• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayr ehirlerde olunca ve ayda ylda bir grnce..

Sevgili arkadaslar, hepiniz ne kadar guzel duygularinizi ifade etmissiniz, katilmamak mumkun degil, ben ise cok istememe ragmen ,cok sevdigim erkek arkadasimin bikmasi nedeniyle ne yazik ki yari yolda kalmistim ama umarim aranizdaki kilometreler sizlerin sevginize guc katar, cooooook mutlu olursunuzkaydirigubbakcemile3

evet görüşemeyince sinirler geriliyo kavga cok oluyo ben sevgilime diyodum hep millet uzaktan okul bitiriyo biz ilişkimi yaşıyamıcaz ne var yani,ama bana sacma geliyo deyince tabii dicek bişi bulamıosun :(

MESAFE BAHANE bencee..yine kendimden örnek verim.uzaktaki (eski) sevgilimle birlikte yazları hariç hiç vakit geçirdiğimiz yoktu.bakıyorum hep herkes sevgilisiyle sinemaya gider falan bense kız arkadaşlarımla alışverişte olurum sevgilimle sinemada olmak yerine.çok sıkılmıştım bundan.ondan ayrılalım demiştim.insanı sıkıyo bazen ama bazıları buna dayanabilir ben dayanamadım

1 yıldır süren bir ilişkim vardı, o kuşadasındaydı ben istanbulda... Mesafelere yenilmeyecek olduğunu düşünüyordum ama yanılmışım... Neredeyse her hafta sonu ya o gelirdi ya ben giderdim, o kadar çok ilgiliydi ki hayatımı cennete çevirmişti resmen, koca bir kamyon gülü evimin önüne döktürmüştü mesela... Her gün ya bir hediyesi ya kendisi ya çiçeği gelirdi, konuşmadan duramazdık ama 4 gün önce bana 1 aydır başka birine ilgi duyduğunu söyledi. Ve bu bir ay boyunca da bana ilgisini kesmemişti.Çalıştığı şirkettenmiş kız. Demekki kızda ona ümit verdiki, benim içime doğup telefonlarımı da açmayınca bayramın son günü sıkıştırmam sonu söyledi. Bayramın son günü beraber gezmişler. 2 Gün önce kalktım evinin önüne gittim, gece kendi arabamla yola çıkmıştım sabah, sabah 5 e doğru evinin önündeydim, arabasının tüm camlarını aşşağıya indirdim, param parça ettim lastiklerini... Sonra hiçbirşey olmamış gibi döndüm arabama atlayıp istanbula... Delirecek gibiyim kandırıldım, aldatıldım... Canım çok yanıyor sanki içimde bir yerler kanıyor, kanı durdurmanın bir yolu yokmu yaaa mafoldumben

buna bı örnekte benden çok kıskandığım bır ılıskı aslında sebebı bızım yakınken yapamayıp,uzaktayken onların başarabılmış olmaları.cok yakın bır arkadaşım üniversitedeyken gitmiş olduğu bir tatilde birisi ile tanıştı.yaklaşık 5 yıl çıktılar.cocuk katarda çalışıyor kız ankarada yaşıyordu.telefonlrından msnlerınden başka bırseylerı yoktu ve cocuk cok yogun çalışırken ,kız unıversıte dönemindeydi ve yanında bırısı olmasını ıstemesi en dogalıydı bunu arkadaşlarımız cogu zaman sorduklarında hayır ben aşık oldum onun tek kelımesı - tüm erkeklerın hayatlarına bedel dıyordu.5.ci senenın sonunda kız hayallerınden geleceğinden vazgeçti ve evlendıler.şuanda katarda yaşıyorlar.inanılmaz derecede mutlular.
benımse aynı dönemde başladığım aynı şehirde yaşadığım istediğimde yanımda olabilecek insanla 5.ci sene yollarımız ayrıldı mantıklarımız uymadığı ıcın.yakın yada uzak farketmıyor önemlı olan nokta insanın gerçekten sevıp sevmemesi gerı kalan hersey bahaneden ıbarettir.

evet sevmek dir herşey öyle deriz ama bu sadece kadınlarda...erkekler için sevmek herşey değil ayrı şehirlerde hiç bir zaman olmaz ters düz gider..en büyük acısını ben yaşarım ama tabi hiç görmemişse uzaklık aşkı bitirir...bi kere görmüş yada arasıra görüyorsa sevmek girer işin içine.

ben iki sene yürütebildim uzaktan ilişki.
1.5 sene sanırım.
yürüyor , zor yürüyor tabii..

büyük konuşmayım ama artık zor benim için mesafe..
her an yanımda olabilecek ve benim de yanında olabileceğim birine ihtiyacım var.

benim de aynı şekilde yanım da olabilecek birine ihtiyacım vardı bu yüzden 2.5 yıllık ilişkimi bitirdim. (bunu bi çok yerde de yazdım aslında) görüşmek çok zor oluyordu. şu anda bi ilişkim var ve çok mutluyum. 14 ay içinde 1 gün bile pişman olmadım. üniversiteyi kazandım ve başka bi şehre taşındık ailemle. 2.5 ay kadar onu göremedim ve o kadar çok özledim ki anlatamam. istanbul da çok gezerdik,hafta sonları hep beraberdik. onlara giderdim. 3 gün önce ailesi ile vedalaştı ve yanıma geldi. 2 gün beraberdik. bizde kaldı ailemle tanıştı ve dün akşam otobüse bindirdim yolcu ettim. artık asker ama gerçekten insanın sevdiğinin yanında olması gibi yokmuş,inşallah bu sefer ilişkim bitmez.çok büyük bi aşk var içimde..:1hug:

1 yıldır süren bir ilişkim vardı, o kuşadasındaydı ben istanbulda... Mesafelere yenilmeyecek olduğunu düşünüyordum ama yanılmışım... Neredeyse her hafta sonu ya o gelirdi ya ben giderdim, o kadar çok ilgiliydi ki hayatımı cennete çevirmişti resmen, koca bir kamyon gülü evimin önüne döktürmüştü mesela... Her gün ya bir hediyesi ya kendisi ya çiçeği gelirdi, konuşmadan duramazdık ama 4 gün önce bana 1 aydır başka birine ilgi duyduğunu söyledi. Ve bu bir ay boyunca da bana ilgisini kesmemişti.Çalıştığı şirkettenmiş kız. Demekki kızda ona ümit verdiki, benim içime doğup telefonlarımı da açmayınca bayramın son günü sıkıştırmam sonu söyledi. Bayramın son günü beraber gezmişler. 2 Gün önce kalktım evinin önüne gittim, gece kendi arabamla yola çıkmıştım sabah, sabah 5 e doğru evinin önündeydim, arabasının tüm camlarını aşşağıya indirdim, param parça ettim lastiklerini... Sonra hiçbirşey olmamış gibi döndüm arabama atlayıp istanbula... Delirecek gibiyim kandırıldım, aldatıldım... Canım çok yanıyor sanki içimde bir yerler kanıyor, kanı durdurmanın bir yolu yokmu yaaa mafoldumben

Sabretmelisin cnm.sabır en iyisidir intikam almaya falan uğraşmamalısın.boşver istediği gibi davransın.ben hep böyle ; birine aşık olup gidenlerin geri döneceğine inanırım.sendede böyle olacaktır.ama geri döndüğünde hemen affetmemelisin.onun seni başkası için terkettiğini unutma!ona duyduğu sadece bi anlık heveste olabilir.gerçekten sevdiği sen de olabilirsin.bunu bilemem.ama kısaca sabretmen ve böyle bi adama üzülmemeni öneririm...

mafoldumbenShem içimdeki öfkeyi bastıramıyorum sürekli ağlıyorum sanırım ben tükendim mafoldumben

artmaz mı ya =)
bir araya gelince onu gördüğünde yüzündeki tebessüm kavusmanın heyecanı gelecek hayalleri kavustuğun zamanların hayalleri öyle güzel ki..
ona sıkı sıkı sarılmak tekrar geleceğine dair söz almak tekrar gelmesi sözünü tutması ..
ben ne olursa mutlu olmayı becerebilenlerdenim.
aynı şehirde sevgilim olsaydı belki bu kadar mutlu olamıcaktım
şükrediyorum hayatımda olduğu için sevgilisi uzakta olanlar sizde şükredin ii ki varlar ya hiç olmasalardı
:((((

bence karşılıklı anlayışla bu sevgi dahada artar...bizimkisi öyle yani ama anlayışla..uzaklık çok zor çoook...
onun müsayit olduğu günde ben çıkamıyorum benim müsayit olduğumda o gelemiyor ama birbirimizi suçlamıyoruz hiç...mesela çok bilirim ben aşkım yarın geliyorum diyor okadar seviniyorumki hatta arkadaşlarıma bişiler ısmarladığım bile olmuştur sevinçtensırnaşık şey.1 saat sonra haber geliyor aşkım iş çıktı gelemiyorum..oldu çok oldu bu durum ama böyle olunca o bana destek değil ben ona oluyorum...çünkü düşünüyorumda benden daha zor durumda mahçup olduğunu düşüncesi sarıyor benmse sadece planlarım hayallerim yıkılıyor yarına dair ama o daha zor dururmda kalıyor...
ama çok dokunuyor insana özlem öyle sarıyorki..mesela arkadaşların sevglisiyle her hafta görüşürken çok özeniyor insan...ama bunu onun suçuymuş gibi görmemek gerek...böyle görürsen atlatılıyor herşey...
bazen öyle zor zamanlardan geçiorki insan sadece karşımda oldun gözlerine bakayım diyorsun dokunmasamda olur yanlızca nefes sesini duyayım diyor...
yada iğne deliği gibi zor geceler geçiriyor gözyaşı dolu sarılıp hüngür hüngür ağlamak istiyorsun ama yok...
ama güzel yanlarıda var mesela onun geleceği sabahın gecesi uyku tutmaz beni hiç sabah ezanlarıyla kalkarım eşyalarımı hazırla hazırla bi alem olurum:Dbayram sabahı gibi bi sevinç oluyor insanın içinde:)
tek çare anlayışlı olmak...her iki taraf içinde...ve birde yanına gelmek için çaba sarfettiğini görmen gerek gelemese bile o isteği çabayı gördüğün vakit tmm diyorsun elinde değilki müsayit olsa koşup gelmezmi sanki napsın diyorsun...katlanıyorsun:)

mafoldumbenShem içimdeki öfkeyi bastıramıyorum sürekli ağlıyorum sanırım ben tükendim mafoldumben

anlıyorum seni bi aralar bende öyleydim aklıma geldikçe ağlıyordum bende bittim arıtk ben diyordum ama aradan 6-7 ay geçti ve geri döndü sanada geri döner ama bunun için beklemen gerekli ben pişman oldum öyle birisi için aylarca üzüldüğüme.şimdi resimlerini gördükçe tiksiniyorum nasıl sevmişim onu diyorum boşuna ağlayıp günlerimi mahvetmişim diyorum ne kadar üzülsende üzülmen onu geri getirmicek bu yüzden günlerini boşuna geçirme derim.

bencede artıyor biz 4 sene ayrı şehirlerde yaşadık hep yarım kaldı bişiler eksik yaşandı gel-gitler hiç bitmedi şimdi ben yanına gidicem inş hiç ummadıgı bi anda karşısına çıkıcam adres flan herşeyini biliorum yarım kalmışlıkları tamamlamak adına ...

evet arttırıyor çok özlüyorsun onu özlemin bazen dayanamıcak gibi oluyor yapamıcam diyorsun ama onu çok sevdiğin için ve en önemlisi onunla uzaktanda olsa mutlu olduğun için ilşkiye devam ediyorsun bu devirde aşkı ve sevgiyi bulmak çok zor ben buldum ve umarım ne kadar uzaktada olsa hep bir şeyler eksikte kalsa kısmetse ve hayırlısıysa rabbim bizi birbirimize bağışlar inş :asigim::nazar:

bence de artırır bizde ayrıyız ilişkiye başladığımızda ayrı şehirlerdeydik bir süre böyle devam etti eed zorluklar oldu çok özledik ama açıkları hep kapattık, şimdi ayrı ülkelerdeyiz bu daha da zor..üstelik telefon falan çekmiyor... ama yinede çok seviyorum ve seviliyorum sadığız inş hiç ruhen ayrılmayız:asigim:

uzmanlık alanım olan bi konu şimdi buraya döktürmek isterdim ama kısa yazmaya calısıcam
ayrı şehirlerde we ayda yolda bir hatta hiç görüşemeyince aşk biter mi???
bu aradaki bagın yani aşkın sewginin gücüne baglı
çok sewersin tabi bu sewgi karsılıklıdır beklersin bi umutla
cok sewersin ama cok acı cekersin ben bu acıya dayanamıorum der bitirirsin
sewersin hemde cok ama karsı taraf senin gibi deildir senin yaptıını yapmıodur senin gibi sewmiodur yada ilişkiye biter gözüyle bakıp önemsemiodur we ilişki biter
iki insan birbirini cok sewiosa ne uzaklık ne baska bişe hiçbişe engel deildir
sewen insan özler hasret ceker gözyası döker isyan eder belki uzaklıga ama bekler binbir umutla bekler
birbirinden uzakta olan iki insan bulusmalarının hayalini kurar o kısacık anı en güzel sekilde en dolu sekilde en mutlu sekilde gecirmek için hayal kurarlar
bu aradaki sewgiyi arttırır özledikce sewer hasret cektikçe baglanır
onun yanında olmak onu mutlu edebilmek için herseyi yapar
bu söylediklerim birbirlerini cok sewen ama uzak olan sewgililer için gecerli
ama tam tersi de olur
uzak die önemsemez ilişkisini uzaklık koparır bi şekilde birbirlerinden we biter
yalnız zor olan beklemektir çünkü insan cok seyler yasar
aşkı da kişiyi de yıpratabilir bazen tamiri zordur ama onarınca daha da büyür aşk
bazen sesini duymak yetmez işte dersin şuan o yanımda olmalıydı herkesin sewgilisi yanındayken ben tekim bu adaletsizlik dersin
ihtiyacın olduu an sesinden baska hiçbişeyiyle yanında olamaz
ona dokunmak gözlerine bakmak istersin ama bunu yapamazsın beklemen gerekir
yada calan telefona alo dediinde sesini duymanla bogazının düğümlenmesi bir olur sesin titrer we gözlerinden yaşlar akar konusamazsın üzülürsün kalbin acır
ama bunları neden yasarsın sewdiiin için yasarsın o da seni sewdiği için yasarsın
uzkataki ilişkiyi dewam ettirmek zordur
canlarım bu zor seylerin hepsini ben yasadım bazen zor olsada iiki yasıorum onu daha cok sewiorum diorum
benden bu kadar uzun oldu ama kusura bakmayın içimi dökmek istedim bi yandanopuyorumnanaktan

çok güsel anlatmışsın cnm inan bana aynı şeyerli bende yaşadım ama bizimki bitti dayanamadı ağır geldi bu yük ona olmadı umarım sizler uzakta olan herkes kavuşur:Saruboceq:

2 yıl oldu birlikteyiz aramızda dokuz saatlik mesafe var.sorun yaşıyoruz yaşamıyo değiliz hele ki çok fazla özlem oluyo ama bunların yanı sıra 2 yıla getirmeyi başardık.şu sıralar biraz sorunumuz var ama atlatıp iyi bi şekilde devam eder umarım ...

Back
X