- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi herderdedeva
-
bu özel günde sen nasıl istiyorsan öyle olur. karar senin. benim annem babam da ayrılar he kimse ile evlenmediler böyle bi aralarında kötü durum da yoktu. ben davetiyeye isim soyisimlerini yazdırdım. isimlerinin yanyana durmasını istemiyorlarsa düğünde yanyana nasıl duracaklarmış acaba?
Bizim kültürümüzde düğün genellikle evlenenlerin değil evlenenlerin ailelerinin oluyor.
Bazen gazetede okuyorum, bilmem nerenin milletvekili kızını evlendirdi veya bilmem ne futbol kulübünün başkanı oğlunu evlendirdi diye, bakıyorsun davetliler arasında bir sürü başka milletvekili veya futbol adamı. Gelinle damada sorsan hayatlarında 1 kez görmemişlerdir onları, 1 kelime konuşmamışlardır, 1 an paylaşmamışlardır ama düğüne geliyor.
Çok acıyorum onlara da ama böyle kabul ettim, düğün sahibi=aileler.
Doğru söylüyorsunuz da yukarıda da dediğim gibi KV ve KP alınabilir diye düşünüyorum
Bizim kültürümüzde düğün genellikle evlenenlerin değil evlenenlerin ailelerinin oluyor.
Bazen gazetede okuyorum, bilmem nerenin milletvekili kızını evlendirdi veya bilmem ne futbol kulübünün başkanı oğlunu evlendirdi diye, bakıyorsun davetliler arasında bir sürü başka milletvekili veya futbol adamı. Gelinle damada sorsan hayatlarında 1 kez görmemişlerdir onları, 1 kelime konuşmamışlardır, 1 an paylaşmamışlardır ama düğüne geliyor.
Çok acıyorum onlara da ama böyle kabul ettim, düğün sahibi=aileler.
Konuşarak çözülebilecek şeyler bunlar. Derdinizi anlatırsanız o tarafa da anlayacaklardır.
Bana hep çok saçma gelmiştir anne baba ismi yazılması davetiyeye. Yazdırmayacağım dediğimde babam bozulmuştu biraz, sonra geçti gitti unuttu.
Bu kadar stresin içinde bir de bu gerginliği yaşamanın ne anlamı var? Sen davetiyenin şeklini seç. Annenle babana da "ben yoruldum bu işten, siz gidin ne yazılacaksa yazdırın" de.
O zaman ortada bir davetiye olmaz ikisi de aynı zamanda davetiyeciye giderler diye karşılaşmamak için hiç gitmezler
Biz davetiye yazarken anne babaları atlamışız. Düğünden sonra fark ettik.Bayanlar Merhaba,
2017 içerisinde nasipse evleniyorum hazırlıklara başlandı bitmek üzere ancak sorunum şu. Annem ve babam ayrı.. Annem başkasıyla evli babam da, şimdi davetiyeye nasıl ad soyad yazacağım. Alternatif fikri olan var mı?
Annem çoğu masrafı yapıyor babam ufak tefek yardımcı oluyor. Annemi de yazmak isterim ama ikisi de yan yana dahi olsa da isimleri olsun istemiyorlar..
Bayanlar Merhaba,
2017 içerisinde nasipse evleniyorum hazırlıklara başlandı bitmek üzere ancak sorunum şu. Annem ve babam ayrı.. Annem başkasıyla evli babam da, şimdi davetiyeye nasıl ad soyad yazacağım. Alternatif fikri olan var mı?
Annem çoğu masrafı yapıyor babam ufak tefek yardımcı oluyor. Annemi de yazmak isterim ama ikisi de yan yana dahi olsa da isimleri olsun istemiyorlar..
Bayanlar Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?