Ayrıldıktan sonra geriye kalan hediyeler..Sizce napmam doğru?

Bendede böyle olmustu silemiyodum bi türlü whatsapta orda bi yerde durmasini istiyodum icten ice, çok deger verip sevdigim bi insandi sonra baya bi zaman gecti ve bi anda öylece siliverdim birkaç yili altta rastgele gorunce gerçekten, demekki zamani gelmesi böyle biseymis demistim, bu bazilarina dramatik gelebilir daha duygusal olanlar beni anlar

Ne kadar küçük dünyalarınız var
Herkesi aynı zannetmek nedir ya
Eşimle 16 yıldır birlikteyim, benden önceki sevgilisinin aldığı montu eşim değil ben saklıyorum, taş gibi çok da şık, hava çok soğuk olduğunda onu giymesi için yönlendiriyorum, kendi rahatsız olacağımı düşünüp atmaya kalkmıştı ben gerek duymadım, arada dalga geçiyoruz oğlumuz büyüyünce o giyer aman iyi bakalım diye
Eski sevgilisini unutamasa seviyor olsa benle olmazdı, benimle yuva kurup baba olmazdı
Ne oldu şimdi hani emindiniz?

Keşke edep, kendini bilmek, had bilmek filan da parayla olsada kıyıp alabilsek sizin gibilere
Sizde yol yordam olsa idi o hediyeleri geri verirdiniz.bunun usulü budur...insanlar nişan atarken bile iğneden ipliğe herşeyi geri veriyor..kimse şu bilekligi,yüzüğü saklayayim, yada aldıkları diğer kıyafetleri saklayayim da giyeyim demiyor...

Eski sevgilimin bana aldığı esyalari hala kullanıyorum, kılık kiyafet olsun ayakkabı olsun cüzdan olsun. Çünkü hoşuma giden seyler, niye kullanmayayim ki? Kaldı ki o defteri kapattım demişsiniz, artik hic bir türlü aklınıza gelmemeli

Eski sevgilimden hacıladığım baya güzel bir tırnak törpüm var, mümkün değil atamam, bir daha öyle kalitelisini bulamam
Böyle ufak tefek bir iki eşyam var, anlamı yok benim için, ama kullanılan şeyler, o nedenle geri göndermedim.

Bugün ayrılmış olsam, kullanamayacaksam satarım.

Hangi hediyeleri? Kullanılmış montu mu geri verecektik? Ne yapacaktı kullanılmış erkek montunu hatun? Sarılıp ah eski sevgilimin kokusu pisi pasağı sinmiş diye ağlayacak mıydı, yeni sevgilisine al sana az kullanılmış hediye mont mu diyecekti? Hediye ödünç verilmiyor bir kere veriyorsun artık sahibi verdiğin kişi oluyor farkında değilsiniz çok komik ya
Eşim benimle birlikteyken eski sevgilisiyle görüştü üstelik üzerinde o mont varken, çünkü medeni insanlarız küçücük herkesi aynı sanan dünyalarımız yok, hatun sizin zihniyetinizde olsaydı isterdi merak etmeyin
Takıyla kıyafeti bir tutmanız, sevgililikle nişanlılığı bir tutmanızda ayrı acınası bir durum sizin için
Burada millete yol yordam usul öğretmeye kalkana kadar siz bir edep öğrenin, kadının kendine ne aldığını almadığını nereden biliyorsunuzda kıy parana kendine al diyebiliyorsunuz, ayrıca kadın sizden icazet yada akıl mı istedi?
Küçücük bir dünyanız daracık bir bakış açınız olabilir insani ilişkilerden anlamıyor olabilirsiniz, olmasa iyi de hayat işte herkes kusursuz olamıyor kendini geliştiremiyor ne yazıkki, haddinizi bilmeniz yeterli

Maddi degeri yuksek olan taki tarzi seyleri geri vermeyi teklif edebilirdim diye dusunuyorum.

onun disinda kalan her seyi kullanirim ben, zaten genel olarak severek kullandigim seylerin de omru uzun olur, yillarca kullanirim hic dert etmem.

dekorasyon objelerini de eger hala seviyorsam tutarim, yoksa 2. ele duser.

mektup tarzi seyleri bir sekilde yok ederdim sanirim.
Sebebi de ben bu tarz seyleri hakkaniyetli bir sekilde saklayabilen bir insan degilim acikcasi, bir sekilde hgizli sakli seylerin benim evimde ulu orta yerde durma olasiligi da var, veya koydugum yeri unutup bir bakasinin eline gecme olasiligi da var. Bu da hos olmaz saniyorum ki. O yuzden direk yok ederim.

Ooofffff kullanılmış yada değil sen geri verirsin ,o ister atar ister satar ister verir...ayrıca diger arkadas neden benden akil alacakmis ya ,bende sizden akıl alacak degilim..ilk yazan sizsiniz..sen kendi kucucuk dunyanda sevgililerinden yada nisanlilarindan aldiklarini kar olarak goruyor san o da senin acınası durumun

Hiiii...eski sevgilimin hediyesinin benim için manevi değeri var diyorsun yani?

Buyuk hediyelerse ppahali hediyeler geri gonderirdim ben olsam, yoksa yallah cope

Hiiii...eski sevgilimin hediyesinin benim için manevi değeri var diyorsun yani?
Evet tabi ki var. Ama siz anlamazsınız o yüzden anlatmakla uğraşmayayım diyorum. M Minaredenatbeni ’nin dediği gibi küçük minik miniminnacık dünyanızda mutluluklar diliyorum size. Peşimi bırakırsanız sevinirim. Haydi selametle.

Hediye ne demek? Hiç mi öğreten olmadı bu yaşa kadar ya
Al diyorsun bu benim sana hediyem artık bu senin, sizin sandığınız gibi ödünç verilmiyor, veriyorsun artık verdiğinin oluyor daha senin söz hakkın geri isteme yada geri verilmesini umma hakkın kalmıyor, sizin yaş kaç? 7 yaşındaki oğlum bile biliyor hediye nedir ne şartlarla verilir diye ya
Ben niye birinin bana hediyesini kar olarak göreyim, aciz miyim ben, biri bana hediye verdiyse bundan tek karım gönül bağıdır beni düşünmüş olmasının verdiği mutluluktur, ben birine hediye verdiysem yine karım onu mutlu ettiğim için duyduğum memnuniyettir
Sizde nasıl bu işler?
Bak gereksiz gurur yapmana gerek yok bir konuda aklın yetersizse verenden alacaksın
Benim sevgililerim yada nişanlılarım yok, olmadıda, sen niye böyle hallendin kendi kendine saçma varsayımlarda bulunup üstüne bir de bunlara inandın ki? Gülelim diye dimi, komikmiş
Bak ben evli barklı kadınım, evladım var anneyim, hediye verdiğim de çok verenim de çok, ilişkiler kopsa da kimsenin hediyesini geri verecek yada geri alacak kadar saygısız bir insan olmadım Allah da etmesin, bu kadar aciz ve saygısız olduğumu hayal bile etmeye tahammül edemem

Eğer maddi değeri büyük bir şey varsa altın gibi vs iade edebilirsiniz ama yoksa iade etmenize gerek yok. Eşyaya fazla anlam yüklemeyin. Belki duygularınız daha taze diye böyle hissediyorsunuz ama bence bir önemi yok severek kullanıyorsanız, kullanmaya devam edin, sonuçta sizin yani.

O kadar büyük dunyan var ki , alayci ,asalayıcı ve sadece zıt fikir beyan etmek adına yaptığın saçma sapan yorumları unutman ilginc

Sen önce konuyu anla..normal arkadaştan mi bahsediyoruz bayan büyük dunya

O kişiden kişiye göre değişir, bence anlamsız. Eşim eski eşinin hediye ettiği bir mutfak havluluğunu hala kullanıyordu ve evlendiğimizde de kişisel eşyaları ile birlikte onu da evimize getirdi mesela, şimdi de biz kullanıyoruz. İlişki bittiyse, ilişki bitmiştir eşyalara çok anlam yüklemek bana doğru gelmiyor. Ama belki benim yerime başkası olsa istemezdi. Konu sahibi istiyorsa verir istiyorsa kullanır kendi bilir bunu çok da dert etmemeli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…