semizotu_ Kızımız geliyorrr Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 1.406 846 73 26 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semizotu_ #81 NeverOne .!.: Olabilir bilmiyorum ki. Çok mu içiyordu? Genişletmek için tıkla... Evet gunde 1 paket bazen daha faZla
NeverOne .!.: Olabilir bilmiyorum ki. Çok mu içiyordu? Genişletmek için tıkla... Evet gunde 1 paket bazen daha faZla
semizotu_ Kızımız geliyorrr Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 1.406 846 73 26 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semizotu_ #82 canali84 .!.: Suç sende ne diye karninda burnunda iken kocana hala hizmet ediyorsun? Erkekler biraz hirpalanmaktan hoslaniyor galiba. Yapamiyorim de. Birak kendine baksin hatta o sana baksin Insan olan derki sen yatakta yat ben koltukta yatayim barim der Ne kocalar var ya... En ufak hasa iken hile esim uaynip uyanip sorar birsey istiyon mu? Iyi misin diye. Nasil vicdan var insanlarda? Genişletmek için tıkla... Sanslisiniz hep boyle gitsin inşallah
canali84 .!.: Suç sende ne diye karninda burnunda iken kocana hala hizmet ediyorsun? Erkekler biraz hirpalanmaktan hoslaniyor galiba. Yapamiyorim de. Birak kendine baksin hatta o sana baksin Insan olan derki sen yatakta yat ben koltukta yatayim barim der Ne kocalar var ya... En ufak hasa iken hile esim uaynip uyanip sorar birsey istiyon mu? Iyi misin diye. Nasil vicdan var insanlarda? Genişletmek için tıkla... Sanslisiniz hep boyle gitsin inşallah
basbelasiyim Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ekim 2013 20.650 57.208 798 26 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semizotu_ #83 Çayını yemeğini niye eksik etmiyorsun kendinize bu kadar değer bilmeyi bırakın sevmesi için bunları sebep gösteriyorsunuz ama insanız biz robot degil
Çayını yemeğini niye eksik etmiyorsun kendinize bu kadar değer bilmeyi bırakın sevmesi için bunları sebep gösteriyorsunuz ama insanız biz robot degil
NeverOne Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2013 16.262 32.583 598 35 26 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semizotu_ #84 semizotu_ .!.: Evet gunde 1 paket bazen daha faZla Genişletmek için tıkla... Zor olmuştur birden bırakmak. Siz yine de kendinizi fazla yipratmayin, yormayın. Keyfinize bakın.
semizotu_ .!.: Evet gunde 1 paket bazen daha faZla Genişletmek için tıkla... Zor olmuştur birden bırakmak. Siz yine de kendinizi fazla yipratmayin, yormayın. Keyfinize bakın.
C canali84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2016 3.356 3.181 48 26 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semizotu_ #85 semizotu_ .!.: Sanslisiniz hep boyle gitsin inşallah Genişletmek için tıkla... InsaALLAH... InsaALLAH ALLAH senin esinede vicdan verir.
semizotu_ .!.: Sanslisiniz hep boyle gitsin inşallah Genişletmek için tıkla... InsaALLAH... InsaALLAH ALLAH senin esinede vicdan verir.