ayrı eve çıkmak

Ben kimseyle odamı paylaşmam. Birlikte yatmak bir kenara odama izinsiz biri asla giremez. 28 yaşında kadınsınız ve boşanmışsınız nasıl idare ediyorsunuz? Ailenize daha büyük bir eve çıkmayı teklif edin. Eğer olmuyorsa 1+0 bile olsa siz çıkın. Şu durumda 2. el eşya alır otururdum herhalde onu bile dert etmezdim.

Kesinlikle anne ile yatmayı uygun bulmuyorum. Bence imkanınız varsa zorlayın ve ayrı eve çıkın tabii ki. Yada daha büyük eve geçin hep birlikte. En azından kendi özel odanız olsun. İllaki arkadaş çevreniz vardır, evinize gelen gideniniz vardır çok sıkıntı yaşarsınız bu şekilde. Ailenize üslubuyla anlatın, sizi anlamaları gerek çünkü haklısınız. Bir tanıdığım var 45 yaşında iş güç sahibi, hiç evlenmemiş bir hanım. Gayet büyük dubleks evleri var, anne kız birlikte yaşıyolar ve annesiyle yatıyor. Psikolojisi hiç iyi değil. Siz de allah korusun zamanla öyle anneden ayrı yatamaz hale gelmeyin, bağımsızlık insan ruhu için çok önemli.

Artık idare edemediğimi bende farkettim. En kısa zamanda konuşucam. Maddiyattan dolayı hiç düşünmemiştim ayrı evi ama şuan idare edebilirim kazandııgım parayla. Duşta bile rahat degilim daha da katlanamam artık

Kendinize eziyet etmeyin ama maddi açıdan da garantici olun. Birikim yapın sürekli. Memuriyet bile sallanan koltuk oldu malum ülkemizde. Pişman olmayın sonra. İnşallah rahata erersiniz.

ben evlene kadar annemle bi 5 dk sarılıyordum uyuyaksliyordum:) ne güzel ya anne sicaklığı..:)
evlendim şimdi kocamla..:) o sicaklığı hissederek büyüdüm sanirim:)

28 yaşında...
işiniz varsa neden olmasin çikarsin..
bide evlenip ayrılmış birisin kendine ait bir özelliğin vardir...
işyerine yakın bir ev tutun. 1+1 ev.. kendine ait bir düzenin olsun en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…