Ayrıldıktan sonra gönderilen hediyeyi neden kabul etti?

Kesinlikle barisma umuduyla bunlari yapmissin. En azindan keske diyecegin birsey kalmamis.

Evet hediyeyi verdiğim için pişmanlık duyuyorum ama soğuma böyle başladığı için yine de çok üzgün değilim böylesi hayırlıymış

Ya çok üzüldüm inan ki kendim yaşamışım gibi. Geçmiş olsun, hak etmeyen birisiymiş öyle düşün. Senin ayrılalım demenle ya da ısrarlarınla biten bi ilişki değil bu, bitiresi varmış. Bu kadar gaddarca yok gelme o gün yok gelmemen daha iyi falan demesi çok acı, tiksindim açıkçası. Umarım karşına sevgini ve emeğini hak eden insanlar çıkar.

Hiç hak etmeyen birine emekleri çöp etmissin. Baştan belli etmis zaten yok isim var yok su yok bu... Senin zorlamanla zoraki zoraki konusmus senle. Şimdi o hediyeyle fink atmaya baslar story lerde. Ay çok yazık olmus emegine ama bir yandan da aklin basina gelmistir insallah.

İyi de adam istememiş gelmesen iyi olur demiş barışmayacağı gayet belliymiş. Buna rağmen hediyeyi göndermişsin çok özendim kabul et diye. Belki o hediyenin hiç bi anlamı yok ama kırmamak için kabul etmiş. Bunun gururla falan ilgisi ne?
Yıllar önce beni seven bi vatandaş vardı, asla kabul etmediğim ve etmeyeceğimi bildiği halde doğumgünümde hediye getirmişti çiçek ayıcık falan. Sırf uğraştı onca yolu geldi diye bi kahve içip hediyesini almıştım. Kırmamak için. Sizin işişkiniz varmış ama demek ki çok fazla bi duygusu yokmuş ya da bitmiş. Olabilir ömür boyu bi kişiyi seveceksin diye kaide yok.

Bende tiksindim hissimi düşünüyorum tam olarak bu

Yazık oldu ama iyi oldu belki de. Gözümde hiç değeri kalmadı çünkü.

Kizlar erkegi aramayin mesaj atmayin hele uzaksa daha uzak olun. Teledonlarina hemen cvp vermeyin ulasilmaz olun. Hediye almak yerine kendinize bakim yapin şık olun. Boyle tipler deger goruyor bilginize

Kizlar erkegi aramayin mesaj atmayin hele uzaksa daha uzak olun. Teledonlarina hemen cvp vermeyin ulasilmaz olun. Hediye almak yerine kendinize bakim yapin şık olun. Boyle tipler deger goruyor bilginize
Aramayıp, yazmayıp değerli olacağıma hic olmam daha iyi.
Ilisk i dediğimiz şey derin iletişimdir, taktiklerde ancak 3 5 gün sevilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…