- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Ama ayrıldıktan sonra hiçbir konuşma talebime yanıt vermedi yok saydı beni. Ölüymüşüm gibi. Hediyeyi kabul etmesi çok saçma geldi bana. Düşünün o hediye için neler yaptım büyük bir futbol kulübü bu.Hediye gercekten güzel bir hediyesmis.. bunu kim kabul etmezki
Ayrilik falan düsünmemistir almistir hediyeyi begendigi icin..
Galiba kadinlar bu yönden biraz daha gururlu biz almazdik. Ama erkekler öyle degiller heralde..
Simdi esimi düsünüyorum biz ayrilsak o an hediye göndersem heralde alir ve bir köseye atardi
Haklısınız şu an böyle hissediyorum. Ama o an dogumgununde buluşmak için sözleşince neticede hediye alacağımı biliyordu ve o günü bana ayırdı diye sevinmiştim. Sonra öyle olmadı tabi.Hediyeyle gururunuzu ayaklar altına almışsınız. Adam hep hissiz hissiz konuşmuş. Duygusal bir şey hissetmediği için hediyeyi alıp keyfini sürmesi çok normal.
Ayrıldıktan sonra mesaj atıp aramanız bile anormalken hediye almanız cidden çok tuhaf. Keşke kendinize bir hediye alıp kendinize değer verseydiniz.
Inanirim emeginiz o hediye de büyük.Ama ayrıldıktan sonra hiçbir konuşma talebime yanıt vermedi yok saydı beni. Ölüymüşüm gibi. Hediyeyi kabul etmesi çok saçma geldi bana. Düşünün o hediye için neler yaptım büyük bir futbol kulübü bu.
İlişkide bir sorun yokken bir anda bitti. Yani bir anda kabullenmesi garip gelmişti ısrarım o yüzdendi sanırım. Ama bitebiliyormuş belki de yokmuş zaten. KabullendimInanirim emeginiz o hediye de büyük.
Simdi söyliyecegim sey biraz kirici olabilir..
Düsünün beni tanimiyorsunuz yani bana karsi birsey hissetmiyorsunuz normal olarak...
Ben size hediye göndersem ama cok sevdiginiz birsey ayni reaksiyon vermezmlydiniz? Tesekkür edeerim bitti..
Adam icinde birsey kalmamiski böyle tepki verdi..
Aslında niyetim tam olarak hediye ile barışmak değildi. O net duruyordu yine olmaz diye hazırlamıştım kendimi ama hediye için özenmiştim böyle bir şey beklemiyordum.Üzgünüm ama suç sende. Hediyeyle barıscagınızı mı düsünmüstün? Bitmis birseye hediye ile tekrar döndürseydin mutlu mu olucaktın gerçekten?
En muhtemel senaryo buAy aşk insanın gözünü nasıl kör ediyor...
-muhtemelen sizinleyken başkasından hoşlandı
-vicdanı sızlamasın diye sizin ayrılmanızı bekledi
-siz çok ısrar edince oyalamak için “bir ay sonra” dedi
-gideceğinizi söyleyince yeni sevgilisiyle kutlayacağı için bahane üretti
-hediyeyi beğendiği için kaybetmek istemedi.
Şu erkeklere bu kadar prim vermeyin Allah aşkına!
Şu an büyük oranda iyiyim, ilk zamanlar çok kötüydüm ama hediyeyi kabul etmesi tiksinti uyandırdı sanki içimde. Gözünden düşmek derler Ya onca şey yaptı düşmedi hediyeyi kabul etmesi düşürdü sanki.seven taraf sizmişsiniz. ben size kızmadım. seven insan her seyi yapar. ama sevinin ki böyle bir öküzden kurtulmuşsunuz. umarım daha kibar adamlarla kesişir yolunuz ☺
bu arada, erkekler ayrılığın ilk haftaları çok mutludur. daha sonra özlemeye baslar. olur da aklına siz gelirseniz (hiç sanmıyorum) sakın yüz vermeyin. silin gitsin.
Amin inşallah bu arada :)seven taraf sizmişsiniz. ben size kızmadım. seven insan her seyi yapar. ama sevinin ki böyle bir öküzden kurtulmuşsunuz. umarım daha kibar adamlarla kesişir yolunuz ☺
bu arada, erkekler ayrılığın ilk haftaları çok mutludur. daha sonra özlemeye baslar. olur da aklına siz gelirseniz (hiç sanmıyorum) sakın yüz vermeyin. silin gitsin.
Bana takıntılı aşık biri vardı. Gözümü boyamak için çok pahalı hemde tam istediğim bir şeyi alıp yollamıştı bana.Haklısınız şu an böyle hissediyorum. Ama o an dogumgununde buluşmak için sözleşince neticede hediye alacağımı biliyordu ve o günü bana ayırdı diye sevinmiştim. Sonra öyle olmadı tabi.
Ben sizin yaptığınızı yapmazdım, neden bittiğini açıklamaya tenezzül bile etmediğim birinin böyle bir hediyesini kabul etmezdim.Bana takıntılı aşık biri vardı. Gözümü boyamak için çok pahalı hemde tam istediğim bir şeyi alıp yollamıştı bana.
Onunla asla beraber olmayacağımı bildiği halde bunu yaptığı için geri göndermedim, aldım arkadaşıma verdim. Yemeyenin malını yerler böyle
Ruhsuzca bitti dedikten sonra ısrarla arayıp mesaj atmışsınız. Çok sevdiğinizden değil hırstan/takıntıdan yapılır bunlar. Tecrübesizsiniz sanırım zamanla öğrenirsiniz.Ben sizin yaptığınızı yapmazdım, neden bittiğini açıklamaya tenezzül bile etmediğim birinin böyle bir hediyesini kabul etmezdim.
Ve ben platonik yada takıntılı da değildim bu kişiye. Karşılıklı istekle geçirilmiş bir 8 ayımız vardı yani ben yüzsüzlük yapmadım. Burdan bakınca tksinti duyuyorum bu hareketine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?