Ayrı kalmak

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Birkaç kere teklif ettim bunu eşime sonucunda evden gitti ama ertesi gün geri geldi. Bir değil birkaç problemimiz var küstük olmadı, saatlerce konustuk olmadı. Biraz ayrı kalmak, ayrı kaldıgımızda düşüncelerm ne olacak ona bakmak istiyorum. Acaba doğru bi karar mı deneyip eşi değişen daha özenli olan var mı? Cevaplarken konusup bi arpa boyu yol alamadığımızı da göz önünde bulundurun lütfen..

İki taraf arasında sevgi çoksa, kısa bir ayrılık iyi gelebilir ama sevgi çok yoğun değilse daha da soğukluk oluşabilir.
İlişkinizin dinamiğini siz daha iyi bilirsiniz, iyi geleceğini düşünüyorsanız bir müddet ayrı kalmayı denemekte fayda var.

o geliyorsa siz bir yerlere gidin
ben denemedim deneseydim sonunun çok iyi olmayacağına eminim
yani bitirirdim evliliğimi

ayrı kalmayı kendinizi tartıp biçmek için istemelisiniz,
bu şartlarda yürütüp yürütemeyeceğinize karar vermek için
veya siz ne yapabilirsiniz onu düşünmek için
eşim değişir mi daha özenli olur mu diye olmaz
eşinizin değişmesini, daha özenli olmasını istiyorsanız bunun yolu bir süre ayrı kalmak değil bence

o geliyorsa siz bir yerlere gidin
ben denemedim deneseydim sonunun çok iyi olmayacağına eminim
yani bitirirdim evliliğimi
Gidebileceğim tek yer ailem. Aslında bosanmak istediğimi söyledim istemedi cabalayacağını söyledi ama yeterli gelmiyo bana çabası
Tartışmalar yıprattı ve uzaklaştırdı bizi konusacak bi şey kalmadı her duygu bitti diyemem ama bi silkelenmeye ihtiyacı var

Diğer konularınızı hatırlıyorum,ayrı kalmanın sorunu çözeceğini düşünmüyorum,bir süre sonra eski rutinine döner.

önceki konularınızı hatırlamıyorum ama çok sık görüyorum konularınızı
evlilik için tek taraflı çaba yeterli olmaz gerçekten

Nedir peki baska yolu? Ya konusur anlasırsın ya bosanırsın ortalarda bi yerdeyim

Boşanma aşaması aklına gelen kişi zaten her şeyi bitirmiştir benim gözümde.. Ondan sonra ne yaparsan yap boş.. Sevgi bitmiş. Ayrı kalsanız ne değişecek ki.. Şu an boşanmayı düşündüğünüz adama olan aşkınız bitmiş zaten..

Nedir peki baska yolu? Ya konusur anlasırsın ya bosanırsın ortalarda bi yerdeyim

maalesef eski konularınızı bilmiyorum ve şu anda da okuyamayacağım
o yüzden hedefe yönelik öneride bulunamam
ortada karşılıklı sevgi varsa farklı yollar denenebilir
ortada sevgi yoksa çok zor...

Ben ayrı kalarak hiç birşeyin çözümlenemeyecegine inananlardanım..Mecburiyet yoksa ayrı kalmadan çözün derim..

katılmıyorum
bazen insan çok severek de boşanma aşamasına gelebilir
karşılıklı sevgi olsa bile o aşamaya gelinebilir
boşanmayı düşünmek sevginin bittiği anlamına gelmez bence

Aşk meşk hikaye eşimi seviyorum ama çok hayal kırıklıgına ugratıp üzdü beni

Ayrılık çok işe yarayabilir özleyip hersey düzeledebilir unutup uzaklaşadabilir

Bana uygun bir çözüm yolu değil de sen dene bence.
En azından bunu da deneseydim,demezsin.

Ben ayrı kalarak hiç birşeyin çözümlenemeyecegine inananlardanım..Mecburiyet yoksa ayrı kalmadan çözün derim..
Mecburiyet yok da aynı evde de çözemiyoruz
Ayrılık çok işe yarayabilir özleyip hersey düzeledebilir unutup uzaklaşadabilir
Unutacak kadar uzun süreli olmaz 1 ay falan ayrı kalalım ölçüp tartalım kendimizi diyorum
Bana uygun bir çözüm yolu değil de sen dene bence.
En azından bunu da deneseydim,demezsin.
Evet en azından öyle derim

Genelde benim gördüğüm ayrı kalınca araya bir sogukluk giriyor ve evlilikte ayrı kalmak olursa konu ailelerde bir şekilde karışıyor sarpa sarıyor..çözülmeyecek bir sorunsa öyle, böyle çözülmez zaten.. Çözülebileceğini düşünüyorsan güzel ortamlar yaratıp, konuşulup çözülebilir hala ilgi ve sevgi varsa eger..

Ben denedim ayrı kalmayı , ben çok sevdiğim icin eşim olacak adamı dayanamadım benden ne isterse yaparım dedim , ki zaten adim attim küs olduğum kvdenin gelip elini öptüm barıştım o zamanlar .
Eşim olacak adam da kafasında bitirmiş , çünkü bir şeyleri düzeltebilecegini inanmamış .
İçimdeki s3vgi mi alışkanlık mi bilemiyorum bana biraz zaman ver demişti ben kızmıştım eşini sevip sevmediğini nasıl olur bilmezsin diye.
Sorundan kaçmak , ayrı yaşamak bunu halletmez , eşiniz de sizin gibi gonulluyse , istekliyse , kendinize 3 gün zaman verin ikiniz de ayrı ayrı oturup sıkıntıları bir kağıda yazın belirlediğimiz aksam da çayınızı , kahvenizi alıp karşılıklı sıkıntınızı ve çözümünü birbirinize söyleyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…