Ben paketleyip kargo yapmıştım. Bende durmasının anlamı yoktu. Ne yapmak isterse o yağsın diye karşı ödemeli gönderdimMerhaba hanımlar bir çoğunuz konularımı hatırlıyordur. 2 yıllık ilişkim bitti ve o defter tamamen kapandı..
Size sorum,ayrıldıktan sonra kalan hediyeleri napabilirim? Yani çöpe atmak istemiyorum bana aldığı ufak hediyeleri falan sonuçta para vermiş falan yazık olsun istemiyorum.Kar küresi ve benzer şeyler.
Fotoğraflarımızı ve bana yazdığı mektupları çöpe atacağım fakat erkek arkadaşımla birlikteyken annesi bana gümüş kolye ve sweat almıştı hediye.Ve atkı örmüştü bana. Bunların bende manevi değeri var ama ileride hayatımda biri olursa her gördüğümde aklıma gelecek.Kullanmak doğru gelmiyor gibi ama bilmiyorum.
Kısaca napacağımı bilmiyorum
O da bana gönderir eminim o yüzden o fikri es geçtimBen paketleyip kargo yapmıştım. Bende durmasının anlamı yoktu. Ne yapmak isterse o yağsın diye karşı ödemeli gönderdim
14 senedir kocamla birlikteyim, eski sevgililerden gelen hediyeleri hala kullanıyorum. Çünkü niye kullanmayayım. Beni düşünerek alınmış, yapılmış mülkiyeti benim olan şeyler sonuçta. Kocişkomun da söz hakkı yok bu konuda.Merhaba hanımlar bir çoğunuz konularımı hatırlıyordur. 2 yıllık ilişkim bitti ve o defter tamamen kapandı..
Size sorum,ayrıldıktan sonra kalan hediyeleri napabilirim? Yani çöpe atmak istemiyorum bana aldığı ufak hediyeleri falan sonuçta para vermiş falan yazık olsun istemiyorum.Kar küresi ve benzer şeyler.
Fotoğraflarımızı ve bana yazdığı mektupları çöpe atacağım fakat erkek arkadaşımla birlikteyken annesi bana gümüş kolye ve sweat almıştı hediye.Ve atkı örmüştü bana. Bunların bende manevi değeri var ama ileride hayatımda biri olursa her gördüğümde aklıma gelecek.Kullanmak doğru gelmiyor gibi ama bilmiyorum.
gümüş kolye ve sweat kullanlır bence kalsın ben olsam onları atmazdım ama kar küresi atılabilir çok anlam yüklememek lazım bunlaraMerhaba hanımlar bir çoğunuz konularımı hatırlıyordur. 2 yıllık ilişkim bitti ve o defter tamamen kapandı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?