- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.039
- 348
- 39
Normal arkadaş, eş, sevgili, nişanlı, akraba, dost, kardeş……ne farkediyor? İnsani ilişki size hiç mi birşey ifade etmiyor yaSen önce konuyu anla..normal arkadaştan mi bahsediyoruz bayan büyük dunya
Ben sattımŞaşkınlıkla okudum yorumları..eşiniz yada sevgiliniz,eski sevgilisinin hediyesini saklasa, kullansa eminim demediginizi bırakmaz birde buraya konu açarsınız...acaba hala seviyor mu?,unutamadi mi? Vs. ...ayrildiysan hediyelerini geri yollarsin. .usulü budur..
Pırlanta olsa peki söz konusu ? Ben satıp yedim deBen olsam gönderirdim, kargo barkod numarasını da atardım ona al kargonu takip et diye. İki tane kıytırık mal için laf duymayı göze alamazdım.
Merhaba hanımlar bir çoğunuz konularımı hatırlıyordur. 2 yıllık ilişkim bitti ve o defter tamamen kapandı..
Size sorum,ayrıldıktan sonra kalan hediyeleri napabilirim? Yani çöpe atmak istemiyorum bana aldığı ufak hediyeleri falan sonuçta para vermiş falan yazık olsun istemiyorum.Kar küresi ve benzer şeyler.
Fotoğraflarımızı ve bana yazdığı mektupları çöpe atacağım fakat erkek arkadaşımla birlikteyken annesi bana gümüş kolye ve sweat almıştı hediye.Ve atkı örmüştü bana. Bunların bende manevi değeri var ama ileride hayatımda biri olursa her gördüğümde aklıma gelecek.Kullanmak doğru gelmiyor gibi ama bilmiyorum.
Kısaca napacağımı bilmiyorum
Afiyet olsunPırlanta olsa peki söz konusu ? Ben satıp yedim de
Kirli kazağını koklayıp ağlıyorsa durum kötüdürAfiyet olsunSaygı duyarım. Kocadan boşanınca tamam, birkaç yıl beraber yaşadığım adam da olur, iki günlük sevgilinin diline düşemem, eşyaya anlam yüklediğimden değil.
İki günlük sevgili de maddi değeri yüksek bir şey hediye etmez zaten. Napacan ter kokulu tişörtü mü geri verecen.Afiyet olsunSaygı duyarım. Kocadan boşanınca tamam, birkaç yıl beraber yaşadığım adam da olur, iki günlük sevgilinin diline düşemem, eşyaya anlam yüklediğimden değil.
Veririm.İki günlük sevgili de maddi değeri yüksek bir şey hediye etmez zaten. Napacan ter kokulu tişörtü mü geri verecen.
Saklayıp ,oğluna kızına giydirsen daha fenaBen sattımonun meali ne oluyor acaba ?
Aklıma bi arkadaşım geldi, sevgilisi epilasyon aleti almıştı, 8 başlıklı. Ayrılınca kız parasını mı versem yoksa aleti mi diye düşüne düşüne zaten aletin ömrü doldu.,İki günlük sevgili de maddi değeri yüksek bir şey hediye etmez zaten. Napacan ter kokulu tişörtü mü geri verecen.
Sevgiliden hediye epilasyon aleti gelmesi miiiiiAklıma bi arkadaşım geldi, sevgilisi epilasyon aleti almıştı, 8 başlıklı. Ayrılınca kız parasını mı versem yoksa aleti mi diye düşüne düşüne zaten aletin ömrü doldu.,
Her türlü başlığı vardı. Özellikle yüz ve bıyık için rahatlık oluyordu, o yüzden vermedi. Para biriktirene kadar zaten alet yıprandı, eskisi kadar takmadı sonra, amaan ne vercem yenisini alırım dediSevgiliden hediye epilasyon aleti gelmesi miiiii
Keske geri verseymiş, erkek arkadaşı kendinde kullansın, Çin iskencesinden guzel olurduSevgiliden hediye epilasyon aleti gelmesi miiiii
Kıllısın demeye getirmiş gibi yav.Sevgiliden hediye epilasyon aleti gelmesi miiiii
KıllıydıKıllısın demeye getirmiş gibi yav.
Çocuk ince mesaj vermişSevgiliden hediye epilasyon aleti gelmesi miiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?