Ayri yatiyoruz

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Kizlar hamileyim malum geceleri surekli kipirdiyorum agrilarim oluyor. Dun gecede epey rahatsizdim zaten arkasini döndü yatti. Ben kipirdadikca bide dönüp ters ters bakti bende noluyo ya dedim bagirmaya başladı ne ne oluyor diye yatta uyu biktim dedi aglaya aglaya kalktim oturma odasinda yattim rahat etsin diye. Gelir alirmi diye bekledim yok. Simdi yine ben yatmaya gidiyorum gelcenmi dedi yok sen rahat et ben burda yatcam dedim tamam dedi. İyice ilgisini yardimini kesti bana aksamlari geliyor suratima bakmiyor. Yürüyemiyorum artik iyice agirlastim o halde bile yemegini cayini eksik etmiyorum. Neden bu kadar degisti anlamiyorum her gece agliyorum hicmi vicdani sizlamiyor hamile hamile bana bunlari yapiyor. Bir anda bu kadar degisemez insan hayatinda baska biri car artik beni sevmiyor bundanda eminim. Adam olsa bu erkekler hamile karilarini üzmezler uzmelerinden gectim bide aldatiliyoruz.

Aldatma degil de erkekler dusuncesz oluyorlar

Ah canım...
Emin misin peki aldattıgından? Hormonlarımız tavan biliyorsun. Eğer delilin yoksa belkide sadece suphedir ama kesin eminsen Allah yardimcın olsun... Keşke az daha anlayışlı olsaymis zaten ne kalmış ki dogumuna şurada. Bebeğini düşün annesi ağlamamaya,uzulmemeye calis

Hicbiseyini gormedim oyle hissediyorum varsa kokusu cikar zaten yakinda bu halleri 2 3 gundur böyle

Hicbiseyini gormedim oyle hissediyorum varsa kokusu cikar zaten yakinda bu halleri 2 3 gundur böyle
Inşallah yanılıyorsundur canim. Bak boş yere kendinide,bebeginide uzme. Yaptiysa da suan önemli olan bebis ve sen annesi :) ayrıca ayrı uyumak evet normalde hiç olması istenmemeli bence ama gebelik ekstra bisey. Sık sık wc ye suya veya yemege kalkiyoruz rahatsiz olma haklari var bence biraz.

Hicbiseyini gormedim oyle hissediyorum varsa kokusu cikar zaten yakinda bu halleri 2 3 gun
Yapma sen de. Çaymış yemekmiş. Gitsin kendi yapsın. Yatakta da sen yat onu kov. Bu erkeklerin burnundan getirmedikçe adam olmazlar. Sen onun suratına bakma ayrıca!
Dogru söylüyorsun

İdare ediversinler canim bu ne vurdunduymazlik can tasiyoruz icimizde ya hemde onlarin cani insan olan anlayisli olur azicik. Yani ben kendi esim icin konuşuyorum

Bende ayri yatiyorum pekde bi huzurluyum valla ayri yatarak iki gecedir butun karyola benim..
Bunca kafa agritmasini cekmisim gece homurdanmasinida cekemem..
Hamile olan benim ama kanepede yatan benim bu kadar duauncesiz bi adam oldu 2 3 günde. Oysa daha az bi zaman once kizip kanepede uyucam deyince o da yanimda diger kanepede uyumustu

His değil canım o hormon. Bide bunun lohusalığı var. Sosyal medya hesabı şifresi kırdıran... (Yok canım ben değil bir arkadaş yaptı)

2 _3 ay olsa tamam diyicem de 2_3 gün diyorsun. Bide onu yolla yataktan. Okadar da değil.

Hamile olan benim ama kanepede yatan benim bu kadar duauncesiz bi adam oldu 2 3 günde. Oysa daha az bi zaman once kizip kanepede uyucam deyince o da yanimda diger kanepede uyumustu
Onlardusunmez canim sen geciyorum yataga dediginde ben gecicem yataga sen burda rahatca yat diyecektin..cunki bu dilden anliyorlar..diger turlusu yaramiyo bu turlere..

Yani sadece bi histen ibaretse kendini hamile halinle uzme.şüphelerin varsa üstüne git yada somut birşey
Bu sira dusemicem pesine zaten üzülüp duruyorum bide oyle biseyi su donemde ogrenirsem yikilirim bebisimi uzuyorum zsten daha cok üzülür

İdare ediversinler canim bu ne vurdunduymazlik can tasiyoruz icimizde ya hemde onlarin cani insan olan anlayisli olur azicik. Yani ben kendi esim icin konuşuyorum
Canim elbette keske az daha disini sıksaymıs iyiymis. Dogumunada bisey kalmamis ama iste eslerde yıpranıyor. Asla bizim %1 kadar olamaz orasi ayri. O an ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum. Her insanin bi eşref saati, bi eşşek saati vardır derler. (Tabir bu sekilde) onunda böyle anlayıssız bi zamanına denk gelmis maalesef. Pisman olur bence.. Yani umarım. Sıkma canını annesi.

E zıkkım yesin. Niye cay corba yapıyorsun? Ayrica yatagini terk eden taraf neden sen oluyorsun? Rahat etmesi gereken sensin. Ver eline yastigini koltukta debelensin düşüncesiz adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…