Ayri yatiyoruz

öküzün önde gideni eşiniz

Sen niye yatagini birakip da kanepe koltuk koselerinde surunuyorsun? Kovala onu defolsun gitsin paspasin uzerinde yatsin. Yayil sen de yatagina guzelce

Hamileliğin 36. haftasında rahat etmesi gereken kişi bence sizsiniz. Tabi eşiniz akşama kadar sırtında taş taşıyorsa bilemem. Her ne kadar yatakların ayrılmaması görüşünde isem de rahatsız olan gider o gitsin oturma odasına.

Anladigim kadariyla aldatildignizdan emin degilsiniz.. emin olmadanda kafanizda kurmayin derim cikar kokusu elbet caresine o zaman bakarsiniz.. bende hamileyim esime karsi gikim cikmadi yok suram agriyo yok buram agriyo demedim hic demicem de.. bebegimle mutluyum ve bunu gozune sokuyorum bizimkide dusuncesiz biraz .. Al karsina konus bi sorun mu var beni bu halde uzuyosun diye anlamiyo devam ediyosa yemegini cayini kalksin kendi yapsin siz kendinize ve bebisinize bakin o cocuk dogacak ve siz normal halinize doneceksiniz o zaman aynisini siz ona yaparsiniz..

Allah karışı karnında bebek taşırken Esin'i beğenmeyip onu üzen erkekleri burnunun üstüne düşürsün insallah eğer ki ısın içinde baska kadın da varsa. Allahım merak ediyorum eşim nasıl olacak bende sonlara yaklaşınca. Korkuyorum.

Niye sen gidiyorsun ki odadan? Birak o gitsin, madem rahat edemiyormus beyefendi. Ayrica agirlastim diyorsun ne diye ayagina kadar bir seyler goturuyorsun? Yapma birak kendisi yapsin. Su durumda onun sana yardimci olmasi lazim, islere kosturmasi lazim... Senin degil. Sen her seyi hasta olsan da gebe olsan da yaparsan, eksik etmezsen halden anlamaz. Amaaan yapiyor nasilsa diye dusunur kafa yormaz

Niye dönüyosun anlamadım kramp falan mı giriyo magnezyum yazsın doktorun

Turk kadini kendini kole etmeyi cok seviyor. Paspas yapmayin kendinizi.

Evet cok haklisin bende simdi hata ettigimi anladim sizin yorumlarinizla

Sonlara dogru sapitiyorlar canim insallah seninki oyle olmaz. Biz baslarda cok iyiydik yani

Calisip geliyor bütün gün evde yatiyorum evde dinlwniyorum ben gönlü olsun diye düşünüyordum ama yaranamiyormusum iste
Çalışıp geliyor...diye hiç düşünmeyin emin olun ki eğer bedensel bir iş yapmıyorsa taş taşımak gibi, çoğu zaman is yeri bir dinlenme aracı. Deşarj olma sosyallesme yeri.icer cayini kahvesini bir de gelir evde yorgunum der. Hadi ordan ya.

Sigarayi birakti benim israrim uzerine bebegimiz geliyor dedim ona zararli. 1 aya yakindir icmiyor ondan olabilirmi

Bence hemen en kötüsünü düşünmeyin evet siz çok hassas bir donemdesiniz belki o yüzden öyle hissediyorsunuz. Yaptıkları doğru değil ama erkek milleti işte bence konuşmayı deneyin yaptıklarının sizi kırdığını söyleyin belki o da farkında değildir yaptıklarının..

Gayet rahat masa basi. Ne biliyim ben kendimden baska hel onu dsunmeye baslamisim sanirim sizler soyledikce dank ediyor bana

Suç sende ne diye karninda burnunda iken kocana hala hizmet ediyorsun? Erkekler biraz hirpalanmaktan hoslaniyor galiba.

Yapamiyorim de. Birak kendine baksin hatta o sana baksin

Insan olan derki sen yatakta yat ben koltukta yatayim barim der

Ne kocalar var ya...
En ufak hasa iken hile esim uaynip uyanip sorar birsey istiyon mu? Iyi misin diye.
Nasil vicdan var insanlarda?

Canım yanlış yapıyorsun.
Bırak aç kalsın, ne kendini zorluyorsun bu adama?
Rahatsızsa o koltukta yatsın sen yatağında kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…