Ayrıldığım Sözlüm Mesaj Atıp Duruyor, erkekler neden böyle ?

Bende kibarlık ettim hiçbirşey istemedim benimde tepeme çıktılar anasıda oğluda. Kibarliktan anlamiycaklarini bilseydim şartlarimi sıralardım

Sakin sakin arkana bile bakmadan kac canim. Hayatini mahvedersin boylesiyle evlenerek. Ince hesaplar pesinde kosan parayi konu yapan bencil adamdan koca olmaz. Unutur gidersin hayatina daha iyileri girer. Bu aile parayi cok seviyor seni de köle gibi kullanirlar evlendikten sonra daha da beter olur.

Tebrik ederim ki geç olmadan terk etmeyi başarabilmişsiniz ve evlenince düzelir kafasına girmemişsiniz zira değişmiyor kimse. Engelleyin gitsin

Kv adayı sen bulunduğun yerde başka biriyle evlen gibisinden birşey diyen bir üye vardı o sen miydin?

Burada da hep yazıyorlar ya altın muhabbeti mi olurmuş diye böylesi de oluyor ya
Anladığım kadarıyla burda yazılanlar seni pek ikna etmiyor. Bu adamın yanlış insan olduğu apaçık ortada. Bide onaymı bekliyosun. Neyin kafası bu. Sende biliyosun cevabı. Adam pişmanım bile demiyo farkındamısın Özür dilemiyo. Yokmu kk nin evden aldırma servisi ya. Yakıcak bu kız kendini. Yapma

Bu kadar zaman onu beklemissiniz.Onu cok sevmissiniz .Hep affetmissiniz sevginizden ,belki de sevgilinizin guzel yonleri hep agir basmis sizde.Bu yuzden ayrilmak unutmak zor geliyor size
Anlattiginiz kadar uzun bir birlikteligim olmadi .Ama unutmanin en mantikli sey oldugunun siz de farkindasiniz.kimse vazgecilmez degil .o hatasini anlayip ozur dileyecek affedeceksiniz..sonra tekrar hatalar ..tekrar ozurler..
O sizi mutlu edemeyecek.Kalbinizi ikna edin,bir sure sonra hayatiniza yeni biri girdiginde iyi ki diyeceksiniz.ama ona tamam der ve evlenirseniz hep keske diyeceksiniz.
Tabi sevgiliniz de degisebilir.
Ask bir kumar..
Ama annesi boyleyken..
Her zaman ask her seyi cozemiyor

Yok benim tek derdim tez zamanda tamamen unutmak, yeterince ikna oldum.

Ya hala böyle dersem bana kezban diyor falan yazıyorsun, yahu çocuk sana zerre değer vermemiş üstüne bir de kezban falan diye alay ediyor. Hala kafanı mı karıştırıyor bu çocuk? Bak mail olarak şöyle yaz: X sen tam bir odunsun, lütfen bana bir daha yazma bu iş artık olmaz. Yaptığın yanlışları anlatmaya bile gereksiz buluyorum. Bir daha cevap vermeyeceğim. - Ve bir daha birşey yazma.

bence bir şey yazma diye mail atmayın. önemsenmediğini hssettikçe canı sıkılacak. hiçbir şey yazmayın engelleyin gitsin. spam a düşsün mailleri de. her önüne gelen kıza da kezban denilmez ki canım Allahın kamili ya.

Hem hakaret edip hem gerçekten değer vermeyip hemde duygu sömürüsü yapıyor .

Sen ne kadar akilli ve zeki bir kadinsin öyle
Ayrilmani takdir ettim, ne bicim adam bu böyle insana hayati zehir eder valla

Bende kibarlık ettim hiçbirşey istemedim benimde tepeme çıktılar anasıda oğluda. Kibarliktan anlamiycaklarini bilseydim şartlarimi sıralardım
Ailece pişmanız canım isteklerimizi sıralamadığımız için. Sorduklarında babam herkes çocuğuna gücü yettiğince yapar dedi, kv derin bir oh çekmiş o an, yengem farketmiş. Bir daha da arayıp sormadılarsa nedir adetiniz ne takalım diye, kafalarına göre eski model fi tarihinden kalma şeyler taktılar, arkadaşlarımdan utandım kınada düğünde.

aman sakınnn seni ezen küçük gören değer vermeyn bırının aşkındn sevgısınden bahsetmeyın bıle..surunsun hiç birşey yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…