Aynı şehirde herkes annesiyle böyle evlilik olur mu?

Oksimoron

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
412
462
53
Merhaba sevgili kk üyeleri. Sinirden ben ne yapacağımı şaşırdım sizlerin fikrini merak ediyorum. Son zamanlarda iyice saçmasapan hale gelen bir evliliğim var. Hamilelik hiç yaramadı bizim evliliğimize anlatacak çok şey var ama neyse deyip geçiyorum. Bu gece annem bizde misafir sevgili kocamda kafasını dinlemeye annesine gitti orda kalacak. Ona çok normal gelen bu duruma ben inanılmaz içerledim aynı şehirde olupta keyfi ayrı evlerde kalmak benim çevremde görmediğim duymadığım bir durum. İnsanlar ayrı yatmayı bile aşılmaması gereken bir sınır görürken ayrı evlerde uyumak ??? Sağ duyulu yorumlarınızı merak ediyorum.

Annemle alakası yok zayen birkaç gündür bizde. Beyefendi benden uzaklaşıp kafa dinleme derdinde ama tabii ki annem inanılmaz alındı hala yapmaz öyle gelir falan diyor. Annem öyle dedikçe ona çaktırmamaya çalışıyorum ama kontrolümü kaybediyorum.

çocuk mu bu ? yaptığı hareketin nereye gideceğini kestiremesin..
açıkça annenize yapılmış bir saygısızlık olarak duruyor işte..
ha yok adap usul bilmiyor diyorsanız arayın annem alındı bu yaptığından eve gel deyin.. bazı erkekler neden büyümeden evlenir hiç anlamıyorum..

Benim kuzenimde aynı şehirde iki aile kuzenim annesinde eşi annesinde kaldılar bayram boyunca böyle devam edecek birbirlerine bayram ziyaretinde bulunmadilar

Asla eve gel demeyi düşünmüyorum hatta artık hiç eve gelmemesi gerekir. Ömür boyu kafasını dinlesin hamile olan benim bunalımlarda triplerde olan o.

Asla eve gel demeyi düşünmüyorum hatta artık hiç eve gelmemesi gerekir. Ömür boyu kafasını dinlesin hamile olan benim bunalımlarda triplerde olan o.

ben annem yüzünden değil diye eşinizi savunduğunuz için söyledim onu..
ama sebep ne olursa olsun davranışının sonucu annenizi istememek olmuş..
bu durumda 2 çocuk annesi olacaksınız kolaylıklar dilerim size..

Yok yanlış anlaşıldım asla savunmuyorum onu ki savunulacak tarafı da yok zaten. Bizim evliliğimiz o kadar saçma bir hal aldı ki sürekli birbirimizle çatışıyoruz. Anneme güvenip sürekli kaçma derdinde olduğu için annemle yaşamaya bile gönüllü beyefendi. O yüzden annemi hedef almadığını biliyorum onun derdi benimle demek istedim zaten hayatı boyunca düşünceli olamadı artık olmasını da beklemiyorum. Ailemde birşeyleri anlamış olacaklar böylelikle. Sonumuz belli Doğuma kadar sabredeyim diyordum ama durum bu malesef.

iyi tarafından bakın

anneniz ile baş başa kalın diye gitmiştir

o evde iken anneniz belki rahat edemez ya da eşiniz rahat edemez

bu nedenle siz ana kız güzelce oturun demiş de olabilir

Ayy bu hamilelik bazi erkeklere ters tepiyo yemin ederim onlarin hormonlar tavan yapiyo.. sizde onun ailesine aynisi yapin diye bir yorum yapmiycam saygisizlik olur diye dusunuyorum. Bu erkekleri alip karsina anlayana kadar konusmak gerekiyo bazi seyleri cok duz dusunebiliyolar.. Annenizle bir problemi yokken gittigine gore belki baska sikintilari vardir beyfendinin tabi bu yaptigini hakli gostermez

Annesine aynı davranışı birebir yapmanıza gerek yok bence aynı şekilde sorsanız da olur yani ben öyle yapsam annen nasıl hisseder sen nasıl hissederdin diye. Evet kafa dinlemek isteyebilir insanlar biraz uzak kalmak isteyebilir,bu normal. Ama hem bayram hem evde misafir var hem hamilesiniz.Bu şartlar altında anneye gitmekten başka stres atma şekilleri bulmalı. Bence kırıldığınızı da ne hissettiğinizi de normal bulmadığınızı da sakince anlatın,kendiliğinden anlamasını bekleyemezsiniz çünkü belli ki ona normal geliyor bu vaziyet.
Bir de tartışmalarda tabiri caizse çok mu "dırdır"cısınızdır?İstediğim olana kadar her şeyi burnundan getireyim tarzında mısınız mesela?Şunun için soruyorum; evi terketmedikçe bir köşeye çekilip kafa dinleyemez miydi?

hımm o zaman durum farklı..
sürekli kaçıyor mu böyle kafasını dinlemek bahanesiyle?
tartıştığınız konular önemli o zaman.. oturup sorunları çözmeniz lazım kaçıp gitmek nereye kadar..

Evde kalıp kafa dinlemeye çalışmadığı için son sorunuza cevap veremeyeceğim çünkü beyefendi son zamanlarda tüm çözümü kaçmakta buldu. Dırdırcı oldum mu bilmiyorum 6 ay önce değildim şuan öyleysem bile sebebi hamileliğimde bana destek olmak yerine kendi triplere girip beni yalnız bırakan kocamdır. Bazen bu çocuğu zorla mı yaptım diye düşünüyorum ciddi ciddi. Bugüne kadar iyi kötü tüm olaylara beraber göğüs gerip hayatımızın en özel olayında bu tavrı takınması beni gerçekten zıvanadan çıkarıyor.

Eşinin yaptığını asla savunmuyorum evde annen varken hele gitmesi anne direk üzerine alır bunu düşünmesini gerekir. Eşinin huyu suyu nasıldır bilmiyorum ama Bebek fikri inan erkekleri de çok etkiliyor ben 8. Ayımdayım eşim son 3 haftadır adapte edebildi düşün. Sürekli kendi köşesine çekilir düşünür sessiz rahatım için elinden geleni yaptı evde tek bir iş bile yapmadım ama duygusal olarak hep eksik kaldım hamilelikte bende. Bir ara sindiremedim üstüne gittim iyice geri tepti bende bıraktım kendi kendime bebeğime hazırlandım alışveriş yaptım arkadaşlarımla vakit geçirdim gayet güzel eğlendim hiç te tınlamadım madem yalnız kalmak istiyor kalsın bakalım. En son 1 ay önce ben baba olmaya hazır hissetmiyorum galiba dedi bende koca göbeğimi gösterip bunun için geç kaldın dedim (bizim ki sürpriz Bebek hiç beklemediğimiz bi anda oldu) sonra konuştuk korkularını anlattı ben ona destek oldum şimdi 3 haftadır bi görsen eski haline döndü sevgisi ilgisi yine eskisi gibi oldu yani erkeklerde çok etkileniyor hamilelikte belki senin eşinde böyle bi süreçtedir. Valla ben boşamayı düşündüm o derece sinir oluyordum ama dedim ya bırak kendi haline hamileliğin tadını çıkar Nasıl olsa aklı başına gelecek

Eşler arasında olup biteni ailesine yansitanlardan nefret ediyorum. Ne olursa olsun sen haklısın. Annene ayıp etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…