ayrı uyumak ....

yatak odam çok büyük ve geniş ama baskın bir havası var oglum korkuyor ayıramıyorum odasını

Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor
Oturma odasında çekyatta beraber uyuyabiliyor musunuz

oda büyük ama benim sorun galiba anlayamadım ki benim onu anlamadıgımı söylüyor hep soruyorum konuşalı o zaman deyincede kavga çıkarıyor

bazı geceler salmak isemiyor sabaha kadar sarılıyor sen benim sanşımsın vs gibi sözler söylüyor bazense hadi gülyüzlüm burada üşüteceksin sen git odamıza gelecegim diyor gelmiyor defalarca konuştum

çok ilginç bir durum, 4-5 yıl çok uzun bir süre ve küsken bile yatak ayırmak normal değildir araya daha çok soğukşuk girmesin diye. ama sizinki daha farklı bir durum hiç böyle birşey duymadım ne desem bilemedim canım, ancak bu böyle gitmezki eşinizle sakin bir şekilde konuşun yok olmuyorsa evi falan değiştirin aklıma daha değişik şeyler geldi

evi terkettim defalarca aylarca aynı odada yatmaya çalıştım ama uyuyamıyor benle bensiz
diyorum ki beni sevmiyorsa neden beraber ? şaşırdım inanın galiba sogudu benden

beu evde vefat etmedi ama eşim yıkıldı hamileliğim boyunca hep agladı kızıı kendi elleriyle gömmüş beni hastahaneden çıkarmadılar ben hiç göremedim eşim görmüş sarılmış saatlerce kucagında tutmuş kimselere vermemiş sırf psikolojiyi atlatsın diye beşiğini bile verdim başkalarına bir daha çocuk olmasın diye elinden geleni yaptı ama ben anne olmak istiyorum dedim belki hiç anne olamayacagım az bir sanşım varsa onu da sen elimden alıyorsun deyince benimle uyuymaya başlamıştı ve korunmamıştı 1 yılın sonunda hamile kalabildim ilk 4 gün bebegin yanına bile girmedi son 8 9 aydır düşkün önceleri de severdi ama uzaktan

beni böyle kabul et diyor ya ben etmem eminim ki benden sonra evleneceği kadının bi tarafından da ayrılmaz .5 yıldır ayrı yatmak ne ,açık yazayım sevişmeye gelince odaya girmeyi biliyor ama.
odamızda sevişmiyor genelde özürdilerim biraz açık yazdım ama zaten yle sık degil

Ayrı uyumanın nesi kötü ya?
Ben evlensem 3-4 ay sonra ayrı yatarım kesin.
Bunaltıcı geliyor bana.Böyle ahtapot gibi sarıp sarmalanmak.
Saçma bir gelenek daha gözümde.
Ama başka sorunlarınız var sizin.
Bıktım defol git ne demek?
Bir defolur giderim yüzüme hasret kalır.
Evde filan sorun yok sizin kocada sorun var.
Dötü kalkmış sevginizden ilginizden.
Doktora götürün.Gitmiyorsa da üstüne düşmeyin.

evi sevmiyor yatagı degiştirelim dedik daha para denkleştiremedik fırsat bulamadık

İki farklı cevap vereceğim
1) çok sevdiğim bir arkadaşımın eşi de maalesef ayrı uyuyor hatta adamın odası var ben görünce çok şaşırmıştım kendisi banka müdürü daha yeni 3. Çocukları oldu ama adam maalesef ayrı uyuyor eşi de anlayış gösteriyor kimseye bahsetmiyor ve inanın mutlular yani dünyanın sonu değil...
2) başka yerde sizinle uyuyup evde uyumaması evinizde odanızda büyü olabileceği ihtimalini düşündürdü bana ...evinizi sirke katılmış su ile silin ve evde kuran okuyun veya netden dinleyin ayrıca etrafınızda bilgili insanlar vardır büyü bozmaya yönelik dua ayet uygulama vs öğrenmeye çalışın bu sorun sizi üzüyorsa evinizi değiştirin

ne demek ya?

normal değil siz de biliyosunuz. bi doktora görünsün bence.
dr a gitse ah fdilimde tüy bitti ama aklı çıkıyor dr dan son 3 4 yıldır her sabah üsküfra ediyor yemek yiyemiyor dogru dürüst ama gitmiyor gitmiyor

bi de sorun evde mi sizde mi çözemedim. başka yerdeyken pekala beraber yatıyormuşsunuz. taşınmayı hiç mi düşünmediniz?
bende anlayamadım ev bulamıyoruz inanın çok pahalı evler elimizde az bir para var ama yetmiyor evden çıkmaya

özel olmazsa cinsel hayatiniz ne ara oluyor madem ayri yatiyor. istiyormu?
değişiyor bazen hergün bazen haftada 1 bazen aylarca olmuyor ama soguk degil ilk günkü gibi heyecanlı hala

psikoloğa gitmeli. öyle evi talan etmene gere yok. aşırı kaygı problemi ve kısmı panik atak. sizi kaybedecek korkusu kolay değildir. yan yana olunca aklına gelip uyuyamıyor demek ki..
tv yi odaya alın birde gece lambası öyle deneyin.
ama yok gene olmaz ise doktora gidin.

sagolasın adam degişti inan 4 yıldır bir tuhaf bir sorumsuzluk var üstünde hep bir bahane çalışıyor ama yetiremiyorum diyor oysa yetecek ama bana vermiyor yönetimi ne desem alır ama yatagı degiştirtemedim

imkanım yok şuan yataklar çok pahalı diyor sorunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…