Oncelikle hayirli olsun canim benim su anlattiklarinin aynisi tam 2 sene once bende yasadimve lohusalikta hele kat ve kat acimasizdi merhametsizdi kendisi.. Biraz hormonlara bagliyorum lohusalik gebelikten daha daha fazla hassas bir donem.. Aldatma olayina da katilmiyorum oyle seyler dusunme ve cok aglama bebegine zarar verirsin.. Kronik mutsuz dolu bir hayata neden olmak istemiyorsan herseyi kafaya takma ayni duygulari inan seninle su an ben yeniden yasadim gonlunu ferah tut gececek... Allaha emanet ol..Kizlar hamileyim malum geceleri surekli kipirdiyorum agrilarim oluyor. Dun gecede epey rahatsizdim zaten arkasini döndü yatti. Ben kipirdadikca bide dönüp ters ters bakti bende noluyo ya dedim bagirmaya başladı ne ne oluyor diye yatta uyu biktim dediaglaya aglaya kalktim oturma odasinda yattim rahat etsin diye. Gelir alirmi diye bekledim yok. Simdi yine ben yatmaya gidiyorum gelcenmi dedi yok sen rahat et ben burda yatcam dedim tamam dedi. İyice ilgisini yardimini kesti bana aksamlari geliyor suratima bakmiyor. Yürüyemiyorum artik iyice agirlastim o halde bile yemegini cayini eksik etmiyorum. Neden bu kadar degisti anlamiyorum her gece agliyorum hicmi vicdani sizlamiyor hamile hamile bana bunlari yapiyor. Bir anda bu kadar degisemez insan hayatinda baska biri car artik beni sevmiyor bundanda eminim. Adam olsa bu erkekler hamile karilarini üzmezler uzmelerinden gectim bide aldatiliyoruz.
Cok tesekkurler canim destegin icin sende Allaha emanet olOncelikle hayirli olsun canim benim su anlattiklarinin aynisi tam 2 sene once bende yasadimve lohusalikta hele kat ve kat acimasizdi merhametsizdi kendisi.. Biraz hormonlara bagliyorum lohusalik gebelikten daha daha fazla hassas bir donem.. Aldatma olayina da katilmiyorum oyle seyler dusunme ve cok aglama bebegine zarar verirsin.. Kronik mutsuz dolu bir hayata neden olmak istemiyorsan herseyi kafaya takma ayni duygulari inan seninle su an ben yeniden yasadim gonlunu ferah tut gececek... Allaha emanet ol..
Kizlar hamileyim malum geceleri surekli kipirdiyorum agrilarim oluyor. Dun gecede epey rahatsizdim zaten arkasini döndü yatti. Ben kipirdadikca bide dönüp ters ters bakti bende noluyo ya dedim bagirmaya başladı ne ne oluyor diye yatta uyu biktim dediaglaya aglaya kalktim oturma odasinda yattim rahat etsin diye. Gelir alirmi diye bekledim yok. Simdi yine ben yatmaya gidiyorum gelcenmi dedi yok sen rahat et ben burda yatcam dedim tamam dedi. İyice ilgisini yardimini kesti bana aksamlari geliyor suratima bakmiyor. Yürüyemiyorum artik iyice agirlastim o halde bile yemegini cayini eksik etmiyorum. Neden bu kadar degisti anlamiyorum her gece agliyorum hicmi vicdani sizlamiyor hamile hamile bana bunlari yapiyor. Bir anda bu kadar degisemez insan hayatinda baska biri car artik beni sevmiyor bundanda eminim. Adam olsa bu erkekler hamile karilarini üzmezler uzmelerinden gectim bide aldatiliyoruz.
Aldatıldığızı düşünmüyorum sadece siz eşinizi fazla abartmışsınız. Çayını meyvesini eksik etmemekten ziyade keşke sizinde insan olduğunuza alıştırsaydınız eşinizi baştanKizlar hamileyim malum geceleri surekli kipirdiyorum agrilarim oluyor. Dun gecede epey rahatsizdim zaten arkasini döndü yatti. Ben kipirdadikca bide dönüp ters ters bakti bende noluyo ya dedim bagirmaya başladı ne ne oluyor diye yatta uyu biktim dediaglaya aglaya kalktim oturma odasinda yattim rahat etsin diye. Gelir alirmi diye bekledim yok. Simdi yine ben yatmaya gidiyorum gelcenmi dedi yok sen rahat et ben burda yatcam dedim tamam dedi. İyice ilgisini yardimini kesti bana aksamlari geliyor suratima bakmiyor. Yürüyemiyorum artik iyice agirlastim o halde bile yemegini cayini eksik etmiyorum. Neden bu kadar degisti anlamiyorum her gece agliyorum hicmi vicdani sizlamiyor hamile hamile bana bunlari yapiyor. Bir anda bu kadar degisemez insan hayatinda baska biri car artik beni sevmiyor bundanda eminim. Adam olsa bu erkekler hamile karilarini üzmezler uzmelerinden gectim bide aldatiliyoruz.
Kizlar hamileyim malum geceleri surekli kipirdiyorum agrilarim oluyor. Dun gecede epey rahatsizdim zaten arkasini döndü yatti. Ben kipirdadikca bide dönüp ters ters bakti bende noluyo ya dedim bagirmaya başladı ne ne oluyor diye yatta uyu biktim dediaglaya aglaya kalktim oturma odasinda yattim rahat etsin diye. Gelir alirmi diye bekledim yok. Simdi yine ben yatmaya gidiyorum gelcenmi dedi yok sen rahat et ben burda yatcam dedim tamam dedi. İyice ilgisini yardimini kesti bana aksamlari geliyor suratima bakmiyor. Yürüyemiyorum artik iyice agirlastim o halde bile yemegini cayini eksik etmiyorum. Neden bu kadar degisti anlamiyorum her gece agliyorum hicmi vicdani sizlamiyor hamile hamile bana bunlari yapiyor. Bir anda bu kadar degisemez insan hayatinda baska biri car artik beni sevmiyor bundanda eminim. Adam olsa bu erkekler hamile karilarini üzmezler uzmelerinden gectim bide aldatiliyoruz.
Yürüyemiyorum artik iyice agirlastim o halde bile yemegini cayini eksik etmiyorum.
çok düşüncesiz bir eşiniz varmışKizlar hamileyim malum geceleri surekli kipirdiyorum agrilarim oluyor. Dun gecede epey rahatsizdim zaten arkasini döndü yatti. Ben kipirdadikca bide dönüp ters ters bakti bende noluyo ya dedim bagirmaya başladı ne ne oluyor diye yatta uyu biktim dediaglaya aglaya kalktim oturma odasinda yattim rahat etsin diye. Gelir alirmi diye bekledim yok. Simdi yine ben yatmaya gidiyorum gelcenmi dedi yok sen rahat et ben burda yatcam dedim tamam dedi. İyice ilgisini yardimini kesti bana aksamlari geliyor suratima bakmiyor. Yürüyemiyorum artik iyice agirlastim o halde bile yemegini cayini eksik etmiyorum. Neden bu kadar degisti anlamiyorum her gece agliyorum hicmi vicdani sizlamiyor hamile hamile bana bunlari yapiyor. Bir anda bu kadar degisemez insan hayatinda baska biri car artik beni sevmiyor bundanda eminim. Adam olsa bu erkekler hamile karilarini üzmezler uzmelerinden gectim bide aldatiliyoruz.
Haklisiniz ben yedirip icirdikce o kudurmaya basladi. Boyle degildi 2 3 gundur boyle yardim ederdi dur sen kaldirma dur sen yapma ayakkabimida giydiriyor. Birden boyle olmaya baslamasi acaba aldatiyormu kafasimi karisti diye dusunmeme neden zatenhatanın büyüğü sende. madem o sana yardımcı olmuyor ne yemek çay yapıyorsun. çok halsizim diyip yatacaksın. yatakta rahatsız mı oluyor kendi bassın gitsin. haddini bilmeyene had öğretmeyi öğrenin hanımlar. benim karnım çok büyüktü hamile iken eğilip ayakkabı giyemezdim giymeye de çalışmadım eşime giydirip çıkarttırdım. yatağı kesinlikle ayırmadım çünkü dönemiyordum eşimden destek alıyordum ister istemez uyanıyordu ama hiç sesini çıkarmadı sağolsun. bunu bi başarı veya övgü gibi söylemiyorum bu bi sorumluluk ise birlikte alınmalı. kocalar eşlerine ne kadar hizmet ederse o kadar kıymet biliyorlar. "ss" kuralı maalesef. yok öyle kadın hamile adam rahat dünyası.
git yatağına yat kendi kalksın rahatsızsa. laf söylüyorsa da bir güzel carla bakalım gıkını çıkarabiliyor mu?
Ben lohusalik evresini hic dusunmemeistim. Simdiden konusup gerekirse tavir koyup halletmem lazimhaklisiniz. Dedigim gibi 2 3 gundur boyle o yuzden anlam veremiyorum ve aldatiliyirmuyum diye dusunmem bundanAdama bak be kadin hem cocugunu taşıyor hem o haliyle cayini yemegini eksik etmiyor üstüne bi de rahatdiz oluyormus lordumuz
Arkadaşım sen bu adama niye hizmet ediyorsun ki?
Yapma çayını kahvesini.ben hamileyim agirlastim senin bana yapman lazim benim sana degil de.
Ayrica begenmiyorsa kanepeye o gitsin.
Tavrını koy .öyle kafasina estigi gibi davranamaz sana .bak lohusalik daha stresli bir süreç .adama ayar vermezsen o zaman daha büyük problem olur.
Aldatmadan emin olmadığın için bisey diyemiyorum.insallah bunca seyin üstüne bi de o halti yemiyodur
Aslinda dusunceliydi nolduda boyle oldu anlam veremiyorumçok düşüncesiz bir eşiniz varmış
benım eşim de çok kıpırdar gece süreklı doner
kendısı 1,90 boyunda 90 klıo
o donerken yatak baya sallanır
benim de uykum cok hafiftr
sabaha karsı uyandıysam eger onun kıpırdanmasından hıc uyuyamam
ama bılerek yapmadıgını bıldıgım için sessizce battanıye alır gerı kalan uykumu baska odada gecırırım
tek kelıme dahı etmem
eşiniz de rahatsz oldugu zamanlarda baska odaya gecsın
Ben lohusalik evresini hic dusunmemeistim. Simdiden konusup gerekirse tavir koyup halletmem lazimhaklisiniz. Dedigim gibi 2 3 gundur boyle o yuzden anlam veremiyorum ve aldatiliyirmuyum diye dusunmem bundan
Hamileligim boyunca hep anlayisli ve yardimciydi. Birden olunca zaten suphelendim bende.Bu tepkiler gercekten cok sert.emin misiniz 2 3 gündür böyle davrandığına ?
Yani daha az dozajda da olsa yapmadi mi bu hareketleri?
Mlek gibiydi ilgiliydi ve birdenbire mi böyle oldu? eger öyleyse suphenizde haklisiniz
Ama
Genel olarak biraz dusuncesiz ve bencil biri olup 2 3 gunde arttirdiysa sorun köklü demektir.
Her halükarda yapmaniz gerekn sey esinize sert bir dille ayar vermek.
2.5 yasinda evladim var.hamileligi de lohusaligi da yasadim.herkes aynı olmaz ama ben lohusalikta cok stresliydim.gözünün üstünde kasin var diye kavga cikarirdim esimle.sizi idare edebilmesi lazim .bunun icin konusun mutlaka.
Haklisiniz ben yedirip icirdikce o kudurmaya basladi. Boyle degildi 2 3 gundur boyle yardim ederdi dur sen kaldirma dur sen yapma ayakkabimida giydiriyor. Birden boyle olmaya baslamasi acaba aldatiyormu kafasimi karisti diye dusunmeme neden zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?