Umarim olur. Tesekkurler destegin icin bebisini saglikla alirsin insallah kucaginaCanim elbette keske az daha disini sıksaymıs iyiymis. Dogumunada bisey kalmamis ama iste eslerde yıpranıyor. Asla bizim %1 kadar olamaz orasi ayri. O an ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum. Her insanin bi eşref saati, bi eşşek saati vardır derler. (Tabir bu sekilde) onunda böyle anlayıssız bi zamanına denk gelmis maalesef. Pisman olur bence.. Yani umarım. Sıkma canını annesi.
İlk bebegim canim tesekkurler tavsiyelerin icin.Benim bi bunaltim yoktu aksine icim sıkıldıkça nefessiz kaldikca ona sokulup rahatliyordum o yuzden cok zoruma gitti cok kirildimben esim yanima yatinca bunaliyorum ne yalan soyleyim,bende 33. haftadayim,yayila gerile yatmak istiyorum zaten tavsan uykusundan hallice uykularim.
yarin sen onu kanepeye gonder,yatakta kendin yat.
ilk bebegin heralde ama bu uykulari sicak yatagi cok ararsin.
bide tek yastikla yatma,ben 3 yastikla yatiyorum yari dikey pozisyonda,belindeki yuku aliyor insanin destekli yatmak.
Aynen oyle zikkim yesin o yatakta uyuyamasin kabuslar görsün insallahE zıkkım yesin. Niye cay corba yapıyorsun? Ayrica yatagini terk eden taraf neden sen oluyorsun? Rahat etmesi gereken sensin. Ver eline yastigini koltukta debelensin düşüncesiz adam.
İlk bebegim canim tesekkurler tavsiyelerin icin.Benim bi bunaltim yoktu aksine icim sıkıldıkça nefessiz kaldikca ona sokulup rahatliyordum o yuzden cok zoruma gitti cok kirildim
Calismiyorum canim evde rahatim sukur karisanim yok gunduzleride uyurum nasilsa o ise gidiyor diye o bana anlayis gisterecegine ben ona anlayis gosteeiyorum iştehic uzulme,lohusaliginda da ayni odunlugu yapabilir cunku bunlarda babalik bunalimina girebiliyorlar.
sakin yarin koltukta yatma,canini yolda mi buldun.
gir yat mis gibi,koy destekleri..rahatsiz olursa bi zahmet gitsin o kivrilsin kanepeye,hic gurur yapma.
calismiyorsan da gun icinde de bol bol yat uyu.
Sen normalsin canim ben fazla mulayimim hatta aptalim. Bu yasima kadar büyüklükler hep bende kalmistir hic trip atamadim atamiyorum kimseye sadece icime ata ata agliyorumYa ben anlamıyorum bu kadınları? Ben olsam umursamayan adama bu geceyi zehir ederim. Şimdi git yatağa "ben ağlıyorum neden benimle ilgilenmiyorsun bu çocuk ikimizin" demelisin. Ha yine mi kırdı seni. Ya niye yemek yapıyorsun niye çay yapıyorsun. Burada yorum almadan aklına gelmiyor mu trip atmak soğuk davranmak. Siz mi çok mülayim sınız ben mi şirret bi kadın ım anlamadım....
İyi de güzelim ben böyle davranmayı kadınlar kulübü nden öğrendim ! Sen 2012den beri üye olduğun yazıyor. Buradan hiç mi birşey öğrenmedin??????Sen normalsin canim ben fazla mulayimim hatta aptalim. Bu yasima kadar büyüklükler hep bende kalmistir hic trip atamadim atamiyorum kimseye sadece icime ata ata agliyorum
icimde yok iste yapamiyorum yapsamda sürdüremiyorum. Esim benden daha triplidir onun tribini ceke ceke yapacagim varsada yapamiyorum canimİyi de güzelim ben böyle davranmayı kadınlar kulübü nden öğrendim ! Sen 2012den beri üye olduğun yazıyor. Buradan hiç mi birşey öğrenmedin??????
Kolay gelsin. Artık bi davranış kalıbın olmazsa insanlar seni kırmaktan korkmaz. Neyse...birşey diyemicem. Ben güçlü kadınları severim. Güçlü olmanız dileğiyle...icimde yok iste yapamiyorum yapsamda sürdüremiyorum. Esim benden daha triplidir onun tribini ceke ceke yapacagim varsada yapamiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?