Ayrıldıktan sonra geriye kalan hediyeler..Sizce napmam doğru?

Sen önce konuyu anla..normal arkadaştan mi bahsediyoruz bayan büyük dunya
Normal arkadaş, eş, sevgili, nişanlı, akraba, dost, kardeş……ne farkediyor? İnsani ilişki size hiç mi birşey ifade etmiyor ya
Hepsiyle gönül bağı kurulmuyor mu? Karşı cins aşk meşk olunca arada ne değişiyor? Saygısızlık aynı saygısızlık, vefasızlık aynı vefasızlık
Offf eşlerinizle arkadaş olmayı bile beceremiyorsunuz sonra böyle uğraştırıyorsunuz milleti
Sizin kafaya göre demekki kocamdan ayrılırsam bana hediye ettiği donları da geri vermem lazım, onunda bana çoraplarını geri vermesi lazım
Benim dünyamın büyüklüğünün sana bukadar koyacağını tahmin etsem İnan yüzüne vurmazdım

Ben olsam gönderirdim, kargo barkod numarasını da atardım ona al kargonu takip et diye. İki tane kıytırık mal için laf duymayı göze alamazdım.

Ben sattım onun meali ne oluyor acaba ?

Demekki tam olarak bitmemiş içinizde bazı şeyler.
Zira ben bi kısmını ex'e, ona olmayanları da hayır kurumuna gönderdim.

Pırlanta olsa peki söz konusu ? Ben satıp yedim de
Afiyet olsun Saygı duyarım. Kocadan boşanınca tamam, birkaç yıl beraber yaşadığım adam da olur, iki günlük sevgilinin diline düşemem, eşyaya anlam yüklediğimden değil.

Afiyet olsun Saygı duyarım. Kocadan boşanınca tamam, birkaç yıl beraber yaşadığım adam da olur, iki günlük sevgilinin diline düşemem, eşyaya anlam yüklediğimden değil.
Kirli kazağını koklayıp ağlıyorsa durum kötüdür ben zaten bana kazak alan adamı bırakırım hemen djjdjdjdjdj

İki günlük sevgili de maddi değeri yüksek bir şey hediye etmez zaten. Napacan ter kokulu tişörtü mü geri verecen.

İki günlük sevgili de maddi değeri yüksek bir şey hediye etmez zaten. Napacan ter kokulu tişörtü mü geri verecen.
Aklıma bi arkadaşım geldi, sevgilisi epilasyon aleti almıştı, 8 başlıklı. Ayrılınca kız parasını mı versem yoksa aleti mi diye düşüne düşüne zaten aletin ömrü doldu.,

Aklıma bi arkadaşım geldi, sevgilisi epilasyon aleti almıştı, 8 başlıklı. Ayrılınca kız parasını mı versem yoksa aleti mi diye düşüne düşüne zaten aletin ömrü doldu.,
Sevgiliden hediye epilasyon aleti gelmesi miiiii

Sevgiliden hediye epilasyon aleti gelmesi miiiii
Her türlü başlığı vardı. Özellikle yüz ve bıyık için rahatlık oluyordu, o yüzden vermedi. Para biriktirene kadar zaten alet yıprandı, eskisi kadar takmadı sonra, amaan ne vercem yenisini alırım dedi

Evliykenkiler duruyor özel anlam ifade etmeyenler, altın olanları bozdurdum, erkek arkadaşımdan olanları cope attim.

Tektaş, alyans gibi simgesel şeyler dışında gayet de kullanılır diyorum. Ya bir arkadaşım sözlüsünden ayrıldıktan sonra gidip bozdurup yemişti ya. Tam kral hareketti valla. Biz olsak suratına atacağız diye rol keser, yüzüğü herife kaptırırız. O da götürür ikisini birden okutur. Hele şu zamanda hiç akıl işi değil ha. Ben olsam ben de vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…