünkü belli ki ona normal geliyor bu vaziyet.
Bir de tartışmalarda tabiri caizse çok mu "dırdır"cısınızdır?İstediğim olana kadar her şeyi burnundan getireyim tarzında mısınız mesela?Şunun için soruyorum; evi terketmedikçe bir köşeye çekilip kafa dinleyemez miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?