Aynı şehirde herkes annesiyle böyle evlilik olur mu?

hımm o zaman durum farklı..
sürekli kaçıyor mu böyle kafasını dinlemek bahanesiyle?
tartıştığınız konular önemli o zaman.. oturup sorunları çözmeniz lazım kaçıp gitmek nereye kadar..
Kalmalı kaçması ilk kez olmakla beraber bekarmış triplerinde neredeyse her akşam arkadaşlarla buluşmaya kaçması son aylarımızın rutinlerinden malesef. Tartışma nedenimiz benim açımdan belli bana hamilelelikte takındığı bu tavrı hazmedemiyorum ama onun derdini gerçekten anlayamadım

Bilmiyorum bende mi gariplik var ama ben çok yadirgamadim esinizin gitmesini tabi eğer gerçekten annesine gittiyse. Annenizde başbaşa kalın rahat edin diye gitmiştir belki. Belki gerçekten biraz kafa dinlemeye ihtiyacı vardır siz hamilesiniz tabiki ilgiye ihtiyacınız var ama erkekleri de çok etkiliyor bu hamilelik.biraz rahat bırakmak gerekli bence çok ustune gitmeyin abartılacak bisey yok bence sakin olun

Sürpriz bir bebekte belki bu tarz tepkiler normal kabul edilebilir olabilir ama deli gibi çocuk isteyen bir adamın takındığı bu saçma tavırlar benim ona olan güvenimi tamamen sarsıyor. O boşanmaya hiç ihtimal vermesede ben oğlumu tek başıma nasıl büyütürümün planlarını yapmaya başladım bile. Hayatımın en önemli süreçlerinden birinde beni yanlız bırakan bir adam heran herşeyi yapar gibi hissetmeye başladım. Tek tereddütüm hormonlarıma kurban gitmek istemiyorum o yüzden son kararımı lohusalığım geçip normale dönünce vermeyi planlıyorum ama bu tavırlarıyla beni kışkırtıyor.

Annelik biraz içgüdüsel.Biyolojik olarak da buna hazır doğuyoruz.Toplum da bizleri anneliğe hazırlıyor.Örneğin kız çocukları evcilikte anne rolü üstlenirken siz hiç oyuncak bebek aldırıp babacılık oynayan oğlan gördünüz mü?
Uzun lafın kısası eşiniz baba olmaya hazır olmayabilir veya belki harika bir baba olacak ama gözünde büyütüyor.Hayatının kısıtlanacağından korkuyor olabilir,yetememekten korkuyor olabilir,muhtemel maddi zorluklar altında ezilmiş olabilir,sizin kendinizi sırf anneliğe adamanızdan korkuyor olabilir... Belki daha samimi bir konuşma deneyebilirsiniz,Quixxin yaptığı gibi veya ben beceremem derseniz aile terapisi düşünebilirsiniz.Eşiniz babalığı kaldıramıyorsa ne siz üzülün ne onu kınayın,bu çok doğal.
Umarım kafa dinlemek için evden kaçmanın şart olmadığını da öğrenir eşiniz

Konuşamadığımız için bu hale geldik malesef iyi niyetli konuşma girişimlerimin sonu hep aynı oluyor
Hanımefendi eşler bence birlikte olmalı bayram seyran aile ziyaretlerinde.Olmaması gereken bir durum bu.Ama sert konuşun hatta tamam diyip hatasını anlamazsa bir süre konuşmayın.Benim de bir akrabam var mesela adam evlendi kendi ailesini unuttu bayramda bir iki saat veya yarım gün uğrar kendi ailesine hep eşinin ailesinde durur hep böyle .çok ilginç yani insanlar

Gece neden yatmaya gelmiyormuş ki, bence bu eşik aşılmamalı.

Ah keşke sizin gibi düşünebilsem hiçbir sorun kalmaz ama kabullenemiyorum ben erkeklere hak veremiyorum bu konuda malesef. Bilmiyorum hamilelik deneyiminiz oldu mu ama şuan bütün vücudu değişen, hergün farklı semptomlar yaşayan, istediği gibi yaşayamayan sosyal hayatı , iş hayatıyla ilgili Doğum şekliyle ilgili 24 saat ilgilenmesi gereken bebekle ilgili endişeler yaşayan benim onun korkması için bir sebep göremiyorum ben herhangi bir fiziksel sıkıntısı yok sosyal hayatını istediği gibi yaşıyor iş hayatı etkilenmeyecek evde geçirdiği bir iki saatte şahit olacağı birkaç ağlama ya da gaz krizi için mi bu kadar endişe anlam veremiyorum. Bugüne kadar bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşıladım zaten bundan sonrada ben oğluma maddi manevi yetebilirim çok şükür endişelenmek için gerçekten bir sebebi yok. Bu yaptığı tamamen şımarıklık ve şükürsüzlükle gibi geliyor bana

Kısasa kıssas yapın ama zamanını bekleyin özellikle de bebek hayırlısı ile bir doğsun o bebeğin kokusunu bir alsın eşiniz siz Allah'ın izniyle hastaneden çıktığınız gün doğru annenize gidip orda kalın.
Sakın şimdiden "Bende sana aynısını yapıcam" falan demeyin.
Şimdilik susun vakti zamanı geldiğinde lafınızı sokarsınız
Ayyyy çok heyecanlı şimdiden Eşinizin yüz ifadesini merak ettim :)

Aslında çok güzel ifade etmişsiniz bence,siz bütün sorumluluklara zorluklara çok hazırsınız tam bahsettiğim gibi.Ama o azıcık bir pay üstlenecek onu bile gözünde büyütüyor,ondan bile korkuyor.Şöyle düşünün evde bütün gün yalnız kalmaktan siz korkmazsınız,ama küçük bir çocuk yarım saat yalnız kalma fikrinden bile gerilir.
Googleda "baba olacağım korkuyorum" veya "babalığa hazır değilim" gibi kalıplar arasanız belki size komik gelecek ama eşinizin halini anlayabileceğiniz şeyler çıkar. Eşinizin davranışını haklı bulmuyorum ama belki sebebi bu babalık depresyonudur ve konuşarak/terapiyle çözülür demek istedim.sebep bu değilse nasıl çözülür nasıl mazur görülür bilemiyorum

Bir mesaj at bundan sonra hic gelme annende kal esyalarini ben yollarim diye..beyefendinin azcik sarsilma vakti gelmiş

Cnm elbette haklısın ama çocuk işi ciddiye binince senin ruh hallerin değişmeye başlayınca gözü korkmuş olabilir. Bak eşini savunmuyorum sakın yanlış anlama haklısın bu süreçte sana destek olmak zorunda ama dediğim gibi onunda birden hayatında herşey değişti korkmuş olabilir uzak kalmak korkularından kaçmanın bir yolu gibi geliyor olabilir belki o bile farkında değil bunların. Ve doğumdan sonraya bırakmakla en iyisini yapmışsın. Hormonlar insana çok garip şeyler yaptırıyor. Ben sana neler yaptığımı anlatsam yuh artık dersin diyorum ya ben de boşanıcam olmuyor dedim sakin kalmaya çalış. Şu dönemde konuşmakta çözüm olmuyor malesef biraz zamana bırak herşey güzel olacak ben inanıyorum geçecek bu günler bebeğine odaklan oda hissediyor senin üzüntünü stresini

Caktirmamak icin hic stese girme bence.
Annen zaten goruyor durumu
Annen degil bir baskasi bile olsa
Evde misafir varken taraflardan biri
Baska bir yerde kalmaya gidemez.
Keyfi olarak tabi.
Is icin olur, saglik soz konusu olur tamam da.

Eve biri geldi diye kafasini dinlemeye anneye gidildigini duymadim.
Ama sunu duymustum kari-koca A sehrinde yasiyorlar ama her iki tarafin da anasi babasi akrabalari B sehrinde.
B sehrine gidince de gelin kendi anasinda, damat da kendi anasinda kaliyor.
Ben bunu duydugumda aaa kari koca niye kendilerine plan yapip once bir annede sonra diger annede kalmiyorlar ki diyince,
kocasi izin veriyor ailesiyle vakit gecirmesine, uzun sure gorusmuyorlar zaten hep gelmiyorlar, kocasi rahat takilamazlar ben ordayken diyormus.
Yani bir nevi gelin annesinin evinde annesiyle kizkardesleriyle kiz kiza toplanip hasret gideriyorlar, yeri geliyor sabaha kadar sohbetler ediyorlarmis fln.

Tabi sizin durum daha farkli ne yapilir bilemedim.

Caktirmamak icin hic stese girme bence.
Annen zaten goruyor durumu
Annen degil bir baskasi bile olsa
Evde misafir varken taraflardan biri
Baska bir yerde kalmaya gidemez.
Keyfi olarak tabi.
Is icin olur, saglik soz konusu olur tamam da.

İlk okuduğumda eşin annen rahat etsin, çekinmesin diye gittiğini düşünmüştüm. Ama durum farklıymış. Ben olsam bana yaptığını yapardım. Belki duygularınızı anlar. Terbiyesizlik resmen

Her akşam arkadaşlarıyla mi gerçekten ?yani buna eminmisiniz !!!?En son asiri sosyalleşen arkadaşım arkadaşım diye tuttturan kocaların istisnasız aldattiginna şahit olduk dikkat edin uyutmasın sizi bu halinizle .Lütfen üzmek istemem ama bu aksam annesinde olduğundan eminmisiniz?

Beni değil kendini uyutur bu kadar alçalırsa kendi bileceği iştir ben dikkat etmesem de karşıma çıkar nasıl olsa. Her aradığımda açıyor bazen resim falan istiyorum atıyor başka emin olmak için ne yapılır bilmiyorum. Yani bu kadar ilgisizliğe rağmen algımı o yöne çekecek nirşey olmadı ama hiç ummadığım şeyler yaşamaya başladıysam daha başka şeylerde yaşayabilirim şaşırmam

Bu adamlara bi haller oldu zıvanadan çıktılar.totolarını çok kaldırdık ondan hep bunlar...
Bencede sorun bu o kadar şımartıyoruz ki kendilerini bir halt zannediyorlar. Ama o toto ne kadar yukarı çıkarsa o kadar sert çakılır yere haberleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…