Ayrıldıktan sonra geriye kalan hediyeler..Sizce napmam doğru?

Bana kitap hediye etmişti on taneye yakın, sonrasında ayrıldık. Su an evliyim hiç de aklıma gelmiyor o almıştı diye
Hediye sonuçta, kullan gitsin.

Siz karşılıklı aldatıp ağır konuştu diyen üyesiniz, hatim indirmiştiniz mesajlaşmalarda. Bir hatime daha niyet etmişsiniz galiba hasjkfkf
Ahahhahaha çok komiksiniz vallahi hanımlar, unutulmayan bir üye olmak ne hoş Şaka bir yana çok zor günler atlattım. Buradaki çoğu kişi dalgaya vurmuş ama ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor Gülün eğlenin ona lafım yok ama konu sahibide düşünülmeli bence yorum yapılırken.

Benim işime yarıyorsa hep kullandım valla ben. 3 senelik evliyim, asla da aklıma "ayy şunu o almıştı, şöyle bir yerde vermişti" felan diye gelmiyor. Hatta eski sevgilimin ailesi ile tanışmıştım onların bana aldığı giyim terlik vb hediyeler de vardı, hepsini iyice eskitene kadar giydim. O zamanlar öyle gerekliymiş demekki almışlar. Tabiki kullancam:) Eşyalara anlamsız manalar yüklemeye gerek yok bence. Ha altın olur pırlanta yüzük olur felan onları karşı tarafa iade etmek lazım tabiki. Ama atkıymış bereymiş pijamaymış, kim ne yapsam benim giydiğim şeyleri geri :)

Ben atma zamanı gelene kadar saklıyorum.
Mesela 2010'dan kalma bir lavanta kolonyası var, şehir değiştirsem bile benle geldi. Hatirasi vardı,koklayinca onu aldığım o mutlu anı , birkaç anıyı hatırlıyordum. O anidaki çocuktan ayrılalı çok oldu ama o lavanta kokusu beni mutlu ediyordu . Teeeee bu ay dolabı temizlerken attım gitti. Çünkü kendimi ilk defa tam olarak kurtulmaya hazır hissettim.
Aynı şekilde bir ex ile kedilerimize kimlik çıkarmıştık (sokaktakiler dahil) anne adında ben yazardım baba adında o. Çocuktan kötü ayrılsam bile o kimlikleri atmak istemedim,üstünden birkac sene gecti. Bir anda anlamsız geldi ve attım
WhatsApp konusmalari da öyle. Yıllarca silmem,ama sonra bir an gelir hiç tereddütsüz silerim.
Yani yerinde olsam baza altına indirirdim, bir gun- hazır olunca da atardım kıyafet kutusuna.her şeyin bir zamanı var,aceleye gerek yok
Çocuğa bu bahaneyle yazmaya hele, hiç hiç gerek yk

Çok anlam yüklemeyin eşyalara.. kullanın gitsin.

yok birbirimizi engelledik yazmam Benim içimden birilerine vermek ve kurtulmak geçiyor..Yeni yıla tertemiz girmek düşüncesi var kafamda

sana bir soru. yakın bir erkek arkadaşımın eski sevgilisi, birliktelerken benim arkadaşın hediye ettiği kolyeyi boynundan hiç çıkarmıyor. aynı kolyeden arkadaşımda da var o da çıkamıyor. kolye arkadaşımın ismini çağırıştıran bir sembole sahip. öyle harf ya da isim yazmıyor örneğin arkadaşımın ismi deniz olsun, bu kolye de deniz kabuğu, öyle düşün. altın bir kolye. bunlar ayrılalı uzun zaman oldu hatta kız başkasıyla nişanlı şu an ve kolyeyi takmaya devam ediyor. benim arkadaş arada sosyal medyadan görüyor, hala benim kolyeyi takıyor aklı bende gibi anlamlar yüklüyor buna. sence böyle anlamlar yüklemek saçma mı?

Yani kişiden kişiye değişir tabi ama ben bişeyi takıyorsam sevdiğim için takıyorumdur hediye edene hala hislerim olduğu için değil. Bi bileklik var mesela eski sevgilimden sonsuzluk işareti var üzerinde. Seviyorum zarif bişey hala kullanıyorum. Eski sevgilimi en son 2008 yılında gördüm. Bişey hissetmiyorum, bir anlamı yok o açıdan. Ama eski güzel günleri de hatırlatmıyor değil. Bu demek değil ki unutamadım.

kendisine yollamak bana saçma geliyor. yeniden iletişime geçmeye gerek yok üstelik alınmış yani, hediye iade etmek için alınmaz ki. güzel duygularla alırsın, ilişki biter hediyeler kalır tabii. şu an kendini kötü hissediyorsan göremeyeceğin bir yere kaldır, dursunlar. kullanabileceğin şeyler ise kullanabilirsin bişey yok bunda. bence bir süre gözünün önünden kaldır, biraz zaman geçsin sonra ne yapacağına karar verirsin. ben hediyelerim bana iade edildiğinde üzülüyorum. o zamanlar onu düşünerek almışım, onun için almışım, ona özel almışım. sonra geri gelmesi beni üzüyor. ya süs olsun ya da kullansın diye almışım. ben hayatından gitsem de o hediye süs ya da ihtiyaç görevini karşılayabilir. hepsine para veriliyor sonuçta yazık

Atmayın ya insan başta bende ne işi var diyor ama seneler geçip başka şeyler yaşadıktan sonra bir anı bile kalmamış olmasından pişmanlık duyabiliyor.

kız zaten unutamamış olsa başkasıyla nişanlanmazdı. geçen gün beynimi yedi bizimki, bunun üzerine kızı stalkladım biraz. nişanlısı ile gayet mutlu gözüküyor. evlenecek, yepyeni bir başlangıç yapacak. muhtemelen zarif bir kolye olduğu için takıyor. hatta nişanlısı ile olan resimlerin birinde bizimkinin aldığı ayakkabıyı giymiş falan ayrıldım diye orijinal NB ayakkabıyı neden atayım diye düşündüm yani. o da atmamış giyiyor

Ya şey bile olabilir; nişanlısı kolyenin eski sevgiliden olduğunu bilmiyordur, çok beğendiğini falan söylemiştir hatta nişanlısıyla birlikte bir anlam bile yüklemiş olabilirler o kolyeye.

Bende de vardı bir ayakkabı, tepe tepe kullandım valla ayrıldıktan sonra da.

olabilir. bizimki de anlam yüklüyor işte, nişanlandı ama hala benim kolyem, benim aldığım ayakkabı vs diye konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…