- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
28 yaşında anneyle yatmak
eğer tepki gösterecekler diyorsanız ayrı eve hep birlikte çıkın büyük bir ev tutun herkesin odası ayrı olsun
ev küçük yatak odası büyük mecbur beraberiz senelerdirr :) cıkmıyor annem ayrı eve yok yanii
işiniz varsa daha büyük bir ev tutup anne ve kardeşin ile yaşamayı neden tercih etmiyorsunuz?ekonomik özgürlüğünüzün olması ayrı eve çıkmak için yeterlimi?biz 2 kişi zor çeviriyoruz ,ayrı ev tutmayı kolay mı sanıyorsunuz.
bence herkesin ayri eve cikma zamani gelmis,
erkek kardesi de bu konuda yureklendirebilirsiniz.
Kimsenin rızasını almak zorunda değilsin. Kardeşin konuşsun dursun. Ayrı eve çıkman şart. Anneyle uyumak nedir. Ayrıca ne var evlenip bosandiysan. Ayrı eve çıkmana niye engel olsun.Merhaba arkadaşlar.. Bu sıralar aklımı kurcalayan bir durum var. Ayrı eve çıkmak .. 28 yaşında işinde gücünde biriyim. Annem ve (26) erkek kardeşimle yaşıyorum. Ama kendime ait alanım ,özelim hiç bir şekilde yok.. Ev küçük olduğundan annemle yatıyorum. Ve artık bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Ben bu isteğimi söylediğimde özellikle kardeşim tepki gösterecek. ters ters konuşacak. Bir sürü tantana.Ben bu aşamaları düşündükçe bekletiyorum bu fikrimi hep. Yani ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.. Hayatıma müdahaleyi sevmeyen biriyimm. Siz olsanız ailenize nasıl tepki verirdiniz bu kararla ilgili.. Birde evlenip ayrılmış biriyim. Bu sebepten rahatsız olacaklar fikrimden baya.. Ama gerçekten artık yalnız kalmak kendi düzenimi oturtmak istiyorum ben.. Fikirlerinizi paylaşır mısınız
Kesinlikle ayrı eve çık.annende olsa bir yaştan sonra insan kendi düzenine alışıyor.ikiniz içinde zor.
bosandigim siralar bende cok istemistim, evde gayet rahat kendi alanim oldugu halde, ama cesaret edememistim. hem evdeki tantanayi canim istemedi, hemde bu kez yanlizligi fazla sevip bidaha hayatima belkide kimseyi sokmam dusuncesiyle cekinmistim.
Kimsenin rızasını almak zorunda değilsin. Kardeşin konuşsun dursun. Ayrı eve çıkman şart. Anneyle uyumak nedir. Ayrıca ne var evlenip bosandiysan. Ayrı eve çıkmana niye engel olsun.
size kesinlikle katiliyorum. kendime 2 sene muglet vermistim. iki sene sonra ciddi bir iliskim olmaz ise, eve cikacagimi soylemistimde kardeslerime ve anneme (babama soylememistim tabi). iki sene sonra ise bi baktim, asik olmusum.o sıralar bende gerçekleştiremezdim bunu. Boşandıgım için tepkiler vardı ve hayat şartlarım daha zordu. Şimdi 28 yaşında biri olarak kendimce hakkım olduugnu düşünüyorumm :)
Offf bu ülke ne zaman normal olacak. Yanlış birşey denilen de dünyanın en doğal şeyi. Kaldı ki o da kimseyi ilgilendirmez. Kimseye kulak asmayın.ahh ahhh sormayın gerçekten :) Benim için hiç bir sorun yaratmıyor evlenip ayrılmış olmak. Ben o düşüncelere takıntılı olan biri degilim hiç. Ama işte aile diyecekki '' ne işi var ayrı evle aman yanlış bişeyler yapabilir '' vs tantanaları dönecek. Cok saçma ama yaşanacak şeyler hep.
Kesinlikle cikin , 28 yasindaki bir kadin annesiyle beraber yatmamali :)
Once evi bulup ayarlayin , sonra fikrinizi sorun , kardesinizin soz hakki yok zaten uzarinizde , laf ederse de seni ilgilendirmez deyin
cok teşekkürler sizede mutluluklarrrsize kesinlikle katiliyorum. kendime 2 sene muglet vermistim. iki sene sonra ciddi bir iliskim olmaz ise, eve cikacagimi soylemistimde kardeslerime ve anneme (babama soylememistim tabi). iki sene sonra ise bi baktim, asik olmusum.
hayatta kendi kendimize mutlu olmak icin ne gerekiyosa onu yapmaliyiz, gerisi cokta onemli degil. mutlu olmanizi dilerim:)
Offf bu ülke ne zaman normal olacak. Yanlış birşey denilen de dünyanın en doğal şeyi. Kaldı ki o da kimseyi ilgilendirmez. Kimseye kulak asmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?