Kalmalı kaçması ilk kez olmakla beraber bekarmış triplerinde neredeyse her akşam arkadaşlarla buluşmaya kaçması son aylarımızın rutinlerinden malesef. Tartışma nedenimiz benim açımdan belli bana hamilelelikte takındığı bu tavrı hazmedemiyorum ama onun derdini gerçekten anlayamadımhımm o zaman durum farklı..
sürekli kaçıyor mu böyle kafasını dinlemek bahanesiyle?
tartıştığınız konular önemli o zaman.. oturup sorunları çözmeniz lazım kaçıp gitmek nereye kadar..
Bilmiyorum bende mi gariplik var ama ben çok yadirgamadim esinizin gitmesini tabi eğer gerçekten annesine gittiyse. Annenizde başbaşa kalın rahat edin diye gitmiştir belki. Belki gerçekten biraz kafa dinlemeye ihtiyacı vardır siz hamilesiniz tabiki ilgiye ihtiyacınız var ama erkekleri de çok etkiliyor bu hamilelik.biraz rahat bırakmak gerekli bence çok ustune gitmeyin abartılacak bisey yok bence sakin olunEvde kalıp kafa dinlemeye çalışmadığı için son sorunuza cevap veremeyeceğim çünkü beyefendi son zamanlarda tüm çözümü kaçmakta buldu. Dırdırcı oldum mu bilmiyorum 6 ay önce değildim şuan öyleysem bile sebebi hamileliğimde bana destek olmak yerine kendi triplere girip beni yalnız bırakan kocamdır. Bazen bu çocuğu zorla mı yaptım diye düşünüyorum ciddi ciddi. Bugüne kadar iyi kötü tüm olaylara beraber göğüs gerip hayatımızın en özel olayında bu tavrı takınması beni gerçekten zıvanadan çıkarıyor.
Sürpriz bir bebekte belki bu tarz tepkiler normal kabul edilebilir olabilir ama deli gibi çocuk isteyen bir adamın takındığı bu saçma tavırlar benim ona olan güvenimi tamamen sarsıyor. O boşanmaya hiç ihtimal vermesede ben oğlumu tek başıma nasıl büyütürümün planlarını yapmaya başladım bile. Hayatımın en önemli süreçlerinden birinde beni yanlız bırakan bir adam heran herşeyi yapar gibi hissetmeye başladım. Tek tereddütüm hormonlarıma kurban gitmek istemiyorum o yüzden son kararımı lohusalığım geçip normale dönünce vermeyi planlıyorum ama bu tavırlarıyla beni kışkırtıyor.Eşinin yaptığını asla savunmuyorum evde annen varken hele gitmesi anne direk üzerine alır bunu düşünmesini gerekir. Eşinin huyu suyu nasıldır bilmiyorum ama Bebek fikri inan erkekleri de çok etkiliyor ben 8. Ayımdayım eşim son 3 haftadır adapte edebildi düşün. Sürekli kendi köşesine çekilir düşünür sessiz rahatım için elinden geleni yaptı evde tek bir iş bile yapmadım ama duygusal olarak hep eksik kaldım hamilelikte bende. Bir ara sindiremedim üstüne gittim iyice geri tepti bende bıraktım kendi kendime bebeğime hazırlandım alışveriş yaptım arkadaşlarımla vakit geçirdim gayet güzel eğlendim hiç te tınlamadım madem yalnız kalmak istiyor kalsın bakalım. En son 1 ay önce ben baba olmaya hazır hissetmiyorum galiba dedi bende koca göbeğimi gösterip bunun için geç kaldın dedim (bizim ki sürpriz Bebek hiç beklemediğimiz bi anda oldu) sonra konuştuk korkularını anlattı ben ona destek oldum şimdi 3 haftadır bi görsen eski haline döndü sevgisi ilgisi yine eskisi gibi oldu yani erkeklerde çok etkileniyor hamilelikte belki senin eşinde böyle bi süreçtedir. Valla ben boşamayı düşündüm o derece sinir oluyordum ama dedim ya bırak kendi haline hamileliğin tadını çıkar Nasıl olsa aklı başına gelecek
Konuşamadığımız için bu hale geldik malesef iyi niyetli konuşma girişimlerimin sonu hep aynı oluyorHanımefendi aynısını yapmayın bence oturun konuşun.
Hanımefendi eşler bence birlikte olmalı bayram seyran aile ziyaretlerinde.Olmaması gereken bir durum bu.Ama sert konuşun hatta tamam diyip hatasını anlamazsa bir süre konuşmayın.Benim de bir akrabam var mesela adam evlendi kendi ailesini unuttu bayramda bir iki saat veya yarım gün uğrar kendi ailesine hep eşinin ailesinde durur hep böyle .çok ilginç yani insanlarKonuşamadığımız için bu hale geldik malesef iyi niyetli konuşma girişimlerimin sonu hep aynı oluyor
Ah keşke sizin gibi düşünebilsem hiçbir sorun kalmaz ama kabullenemiyorum ben erkeklere hak veremiyorum bu konuda malesef. Bilmiyorum hamilelik deneyiminiz oldu mu ama şuan bütün vücudu değişen, hergün farklı semptomlar yaşayan, istediği gibi yaşayamayan sosyal hayatı , iş hayatıyla ilgili Doğum şekliyle ilgili 24 saat ilgilenmesi gereken bebekle ilgili endişeler yaşayan benim onun korkması için bir sebep göremiyorum ben herhangi bir fiziksel sıkıntısı yok sosyal hayatını istediği gibi yaşıyor iş hayatı etkilenmeyecek evde geçirdiği bir iki saatte şahit olacağı birkaç ağlama ya da gaz krizi için mi bu kadar endişe anlam veremiyorum. Bugüne kadar bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşıladım zaten bundan sonrada ben oğluma maddi manevi yetebilirim çok şükür endişelenmek için gerçekten bir sebebi yok. Bu yaptığı tamamen şımarıklık ve şükürsüzlükle gibi geliyor banaAnnelik biraz içgüdüsel.Biyolojik olarak da buna hazır doğuyoruz.Toplum da bizleri anneliğe hazırlıyor.Örneğin kız çocukları evcilikte anne rolü üstlenirken siz hiç oyuncak bebek aldırıp babacılık oynayan oğlan gördünüz mü?
Uzun lafın kısası eşiniz baba olmaya hazır olmayabilir veya belki harika bir baba olacak ama gözünde büyütüyor.Hayatının kısıtlanacağından korkuyor olabilir,yetememekten korkuyor olabilir,muhtemel maddi zorluklar altında ezilmiş olabilir,sizin kendinizi sırf anneliğe adamanızdan korkuyor olabilir... Belki daha samimi bir konuşma deneyebilirsiniz,Quixxin yaptığı gibi veya ben beceremem derseniz aile terapisi düşünebilirsiniz.Eşiniz babalığı kaldıramıyorsa ne siz üzülün ne onu kınayın,bu çok doğal.
Umarım kafa dinlemek için evden kaçmanın şart olmadığını da öğrenir eşiniz
Kısasa kıssas yapın ama zamanını bekleyin özellikle de bebek hayırlısı ile bir doğsun o bebeğin kokusunu bir alsın eşiniz siz Allah'ın izniyle hastaneden çıktığınız gün doğru annenize gidip orda kalın.Annemle alakası yok zayen birkaç gündür bizde. Beyefendi benden uzaklaşıp kafa dinleme derdinde ama tabii ki annem inanılmaz alındı hala yapmaz öyle gelir falan diyor. Annem öyle dedikçe ona çaktırmamaya çalışıyorum ama kontrolümü kaybediyorum.
Aslında çok güzel ifade etmişsiniz bence,siz bütün sorumluluklara zorluklara çok hazırsınız tam bahsettiğim gibi.Ama o azıcık bir pay üstlenecek onu bile gözünde büyütüyor,ondan bile korkuyor.Şöyle düşünün evde bütün gün yalnız kalmaktan siz korkmazsınız,ama küçük bir çocuk yarım saat yalnız kalma fikrinden bile gerilir.Ah keşke sizin gibi düşünebilsem hiçbir sorun kalmaz ama kabullenemiyorum ben erkeklere hak veremiyorum bu konuda malesef. Bilmiyorum hamilelik deneyiminiz oldu mu ama şuan bütün vücudu değişen, hergün farklı semptomlar yaşayan, istediği gibi yaşayamayan sosyal hayatı , iş hayatıyla ilgili Doğum şekliyle ilgili 24 saat ilgilenmesi gereken bebekle ilgili endişeler yaşayan benim onun korkması için bir sebep göremiyorum ben herhangi bir fiziksel sıkıntısı yok sosyal hayatını istediği gibi yaşıyor iş hayatı etkilenmeyecek evde geçirdiği bir iki saatte şahit olacağı birkaç ağlama ya da gaz krizi için mi bu kadar endişe anlam veremiyorum. Bugüne kadar bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşıladım zaten bundan sonrada ben oğluma maddi manevi yetebilirim çok şükür endişelenmek için gerçekten bir sebebi yok. Bu yaptığı tamamen şımarıklık ve şükürsüzlükle gibi geliyor bana
Cnm elbette haklısın ama çocuk işi ciddiye binince senin ruh hallerin değişmeye başlayınca gözü korkmuş olabilir. Bak eşini savunmuyorum sakın yanlış anlama haklısın bu süreçte sana destek olmak zorunda ama dediğim gibi onunda birden hayatında herşey değişti korkmuş olabilir uzak kalmak korkularından kaçmanın bir yolu gibi geliyor olabilir belki o bile farkında değil bunların. Ve doğumdan sonraya bırakmakla en iyisini yapmışsın. Hormonlar insana çok garip şeyler yaptırıyor. Ben sana neler yaptığımı anlatsam yuh artık dersin diyorum ya ben de boşanıcam olmuyor dedim sakin kalmaya çalış. Şu dönemde konuşmakta çözüm olmuyor malesef biraz zamana bırak herşey güzel olacak ben inanıyorum geçecek bu günler bebeğine odaklan oda hissediyor senin üzüntünü stresiniSürpriz bir bebekte belki bu tarz tepkiler normal kabul edilebilir olabilir ama deli gibi çocuk isteyen bir adamın takındığı bu saçma tavırlar benim ona olan güvenimi tamamen sarsıyor. O boşanmaya hiç ihtimal vermesede ben oğlumu tek başıma nasıl büyütürümün planlarını yapmaya başladım bile. Hayatımın en önemli süreçlerinden birinde beni yanlız bırakan bir adam heran herşeyi yapar gibi hissetmeye başladım. Tek tereddütüm hormonlarıma kurban gitmek istemiyorum o yüzden son kararımı lohusalığım geçip normale dönünce vermeyi planlıyorum ama bu tavırlarıyla beni kışkırtıyor.
Annemle alakası yok zayen birkaç gündür bizde. Beyefendi benden uzaklaşıp kafa dinleme derdinde ama tabii ki annem inanılmaz alındı hala yapmaz öyle gelir falan diyor. Annem öyle dedikçe ona çaktırmamaya çalışıyorum ama kontrolümü kaybediyorum.
Caktirmamak icin hic stese girme bence.
Annen zaten goruyor durumu
Annen degil bir baskasi bile olsa
Evde misafir varken taraflardan biri
Baska bir yerde kalmaya gidemez.
Keyfi olarak tabi.
Is icin olur, saglik soz konusu olur tamam da.
Bilmiyorum bende mi gariplik var ama ben çok yadirgamadim esinizin gitmesini tabi eğer gerçekten annesine gittiyse. Annenizde başbaşa kalın rahat edin diye gitmiştir belki. Belki gerçekten biraz kafa dinlemeye ihtiyacı vardır siz hamilesiniz tabiki ilgiye ihtiyacınız var ama erkekleri de çok etkiliyor bu hamilelik.biraz rahat bırakmak gerekli bence çok ustune gitmeyin abartılacak bisey yok bence sakin olun
Beni değil kendini uyutur bu kadar alçalırsa kendi bileceği iştir ben dikkat etmesem de karşıma çıkar nasıl olsa. Her aradığımda açıyor bazen resim falan istiyorum atıyor başka emin olmak için ne yapılır bilmiyorum. Yani bu kadar ilgisizliğe rağmen algımı o yöne çekecek nirşey olmadı ama hiç ummadığım şeyler yaşamaya başladıysam daha başka şeylerde yaşayabilirim şaşırmamHer akşam arkadaşlarıyla mi gerçekten ?yani buna eminmisiniz !!!?En son asiri sosyalleşen arkadaşım arkadaşım diye tuttturan kocaların istisnasız aldattiginna şahit olduk dikkat edin uyutmasın sizi bu halinizle .Lütfen üzmek istemem ama bu aksam annesinde olduğundan eminmisiniz?
Bencede sorun bu o kadar şımartıyoruz ki kendilerini bir halt zannediyorlar. Ama o toto ne kadar yukarı çıkarsa o kadar sert çakılır yere haberleri yok.Bu adamlara bi haller oldu zıvanadan çıktılar.totolarını çok kaldırdık ondan hep bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?