- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi sevgi kayaa17
-
Evet ben de hatırladım.Hatırladım sizi ama annesinin evini satıp üstüne 50 bin koyup yeni ev almıştı amacı satıp kar etmekti sonra olmayınca annesini doğal olarak eve oturtmuştu
Herşeyi çok görmüş takı takacağıma yurtdışına giderim diyen adama yüz vermeyin
Kimsiniz de ? geç
Burada da hep yazıyorlar ya altın muhabbeti mi olurmuş diye böylesi de oluyor yaEvet ben de hatırladım.
Ya nasıl izin veriyorsunuz şu ciğeri beş para etmezlerin sizi böyle aşağılamasına. Takı takacağına yurtdışına gidermiş ha, defolsun gitsin hadsiz ayyyyyy çok sinirlendim şuan ne sanıyor kendini
Bilmez miyim, takı yüzünden nişanım iptal oluyordu neredeyse, kv kıyamadı altınlara bi türlü, en son kalsın anne sen tak oyna diyecektim. Şimdiki aklım olsa peşin peşin söylerdim adetler böyle böyle diye, kibarlık ettik bir şey istemedik tepemize çıktılar bu kez de.Burada da hep yazıyorlar ya altın muhabbeti mi olurmuş diye böylesi de oluyor ya
Yoo olur mu tabii sen önemlisin. Evlenmek istemek haddime mi düşmüş deseydiniz. Çok doğru bir karar vermişsiniz. Çünkü şimdi ayrılıp bir iki ay ağlamak boşanmaktan çok daha kolayArkadaşından ve mail yoluyla ulaşıyor.
hesap sorduğumda paragöz ve evlenmek istediğim için Kezban olmuştum. Ben mi önemliyim evlenmemiz mi derdi hep?
İş arıyorum zaten mezun olduğumdan beri çalışıyorum, çalışmamak gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı, ama şuan bulamıyorumHer katil suc maaline mutlaka geri dönermiş. Onu unutup unutmadigini yokluyor açikcasi unutmadiysan egosunu tatmin edecek cunku. Ve de cani sıkılmıştırbu ara sarmistir oylesine sanma ki sakin geri dönmeyi falan dusunuyor. Heri donse bile en fazla 1 hafta sonra yine eski haline dönup terkedecek. Dememk o ki gercekler aci ama zaman aşimina ugramişsiniz. O kisinin oncelikleri farkli sen 2. Plandasin evlensen bile bu degismeyecek malesef o yuzden ona ailesiyle ozellikle de annesiyle mutluluklar dile ve yol ver. En azindan icinde kalmasin ben yol verdim ohhh dersin. O da kudursun. Bide sen işsizin sirtima yük olursun demeye getiriyo yarin bi gun evlensen ustune basina kiyafet bile alamazsin adamin beslemesi gibi olcaksin. Sanki cocuk esirgemeden cocuk aliyo adamin zihzihniyetine bak yuh. Ayrica da bir ise girip calisin bence evde kafayi yersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?