- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
Kendine eziyet ediyor bence.olabilir. bizimki de anlam yüklüyor işte, nişanlandı ama hala benim kolyem, benim aldığım ayakkabı vs diye konuşuyor.
Peki fotoğraflar ve bana yazdığı mektup :/ onlara napmak doğrukendisine yollamak bana saçma geliyor. yeniden iletişime geçmeye gerek yok üstelik alınmış yani, hediye iade etmek için alınmaz ki. güzel duygularla alırsın, ilişki biter hediyeler kalır tabii. şu an kendini kötü hissediyorsan göremeyeceğin bir yere kaldır, dursunlar. kullanabileceğin şeyler ise kullanabilirsin bişey yok bunda. bence bir süre gözünün önünden kaldır, biraz zaman geçsin sonra ne yapacağına karar verirsin. ben hediyelerim bana iade edildiğinde üzülüyorum. o zamanlar onu düşünerek almışım, onun için almışım, ona özel almışım. sonra geri gelmesi beni üzüyor. ya süs olsun ya da kullansın diye almışım. ben hayatından gitsem de o hediye süs ya da ihtiyaç görevini karşılayabilir. hepsine para veriliyor sonuçta yazık
Arkasını kullanPeki fotoğraflar ve bana yazdığı mektup :/ onlara napmak doğru
valla ben fotoğrafları ve mesajları artık geri dönüşünün olmayacağını anladığımda ve geri dönüşü gerçekten istemediğimi idrak edince sildim. basılı bişey yoktu elimde ama öyle hemen silmedim. ha açıp bakmadım okumadım da ama durdu öyle. onlara ne yapacağına hazır olduğunda karar ver bence. şimdilik kaldır bir köşeye, yok bil. zaman geçince ister tut ister çöpe at.Peki fotoğraflar ve bana yazdığı mektup :/ onlara napmak doğru
Yani bitmiş bir ilişkiden kalanlar al sat tak yak yada gönder ne önemi varAy niye anlamsızlaşsın yahu? Birlikte onca güzel zaman geçirdiğimiz, mutlu olduğumuz, mutlu ettiğimiz insandan gelen hediye yollarımız ayrıldı diye neden anlamsızlaşsın?
Merhaba hanımlar bir çoğunuz konularımı hatırlıyordur. 2 yıllık ilişkim bitti ve o defter tamamen kapandı..
Size sorum,ayrıldıktan sonra kalan hediyeleri napabilirim? Yani çöpe atmak istemiyorum bana aldığı ufak hediyeleri falan sonuçta para vermiş falan yazık olsun istemiyorum.Kar küresi ve benzer şeyler.
Fotoğraflarımızı ve bana yazdığı mektupları çöpe atacağım fakat erkek arkadaşımla birlikteyken annesi bana gümüş kolye ve sweat almıştı hediye.Ve atkı örmüştü bana. Bunların bende manevi değeri var ama ileride hayatımda biri olursa her gördüğümde aklıma gelecek.Kullanmak doğru gelmiyor gibi ama bilmiyorum.
Kısaca napacağımı bilmiyorum
Sizi neden rahatsız etti bu kadar ileride eşim olduğunda hediyeleri görüp aklıma geleceği? Sizi alakadar etmiyor bence ben sadece danışmak istedim buradaki tecrübeli insanlara.Tecrübeniz yoksa yorumda yapıp insanlarla alay etmeye çalışmayın…İlerde eşim olursa hediyelerini görünce aklıma gelir
Bak sen :)
Paraya kiy da kendine al bir taneYani kişiden kişiye değişir tabi ama ben bişeyi takıyorsam sevdiğim için takıyorumdur hediye edene hala hislerim olduğu için değil. Bi bileklik var mesela eski sevgilimden sonsuzluk işareti var üzerinde. Seviyorum zarif bişey hala kullanıyorum. Eski sevgilimi en son 2008 yılında gördüm. Bişey hissetmiyorum, bir anlamı yok o açıdan. Ama eski güzel günleri de hatırlatmıyor değil. Bu demek değil ki unutamadım.
Evetsana bir soru. yakın bir erkek arkadaşımın eski sevgilisi, birliktelerken benim arkadaşın hediye ettiği kolyeyi boynundan hiç çıkarmıyor. aynı kolyeden arkadaşımda da var o da çıkamıyor. kolye arkadaşımın ismini çağırıştıran bir sembole sahip. öyle harf ya da isim yazmıyor örneğin arkadaşımın ismi deniz olsun, bu kolye de deniz kabuğu, öyle düşün. altın bir kolye. bunlar ayrılalı uzun zaman oldu hatta kız başkasıyla nişanlı şu an ve kolyeyi takmaya devam ediyor. benim arkadaş arada sosyal medyadan görüyor, hala benim kolyeyi takıyor aklı bende gibi anlamlar yüklüyor buna. sence böyle anlamlar yüklemek saçma mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?