Ayrıldığım Sözlüm Mesaj Atıp Duruyor, erkekler neden böyle ?

unutmak istiyorsan yazdiklarini cikti al buzdolabina yapistir gelip gecerken sana yaptiklarini oku. sana ulastikca da yokmus gibi davran. birini bulamamistir o nedenle kapini calmistir. hayatina geri don. sakin o serfsize donme...

Akilli ve zekisin dedim, cünkü yol yakinken dönmüşsün, allah seni korumuş, ben senin kaderine müdahele edemem ama, allah kurtarmış seni, aman aman seni el üstünde tutacak koca ve aileleri varken, bu ne be terbiyesiz saygisiz görgü ve adet bilmezler, sen bilirsin ama ben yolumdan dönmezdim, kendini kullandirtma, ask biter birgün dayanamam unutamam dersin, daha iyisini bulunca öyle bi unutuluyoki

Çok sağolun umarım bunları atlatınca bende önüme bakacağım

İçime kasvet bastı okurken . Hemen engelle bu adamı .Boşta kalmış seni zarflıyor .Aman diyeyim .Aynı suda iki kere yıkanılmaz

Sana yine takmışlar bana hiçç takmadilar. Sorunda etmezdim zaten önemli olan huzur kıymet bilme diye ama ne kıymet bilmesi yapmadiklari pislik kalmadi evlendikten sonra. Böyle kıymet bilmeyen saygısız insanlar olduklarini bilsem off offf herşeyi isterdim

Hiç ağlama bence iyi olmuş kurtulduğun yaptığı tonlarca saygısızlık var engelle gitsin bidaha ulaşamasın sana sizde yeni yol açın kendinize

Verilmiş sadakan varmış kuzum.Rabbim korumuş seni o bencil kişiliksiz heriften.Aman gözünün önüne bak bir ömür mutsuz olmak istemiyorsan bas engeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…