Birkaç kere teklif ettim bunu eşime sonucunda evden gitti ama ertesi gün geri geldi. Bir değil birkaç problemimiz var küstük olmadı, saatlerce konustuk olmadı. Biraz ayrı kalmak, ayrı kaldıgımızda düşüncelerm ne olacak ona bakmak istiyorum. Acaba doğru bi karar mı deneyip eşi değişen daha özenli olan var mı? Cevaplarken konusup bi arpa boyu yol alamadığımızı da göz önünde bulundurun lütfen..
Gidebileceğim tek yer ailem. Aslında bosanmak istediğimi söyledim istemedi cabalayacağını söyledi ama yeterli gelmiyo bana çabasıo geliyorsa siz bir yerlere gidin
ben denemedim deneseydim sonunun çok iyi olmayacağına eminim
yani bitirirdim evliliğimi
Tartışmalar yıprattı ve uzaklaştırdı bizi konusacak bi şey kalmadı her duygu bitti diyemem ama bi silkelenmeye ihtiyacı varİki taraf arasında sevgi çoksa, kısa bir ayrılık iyi gelebilir ama sevgi çok yoğun değilse daha da soğukluk oluşabilir.
İlişkinizin dinamiğini siz daha iyi bilirsiniz, iyi geleceğini düşünüyorsanız bir müddet ayrı kalmayı denemekte fayda var.
önceki konularınızı hatırlamıyorum ama çok sık görüyorum konularınızıGidebileceğim tek yer ailem. Aslında bosanmak istediğimi söyledim istemedi cabalayacağını söyledi ama yeterli gelmiyo bana çabası
Tartışmalar yıprattı ve uzaklaştırdı bizi konusacak bi şey kalmadı her duygu bitti diyemem ama bi silkelenmeye ihtiyacı var
Nedir peki baska yolu? Ya konusur anlasırsın ya bosanırsın ortalarda bi yerdeyimayrı kalmayı kendinizi tartıp biçmek için istemelisiniz,
bu şartlarda yürütüp yürütemeyeceğinize karar vermek için
veya siz ne yapabilirsiniz onu düşünmek için
eşim değişir mi daha özenli olur mu diye olmaz
eşinizin değişmesini, daha özenli olmasını istiyorsanız bunun yolu bir süre ayrı kalmak değil bence
Diğer konularınızı hatırlıyorum,ayrı kalmanın sorunu çözeceğini düşünmüyorum,bir süre sonra eski rutinine döner.
Nedir peki baska yolu? Ya konusur anlasırsın ya bosanırsın ortalarda bi yerdeyim
Ben tecrübe ettim,siz de deneyebilirsiniz tabi.O zaman emin olurum bir şeylerin değişmeyeceğinden en azından.
Boşanma aşaması aklına gelen kişi zaten her şeyi bitirmiştir benim gözümde.. Ondan sonra ne yaparsan yap boş.. Sevgi bitmiş. Ayrı kalsanız ne değişecek ki.. Şu an boşanmayı düşündüğünüz adama olan aşkınız bitmiş zaten..
Aşk meşk hikaye eşimi seviyorum ama çok hayal kırıklıgına ugratıp üzdü beniBoşanma aşaması aklına gelen kişi zaten her şeyi bitirmiştir benim gözümde.. Ondan sonra ne yaparsan yap boş.. Sevgi bitmiş. Ayrı kalsanız ne değişecek ki.. Şu an boşanmayı düşündüğünüz adama olan aşkınız bitmiş zaten..
Mecburiyet yok da aynı evde de çözemiyoruzBen ayrı kalarak hiç birşeyin çözümlenemeyecegine inananlardanım..Mecburiyet yoksa ayrı kalmadan çözün derim..
Unutacak kadar uzun süreli olmaz 1 ay falan ayrı kalalım ölçüp tartalım kendimizi diyorumAyrılık çok işe yarayabilir özleyip hersey düzeledebilir unutup uzaklaşadabilir
Evet en azından öyle derimBana uygun bir çözüm yolu değil de sen dene bence.
En azından bunu da deneseydim,demezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?