- 8 Eylül 2016
- 358
- 251
- 23
Yok yanlış anlaşıldım asla savunmuyorum onu ki savunulacak tarafı da yok zaten. Bizim evliliğimiz o kadar saçma bir hal aldı ki sürekli birbirimizle çatışıyoruz. Anneme güvenip sürekli kaçma derdinde olduğu için annemle yaşamaya bile gönüllü beyefendi. O yüzden annemi hedef almadığını biliyorum onun derdi benimle demek istedim zaten hayatı boyunca düşünceli olamadı artık olmasını da beklemiyorum. Ailemde birşeyleri anlamış olacaklar böylelikle. Sonumuz belli Doğuma kadar sabredeyim diyordum ama durum bu malesef.
Doğum dan sonrada lohusa olan o olacak bence:)Asla eve gel demeyi düşünmüyorum hatta artık hiç eve gelmemesi gerekir. Ömür boyu kafasını dinlesin hamile olan benim bunalımlarda triplerde olan o.
Sevgi ve saygı kalmayan kalmayan bir evde boşanmak için başka ne sebep beklenmeli sizce?Doğuma kadar sabredeyim diyordum demişsiniz. Bence bu boşanma sebebi değil bir de bebeğiniz olacak iyi bir burnunu sürtün yeter sonuçta evde kalmayıp gidip arkadaşlarında kalmıyor ya da alem yapmıyor, yine ailesinin evinde kalıyor. Boşanma sebebi göremedim asla?
Hayır kavgamız olmadı son birkaç gündür. Kendi annesi çok kıymetlidir hatta az önce aradı bende bu gece evine gelmezsen bir daha gelemezsin çok şeyi değiştirir bu dedim anneme söz verdim çok sevindi kadın gelemem dedi. Söylenecek laf bulamıyorumAnnenin yaninda ona karsi kirici lafin yada kavgan mi oldu?neden gitti bu adam ?eger durduk yere gittiyse ,cok fena sacmalamis bence ..cok kirildgini belli et ..canim annen cok uzulmustur kesin ama sana belli etmiyordur kiyamam bu durum acaba kendi annesine yapsan ne halde olurdun ..kim bilir basini dinlicekmis ala ala pasa ya bak allasen bayram gunu hamile kadini evde misafir verken yalniz birak..dumur oldum esine.. birde ego tavan.. Pes
Allah yardimcin olsun canim bu koyunu sen güdeceksin bu adam bunu hakediyor.. Aynisini sende annesine yap belki akli basina gelir egoist esinin..Hayır kavgamız olmadı son birkaç gündür. Kendi annesi çok kıymetlidir hatta az önce aradı bende bu gece evine gelmezsen bir daha gelemezsin çok şeyi değiştirir bu dedim anneme söz verdim çok sevindi kadın gelemem dedi. Söylenecek laf bulamıyorum
Kocanızın evde ksyınvalidesi varken ve eşi hamileyken annesine gidip kalması yeterince tuhafken ,kayınvalidenizin aynı şehirde yaşayan oğlunun evine kalmaya gelmesini normal bulup sevinmesi daha tuhaf.insan hiç mi merak etmez, oğlum sen artık evlisin eşinde hamile ne işin var burada git evine demez de bir de memnun olur.kayınvalidenizle aranız nasıl bu aradaHayır kavgamız olmadı son birkaç gündür. Kendi annesi çok kıymetlidir hatta az önce aradı bende bu gece evine gelmezsen bir daha gelemezsin çok şeyi değiştirir bu dedim anneme söz verdim çok sevindi kadın gelemem dedi. Söylenecek laf bulamıyorum
Az önce konuştuk çok bunalmış annem yanındayken o da biraz annesiyle vakit geçirip kafa dağıtmak istemiş ne varmış bunda beni yanlız bırakmamış ki vs vs 10 yıl tartışsak aynı fikirde olmamız mümkün değil.Neden gittigine bagli. Belki rahat edesiniz diye gitti. Sonucta yabanci bi yere gitmemis. Sadece bu olaya bakarak ben bu kadar buyutmezdim. Baska sorunlar var mi bilemiyorum tabi.
Kayınvalidem bencil bir kadın boşanıyorum dese oğlumla aynı evde yaşayacağım diye sevinir. Ki bunu daha önce başka bir çocuğunda gördük. Bana karşı çok gereksiz bir sevgi gösterisi var son zamanlarda ben hiç aradığım halde gün aşırı zorla arar özledim diye ben açamasam kocamı arar nerde açmadı diye ama ölsem üzülmez böyle bir kadın işte.Kocanızın evde ksyınvalidesi varken ve eşi hamileyken annesine gidip kalması yeterince tuhafken ,kayınvalidenizin aynı şehirde yaşayan oğlunun evine kalmaya gelmesini normal bulup sevinmesi daha tuhaf.insan hiç mi merak etmez, oğlum sen artık evlisin eşinde hamile ne işin var burada git evine demez de bir de memnun olur.kayınvalidenizle aranız nasıl bu arada
Onların seviyesine inmeyeceğim ana oğul başbaşayız kalsınlar ozaman anlayacak beyefendi ama geç olacak. Şuna tek dileğim ömür boyu annesinin evinde kafa dileyip benden uzak durması.Allah yardimcin olsun ozama
Allah yardimcin olsun canim bu koyunu sen güdeceksin bu adam bunu hakediyor.. Aynisini sende annesine yap belki akli basina gelir egoist esinin..
Çok yoruldum uğraşacak gücüm kalmadı artık beni sevse böyle yapmazdı. Yıllarca hayata karşı tüm problemlerimizi sırt sırta verip çözdük 2 gün tanışıp evlenip 3. gün çocuk yapmadık ki. Yıllar sonra sorunların çözümünü başka evlerde kalmak olarak buluyorsa ne misilleme ne başka birşey yapmak gelmiyor içimden.Bildigim tek sey varsa oda erkekler guzelce konusmadan anlamiyorlar.
Misilleme yaparsan ancak anlarlar.
Ben esime artik bak empati kur ben sana yapmis olsaydim dedigimde hic bir fayda vermedi. Aldigim cevap ne alakasi var. Nende artik demiyorum yapiyorum.
Bana ne yapiyorsa aynisini yapiyorum. Daha iyi anliyor.
Misilleme yapacaksin, senin hissedigini hissetmesi lazim. Zor durumda kalmasi lazim kivranmasi lazim.
Onun annesi geldiginde de sen annene gideceksin kafa dinlemeye, birak o kivransin annesine ne uyduracagini dusunsun.
Aynisini yapmazsan anlamaz seni asla ve hep yaptigi hareket ona normal gelir. Misafir varken evden mi gidilir?
Ayrica siz ayri yerde yatmayida gecip ayri evde yatmayami gectiniz? ALLAH sabirlar versin.
Terapiste gitmeyi reddediyor malesef. Başka birinin bizim sorunlarımızı çözemeyeceğini düşünüyormuş. Bizde çözemiyoruz ne olacak diyorum cevap yok ama. Gerçekten tek yanlışın bu olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten hamileliğiniz eşinizin depresif tavırlarıyla ve sürekli sorunla geçse bu durum siz istemeseniz de ailenize yansısa yinede böyle düşünür müsünüzSakin olun, erkeklerin durumu da kolay değil. Babalığa hazırlayan bir hormonları yok onların. Ne kadar isterse istesin onu hissedebilmeleri çocuklarını kucağına aldıklarında oluyor ancak. Aslında konuşarak çözülebilecek şeyler ama eşler malesef tartışmalarda karşıda kini anlamak yerine kendinin haklı olduğunu ispat etmeye kafa yordukları için bu çok zor oluyor. O yüzden bir aile terapistine gidip , herkes rahatsız olduğu noktaları anlattığında tarafsız biri tarafından yorumlandığında daha kolay adapte oluyorlar. Siz çok hassas bi dönemdesiniz ama geleceğiniz için bu terapi işini ciddiye alın bence. Eşinizin size karşı tek yanlışı duruma adapte olamaması bu da kusur sayılmaz.
O durumdayken bu kadar objektif olamazdım haklısınız zaten, ama dışardan bir göz istemenizin sebebi de bu değil mi zaten. Eşiniz gitmek istemiyorsa siz gidin, sonra duruma göre psikologunuz onu getirmenin yollarını bilir zaten.Terapiste gitmeyi reddediyor malesef. Başka birinin bizim sorunlarımızı çözemeyeceğini düşünüyormuş. Bizde çözemiyoruz ne olacak diyorum cevap yok ama. Gerçekten tek yanlışın bu olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten hamileliğiniz eşinizin depresif tavırlarıyla ve sürekli sorunla geçse bu durum siz istemeseniz de ailenize yansısa yinede böyle düşünür müsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?