Ayri yatiyoruz

ben esim yanima yatinca bunaliyorum ne yalan soyleyim,bende 33. haftadayim,yayila gerile yatmak istiyorum zaten tavsan uykusundan hallice uykularim.
yarin sen onu kanepeye gonder,yatakta kendin yat.
ilk bebegin heralde ama bu uykulari sicak yatagi cok ararsin.
bide tek yastikla yatma,ben 3 yastikla yatiyorum yari dikey pozisyonda,belindeki yuku aliyor insanin destekli yatmak.

Umarim olur. Tesekkurler destegin icin bebisini saglikla alirsin insallah kucagina

İlk bebegim canim tesekkurler tavsiyelerin icin.Benim bi bunaltim yoktu aksine icim sıkıldıkça nefessiz kaldikca ona sokulup rahatliyordum o yuzden cok zoruma gitti cok kirildim

E zıkkım yesin. Niye cay corba yapıyorsun? Ayrica yatagini terk eden taraf neden sen oluyorsun? Rahat etmesi gereken sensin. Ver eline yastigini koltukta debelensin düşüncesiz adam.
Aynen oyle zikkim yesin o yatakta uyuyamasin kabuslar görsün insallah

İlk bebegim canim tesekkurler tavsiyelerin icin.Benim bi bunaltim yoktu aksine icim sıkıldıkça nefessiz kaldikca ona sokulup rahatliyordum o yuzden cok zoruma gitti cok kirildim

hic uzulme,lohusaliginda da ayni odunlugu yapabilir cunku bunlarda babalik bunalimina girebiliyorlar.
sakin yarin koltukta yatma,canini yolda mi buldun.
gir yat mis gibi,koy destekleri..rahatsiz olursa bi zahmet gitsin o kivrilsin kanepeye,hic gurur yapma.
calismiyorsan da gun icinde de bol bol yat uyu.

Ya ben anlamıyorum bu kadınları? Ben olsam umursamayan adama bu geceyi zehir ederim. Şimdi git yatağa "ben ağlıyorum neden benimle ilgilenmiyorsun bu çocuk ikimizin" demelisin. Ha yine mi kırdı seni. Ya niye yemek yapıyorsun niye çay yapıyorsun. Burada yorum almadan aklına gelmiyor mu trip atmak soğuk davranmak. Siz mi çok mülayim sınız ben mi şirret bi kadın ım anlamadım....

Calismiyorum canim evde rahatim sukur karisanim yok gunduzleride uyurum nasilsa o ise gidiyor diye o bana anlayis gisterecegine ben ona anlayis gosteeiyorum işte

Sen normalsin canim ben fazla mulayimim hatta aptalim. Bu yasima kadar büyüklükler hep bende kalmistir hic trip atamadim atamiyorum kimseye sadece icime ata ata agliyorum

Sen normalsin canim ben fazla mulayimim hatta aptalim. Bu yasima kadar büyüklükler hep bende kalmistir hic trip atamadim atamiyorum kimseye sadece icime ata ata agliyorum
İyi de güzelim ben böyle davranmayı kadınlar kulübü nden öğrendim ! Sen 2012den beri üye olduğun yazıyor. Buradan hiç mi birşey öğrenmedin??????

İyi de güzelim ben böyle davranmayı kadınlar kulübü nden öğrendim ! Sen 2012den beri üye olduğun yazıyor. Buradan hiç mi birşey öğrenmedin??????
icimde yok iste yapamiyorum yapsamda sürdüremiyorum. Esim benden daha triplidir onun tribini ceke ceke yapacagim varsada yapamiyorum canim

icimde yok iste yapamiyorum yapsamda sürdüremiyorum. Esim benden daha triplidir onun tribini ceke ceke yapacagim varsada yapamiyorum canim
Kolay gelsin. Artık bi davranış kalıbın olmazsa insanlar seni kırmaktan korkmaz. Neyse...birşey diyemicem. Ben güçlü kadınları severim. Güçlü olmanız dileğiyle...

Çok yanlış yapıyorsun. bunlar senin en kıymetli zamanların onun sana destek olması gerekli nazlanması değil. belli ki lohusa ruhu ona gelmiş buna izin verme. rahatından asla ödün verme hele de şu dönemde gerekirse ortala o yatağı o gitsin ama sen kalkıp gitme. bebeği için karısı için kenara kıvrılmayı öğrenmesi lazım.

Yalnız ciddi manada uykusuzsam ve uyutulmuyorsam feci derecede sinir fışkırması oluyor bende de ve hicbisey umurumda olmuyor hatta uyandiran filan kimse fena fırça yer. Ben o yüzden esin, dusuncesiz anlayissiz diyemem. Zaten bi defa kanepeye gittiginde gelmiş adam siz soylediniz. Ikide bir pesinizde dolascak hali yok. Hamilesiniz diyede dunya etrafinizda donmuyor. Calisiyordur heralde adam uyumasin mi yani eve gelincede? Ben gerejsiz buldum. Belkide bu hallerinizden bunalmistir. Aldatma degildir yani umarim

Eşinizin vicdani nasil rahat merak konusu...
Bir kac gun ailenizin yanina gitme şansınız yok mu ? Bu yasadiklariniz bebeğede zarar verecektir bi sure uzaklasin bence hamiş halinle bile seni dusunmeyen insandan ne bekliyorsun ki ?

Adam kesinlikle aldatmiyor canim sadece bu surecden biraz sıkılmıs,cok fazla ustune gitme cunku o babaya cok ihtiyacin olacak lohusa doneminde ozellikle. Kendini gereksiz yer uzuyosun yapma bebisinide uzme.Sikntilar icinde ayetel kursi oku dogumada cok faydali,

Ya ben nerede duydum yada okudum hatirlamiyorum ama hem artik zorunlu 40 ila 60 gun arasinda sex yapamayacak olmanin gerginligi .hemde bebegin dogacak olmasi onunla daha az ilgilenecek olmaniz kocanizi babalik bunalimina itmis olabir. Esinizi konusarak veya baska yollarla rahatlatmaya calisin

eşinin yaptığı doğru bişey değil tabiki keşke biraz daha anlayışlı olabilseymiş, şu an sadece bebişini düşün, kendini de bebeğini de strese sıkıntıya sokma hiç.

Benim de son gunlerimdi kipir kipir uyuyamiyordum hic esimde bana aynisini soylemisti bi yatirmadin yaa kipir kipir bende dedimki yatamiyorsan kalk salonda git yat canim burnumda zaten bide senlemi ugrasicam diye bi cemkirdim ne kendimi uzdum ne bebisimi sendde oyle yap gonder gitsin nerde yatarsa yatsin amaann bife onlarimi dusunucez

Madem hamileliğim zor geçiyor diyorsun neden çayını çorbasını eksik etmiyorsun ? Suç sende. Ayrıca önceden de kanepede yatmıştım geldi yan kanepede yattı diyorsun demek ki bu ilk defa olan bir şey değil ve aynı şeyi tekrar tekrar yapınca naparsan yap deyip sıyrılıyorlar işin içinden. Aldatılma meselesi de elde avuçta bir şey yok durduk yere dillendirip de adamın aklına karpuz kabuğu sokma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…