Ayrıldıktan sonra geriye kalan hediyeler..Sizce napmam doğru?

Ayrılık yeni diye hassas bakıyorsun
Bir sure kenara at,yok yine ilerde icine sinmezse birilerine dağıt en temizi

Eski sevgililerimden gelen hiçbir hediyeyi atmadım. Çünkü duygusal bir şey hissetmiyorum, zamanında bana verilen bir eşyayı kullanmak sanırım hala ona karşı bir şeyler hissediyor olsam kötü hissettirirdi. Bence birşeyler yapmadan önce biraz kendinize zaman tanıyın.

Hepinize çok teşekkür ediyorum hanımlar bir kenarda duracak aldığı şeyler :)

Peki fotoğraflar ve bana yazdığı mektup :/ onlara napmak doğru

Peki fotoğraflar ve bana yazdığı mektup :/ onlara napmak doğru
valla ben fotoğrafları ve mesajları artık geri dönüşünün olmayacağını anladığımda ve geri dönüşü gerçekten istemediğimi idrak edince sildim. basılı bişey yoktu elimde ama öyle hemen silmedim. ha açıp bakmadım okumadım da ama durdu öyle. onlara ne yapacağına hazır olduğunda karar ver bence. şimdilik kaldır bir köşeye, yok bil. zaman geçince ister tut ister çöpe at.

Ya
Ay niye anlamsızlaşsın yahu? Birlikte onca güzel zaman geçirdiğimiz, mutlu olduğumuz, mutlu ettiğimiz insandan gelen hediye yollarımız ayrıldı diye neden anlamsızlaşsın?
Yani bitmiş bir ilişkiden kalanlar al sat tak yak yada gönder ne önemi var
Burada konu açacak kadar önemli mi senin için
Olmaması lazın
Bide yeşilçam vari dram yüklüyor
İlerde eşim olursa hediyelerini görünce aklıma gelir
Bak sen :)

bir yaştan sonra hiçbir eşyaya hatıra değeri dahi verilmeyeceği öğreniliyor..
o yaşa kadar hepsini at gitsin..

İlerde eşim olursa hediyelerini görünce aklıma gelir
Bak sen :)
Sizi neden rahatsız etti bu kadar ileride eşim olduğunda hediyeleri görüp aklıma geleceği? Sizi alakadar etmiyor bence ben sadece danışmak istedim buradaki tecrübeli insanlara.Tecrübeniz yoksa yorumda yapıp insanlarla alay etmeye çalışmayın…

Bu kadar anlam yüklemeyin hediyelere, zamanla anlamsızlaştığını göreceksiniz zaten. benim eski sevgilimin aldığı saati annem kullanıyor mesela, kahve makinesini kullanıyoruz evde:) Eski eşimin aldığı parfümü hala kullanıyorum, umrumda bile değil.

Eskilerden kana her seyi catir catir kullaniyorm valla, bir süre sonra normal bir esyadan farki kalmiyor. Niye atcam ki fistik gibi seyleri

Şaşkınlıkla okudum yorumları..eşiniz yada sevgiliniz,eski sevgilisinin hediyesini saklasa, kullansa eminim demediginizi bırakmaz birde buraya konu açarsınız...acaba hala seviyor mu?,unutamadi mi? Vs. ...ayrildiysan hediyelerini geri yollarsin. .usulü budur..

Paraya kiy da kendine al bir tane

Evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…