Ayrıldıktan sonra geriye kalan hediyeler..Sizce napmam doğru?

Saklayıp ,oğluna kızına giydirsen daha fenaucundan kıyısından olur diyelim
Birşey mi kullanıyorsunuz yoksa şakalaşmaktanda mı anlayamıyorsunuz? Ki şakalaştık diye de yazmışım oraya görebilen gözler anlayabilen akıllar için
Vah ya hakikaten acıdım size

Yani,sizin olmus sonucta..

Adam,biyiklarini kisalt demek istemis herhalde
Turkan Sorayin bir fotogragi vardı,biyikli,bariz belliydi yani,her turlu makyaj varmista biyik alma mi yokmus bilmem ki

Kaldır bir yere sakla hepsini. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, hislerin bir gün bitecek acın dinecek ve ondan kalan her şey değişik bi anı hissi yaratacak.

Çöpe at gitsin.Zalimce gelebilir ama madem bitmiş yük etme kendine,hislerine

Biz de erkeklere hediye aliyoruz, ayrilinca geri bekliyor muyuz hediyeleri? Ben beklemiyorum acikcasi bekleyecek olsam o hediyeyi almam zaten zamaninda

İlk flörtum flört denirse tabi 9 yaşında idin o yaştan 35 yaşına kadar bir sürü sevgilimden beni begenen kişilerden hediyeler aldim.eski es kişisi de vardı tabi bunları aslında odam da sakladım sonra ise ufak bir kamyon tutup ihtiyacı olanlara verdim.. kitaplar,ev eşyaları,kuş kafesi, giysiler, takılar,oğluma hediye alınanla, çiçekler aklınıza ne gelirse telefon vss. Ben onların enerjisinin geçmesini artık istemedim diye yolladım hepsini.. sadece bazı küçük hediyeler kaldı
.... Onları kullanırım ama kimseye al hediyelerini demedim. Ama bana dediler iki kişi hediyelerimi düzgünce paketleyip bana yolladılar.. Bende paketi gülerek dağıtmıştim herkese ve aklıma hala benimle iletişime geçmek istiyorlar diye geçmişti ve evet doğru idi iki kişi ile de daha sonra barışma girisimimiz olmuştu. Sadece o kadar paket yapan ex kisisi bir ona aldığım kitabı vermemişti . İğneli bile paket yapan adam kitabı vermemişti. Mangal da yaktı zaar
Sonuç; ikisi de evlendi şimdi
Bir erkek arkadaşım da ona aldığım kupa ve not defterini iş yerine getirmiş masasında kullanıyor hala ayrılalı kaç aylar geçti. Ama hiç beni unutmadı demedim demem de pek çok eski sevgilisinin aldığı eşyaları kullanıyor. Bana Özel değil ve ayrıca onun da sevgilisi var...

Yani bu kadar çok şey yapmamak gerek

Sahsen atarim. Annesinin verdigini atmak istemiyorsaniz tamam, ama ben adamdan kalan hicbirini saklamam. Birine veririm en fazla. Bence bag kalmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…