Ayrıldıktan sonra gönderilen hediyeyi neden kabul etti?

Büyük ihtimal başka kişiler vardı.siz sorgulamaya başlayınca yol verdi.hediye çok seveceği birşeymiş siz göndermişsiniz o da kabul etmiş.artık yapacak birşey yok.sizi sevmeyen biri için çok bile uğraşmışsınız ama emin olun adam sizin lafınızla ayrılmadı zaten fırsat kolluyordu.

Ruhsuzca bitti dedikten sonra ısrarla arayıp mesaj atmışsınız. Çok sevdiğinizden değil hırstan/takıntıdan yapılır bunlar. Tecrübesizsiniz sanırım zamanla öğrenirsiniz.
Evet kk da herkes çok gururlu çok tecrübeli bilmem gerçek hayatta İnsan merak ediyor neden bitti anlamlandırmak istiyor. Neyse umarım öğrenmişimdir

Hediye göndereceğim yazısını alıntılayıp teşekkür ederim yazmıştı.

Muhtemelen. Bende böyle düşünüyorum

Ben olsam adamı her yerden silerdim, hediyesini de önce keser sonra yakar çöpe atardım.
Ayrıca eski sevgiliniz tam bir gıcık

Gidip halısahada maç yapan çocuklardan birine hediye etseydin daha anlamlı olurdu
Hani ben olsam bu kadar emek verdiğim birşeyi o iğrenç herife vermektense yakardım daha iyi
Dur saçmalayalım; Ona msj at madem herşey bitti formayı geri yolla diye
Görüp cvp vermezse "eğer yollamazsan konuştuğun kızın hesabını hatta nosunu buldum onla konuşurken benimle sevgili olduğunu söylerim tercih senin" falan yaz hahah o forma onda ya gıcık oldum şimdi

İstemediğini sürekli dile getirmiş duymazdan gelmişsin.bence senin israrin bı tür taciz. Hediyeyi aldı diye şimdi de suclu çıkarmaya çalışıyorsun.begendigini nereden anladın ki. Belki attı belki birine verdi, belki evinin bı köşesinde öylece duruyor. Hediyeyi alsa bı dert almasa bı dert.tek taraflı düşünme bu kadar.

Neyi istemediğini? Bir ilişki yaşıyorduk ilişkiler biterken insanlar düşman mı olmalı illa. İnsan gibi konuşup iki laf ederek ayrılamaz mıyız? Neticede güzel bir 8 ay geçirmişiz.

Mesajıma iyi yada kötü bir cevap vermedi ama hediye için teşekkür etti. Bu benim lügatımda hediyeyi beğendiğini işine yarayacağını gösteriyor. Ben zaten hediye hazırladığım için suçluyum o ayrı :)

Erkekler bizim gibi duygusal ve detaycı değil çok ğzüldüm okadar emek verip değer görülmemesi kötü olmuş Acı ama gerçek sevseydi kırmızı çizgi falan tanımazdı .. Bir an önce unutursun inşallah

ayrılmak istemişsiniz ayrılmışsınız da bnce doğru olanı yapmışsınız çünkü ilişkide şeffaflık önemli
ama sonra ayrılmak istemeyesiniz hediye hazırlamanız garip hiç böyle zahmetlere girmeyecektiniz bnce ne kadar var şımartmaya
kendinize kızarsınız sonra

Evet aynen öyle oldu, fazla anlam yükledim o anın duygusallıgıyla halbuki adam için bitti diyince bitecek kadar basit birşeymiş

Evet aynen öyle oldu, fazla anlam yükledim o anın duygusallıgıyla halbuki adam için bitti diyince bitecek kadar basit birşeymiş
evet bnce de öyle ne kadar çabuk unutursanız o kadar iyi sizin için
ha dönmek ister ileride msj atar arar falan sakin cevap vermeyin görüldü yapın bırakın
biraz da o bozulsun
sınır oluyorum böyle gereksiz erkeklere

muhtemelen diğer arkadaşlarında dediği gibi başka biri var.

bi şey anlatmak istedim size.
bi bey vardı böyle deli gibi peşimde koşan . ve bi takııma çok fanatik olan .
dedi ki sana öyle bişey vercem ki seni ne kadar sevdiğimi anlıycaksın dedi .
bana o takımın imzalı formasını verdi .
benim için çok değerli çok önemli bu ama sana veriyorum dedi .
dedim ki harbiden seviyor
tabi ben zaten istemiyorum şahsı ama sonra içime bi his doğdu dedim ki sen bu formayı nerden buldun nasıl ulaştın
tüm futbolcular imzalamış sonuçta . önemli bişey.
kem küm mırın kırın etti .
sonraaa öğrendim ki bunu çok seven bi kız vardı o hediye etmiş
bu salakta bana olan sevgisini kanıtlamak için bana veriyor ...

bu olay geldi aklıma.
çok yazık

Iyyy ne karaktersizlik

Kabul etmesi bile benim midemi bulandırdı bir bakıma iyi oldu sandığımdan daha çabuk bitiyor bende :)

Iyyy ne karaktersizlik

Kabul etmesi bile benim midemi bulandırdı bir bakıma iyi oldu sandığımdan daha çabuk bitiyor bende :)
Hediyeyi vermeseymişsiniz daha iyi olur. Ama şimdi de hediyeyi keşke vermeseydim deyip kendinizi üzmeyin. Bunlar birer tecrübe oluyor. Büyümek oluyor bir nevi. Kalbiniz gibi kalbi olan insanlarla karşılaşırsınız umarım..

Sizin gelmenizi bile kabul etmeyen birine o hediyeyi neden gönderdiniz ki?

Buna benzer bir hediye de ben hazırlamıştım sevgilimin doğum günü için, 6 farklı ülkede 11 şehirde doğum günü videosu çekmiştim, güzelce birleştirdim, tam doğum gününde cd ye yükleyip güzel bir kutu hazırlayıp verecektim ki ayrıldım, bu süreçte çok yalvardı, yazdı, kendi doğum gününde de yazdı kutlamanı beklemiştim diye ama yine de göndermedim, ki benim ki kişiye özel bir şey, siz o hediyeyi başka birisine de hediye edebilirmişsiniz.

Ben sizin adınıza çok üzüldüm, ben o hediyenin onda olduğunu bildikçe üzüntüden kahrolurdum hak etmiyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…