1 yıldır süren bir ilişkim vardı, o kuşadasındaydı ben istanbulda... Mesafelere yenilmeyecek olduğunu düşünüyordum ama yanılmışım... Neredeyse her hafta sonu ya o gelirdi ya ben giderdim, o kadar çok ilgiliydi ki hayatımı cennete çevirmişti resmen, koca bir kamyon gülü evimin önüne döktürmüştü mesela... Her gün ya bir hediyesi ya kendisi ya çiçeği gelirdi, konuşmadan duramazdık ama 4 gün önce bana 1 aydır başka birine ilgi duyduğunu söyledi. Ve bu bir ay boyunca da bana ilgisini kesmemişti.Çalıştığı şirkettenmiş kız. Demekki kızda ona ümit verdiki, benim içime doğup telefonlarımı da açmayınca bayramın son günü sıkıştırmam sonu söyledi. Bayramın son günü beraber gezmişler. 2 Gün önce kalktım evinin önüne gittim, gece kendi arabamla yola çıkmıştım sabah, sabah 5 e doğru evinin önündeydim, arabasının tüm camlarını aşşağıya indirdim, param parça ettim lastiklerini... Sonra hiçbirşey olmamış gibi döndüm arabama atlayıp istanbula... Delirecek gibiyim kandırıldım, aldatıldım... Canım çok yanıyor sanki içimde bir yerler kanıyor, kanı durdurmanın bir yolu yokmu yaaa mafoldumben