- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi herderdedeva
-
İkisini de dinlemeyip gidip bastırsanız ne yaparlar tepki olarak?
dayimin esinin kizi evlendi bu yil. dayimi da baba yerine koyar. soyle bir uygulama yapmislar.Bayanlar Merhaba,
2017 içerisinde nasipse evleniyorum hazırlıklara başlandı bitmek üzere ancak sorunum şu. Annem ve babam ayrı.. Annem başkasıyla evli babam da, şimdi davetiyeye nasıl ad soyad yazacağım. Alternatif fikri olan var mı?
Annem çoğu masrafı yapıyor babam ufak tefek yardımcı oluyor. Annemi de yazmak isterim ama ikisi de yan yana dahi olsa da isimleri olsun istemiyorlar..
İlk evliliğimde benim de öyleydi.
Soyadımız bile yoktu.
Sadece;
"Düğünümüze bekleriz.
Bla ve Bla."
dayimin esinin kizi evlendi bu yil. dayimi da baba yerine koyar. soyle bir uygulama yapmislar.
davetiyeye sadece gelin ve damat olarak isim koydular... nikah esnasinda da anne ve baba adlarini soylemediler.
Doğrudur tabii.Şunu düşünüyorum oğlunuzun düğününde herşeyi yapıyorsunuz davetiye de kendi adınızı görmek istemez misiniz?
Karşı tarafın ailesine de mahçup düşmek istemiyorum
2 ayrı davetiye alsanız. Yani üzerindeki isimler farklı olsa sadece. Herkesin gönlü olur
Eşimin anne babası ayrı. Ama kimseyle evlenmemişler. İkisinin de adını ve soyadını yazdık
Sizinkiler cinsmiş. Eşlerinin isimlerini niye yazasın ki. Annenle babanın ismi yazar davetiyede. Davetiyeyi yaptır götür tatava yapmayın de
Herkesin sizin gönlünüzü alması, destek olması gerektiği zamanda siz insanlarla uğraşıyorsunuz üzüldüm.Benim düşünmem gereken bir çok insan var, kayınvalidem ve kayınpederim annem babam, eşim.. Herkesin aynı anda kırılmaması için uğraşıyorum.
Bayanlar Merhaba,
2017 içerisinde nasipse evleniyorum hazırlıklara başlandı bitmek üzere ancak sorunum şu. Annem ve babam ayrı.. Annem başkasıyla evli babam da, şimdi davetiyeye nasıl ad soyad yazacağım. Alternatif fikri olan var mı?
Annem çoğu masrafı yapıyor babam ufak tefek yardımcı oluyor. Annemi de yazmak isterim ama ikisi de yan yana dahi olsa da isimleri olsun istemiyorlar..
Doğrudur tabii.
Belki bozulmuşlardır.
Herkesin sizin gönlünüzü alması, destek olması gerektiği zamanda siz insanlarla uğraşıyorsunuz üzüldüm.
Arkadaşların sadece gelin damat olarak ikinizin adı yazılsın fikri güzel bence düşünebilirsiniz.
Gönlünüzce güzel olur umarım herşey.
İsim yazdırmayın. Bizim anne babalarımız ayrı olmadığı halde yazdırmamıştık. Düğün sizin davetiyenin altında anne babanızın değil sizin isminiz olmalı zaten.
2 ayrı davetiye alsanız. Yani üzerindeki isimler farklı olsa sadece. Herkesin gönlü olur
İkisi olursa eşlerinin de ad soyadlarını istiyorlar
İsim yazdırmayın. Bizim anne babalarımız ayrı olmadığı halde yazdırmamıştık. Düğün sizin davetiyenin altında anne babanızın değil sizin isminiz olmalı zaten.
Bayanlar Merhaba,
Rica etsem özelden fotoğraf atabilir misiniz? Marjinal olabilir hiç bir sıkıntısı yok yeter ki sorun olmasın.
Eşler ne alaka ki anne ve babanız kimse onların isim ve soy isimleri yazılır. Onların istediği şekilde komik duruma düşersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?