- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Evet kk da herkes çok gururlu çok tecrübeliRuhsuzca bitti dedikten sonra ısrarla arayıp mesaj atmışsınız. Çok sevdiğinizden değil hırstan/takıntıdan yapılır bunlar. Tecrübesizsiniz sanırım zamanla öğrenirsiniz.
Hediye göndereceğim yazısını alıntılayıp teşekkür ederim yazmıştı.Afedersin çüş yani, seni zerre takmayan umrunda olmadığın birine zorla hediye göndertmişsin, şunu almıştım sana diyince cevap vermemiş gelme demiş istememiş ki hediyeyi.
Sen yollamışsın, oda bedava mal göz çıkarmaz demiş, iyice davar olmayayım demiş mesaj atmış olay bu.
Muhtemelen. Bende böyle düşünüyorumBüyük ihtimal başka kişiler vardı.siz sorgulamaya başlayınca yol verdi.hediye çok seveceği birşeymiş siz göndermişsiniz o da kabul etmiş.artık yapacak birşey yok.sizi sevmeyen biri için çok bile uğraşmışsınız ama emin olun adam sizin lafınızla ayrılmadı zaten fırsat kolluyordu.
Neyi istemediğini? Bir ilişki yaşıyorduk ilişkiler biterken insanlar düşman mı olmalı illa. İnsan gibi konuşup iki laf ederek ayrılamaz mıyız? Neticede güzel bir 8 ay geçirmişiz.İstemediğini sürekli dile getirmiş duymazdan gelmişsin.bence senin israrin bı tür taciz. Hediyeyi aldı diye şimdi de suclu çıkarmaya çalışıyorsun.begendigini nereden anladın ki. Belki attı belki birine verdi, belki evinin bı köşesinde öylece duruyor. Hediyeyi alsa bı dert almasa bı dert.tek taraflı düşünme bu kadar.
Merhaba, detayına girip girmemek noktasında kararsızım ama sanırım daha dogru yorum alabilmek için kısaca bahsetmem gerekiyor.
8 aylık bir ilişki sonucu ayrıldık. İlişki uzak mesafe ilişkisiydi fakat sık görüşürdük. Ayrıldıktan sonra zaman içerisinde daha iyi anladım ki çok da sohbet edemediğimiz, sürekli gizli saklı meselelerin olduğu bir ilişkiydi. Fakat karşı taraf ilişki içinde hiç sorun söylemezdi yakınmazdı. Stabil davranışları bana da ilişkinin eksiklerini unutturuyordu sanırım.
Bitiş de kısaca şöyle oldu. Ben bir konuda hesap sorar gibi oldum, o da bir daha bana karışma takip etme vs diye çok sert çıktı. Sustum zaman verdim ertesi gün ben aradım yine aynı sertlikte konuştu. Böyle olmuyor yüzyüze konuşalım dedim olmaz dedi. Çözüm için bulduğum her teklifi reddetti. Bende ayrılalım dedim. Hemen kabul etti. Fakat sonra gerçekten istemediğimi farkedip açıklamaya çalıştım geri dönüşü yok dedi. Zorlayınca seviyorum ama kırmızı çizgim bu benim dedi. Bu birkaç gün içinde kabullenemeyip aradım birkaç kez. Birinde cevap verdi yüzyüze görüşelim diye ısrar edince olur ama şu an değil dedi bir ay sonraki dogumgunune sözleştik.
Ben bir ay hiç yazmadım, kendime odaklandım diyebilirim. Ona da fanatik olduğu takımın formasını tüm futbolculara imzalatıp çok özel bir hediye hazırladımTahmin edersiniz ki çok emek verdim. Gideceğim güne iki gün kala geliyor musun yazdı. Evet dedim. Yok o gün planım var ertesi gün görüşürüz falan dedi. Bende ben dogumgunun için geliyorum dedim o zaman öğlen görüşürüz akşama işim var dedi. Çok üzüldüm. Gitmemeye karar verdim. Ama hediyeyi bilsin istedim şu an kendime bunun için kızıyorum ama ben sana böyle bir hediye hazırladım atmak istemiyorum göndereyim dedim. Tamam gelmemen daha iyi olur teşekkür ederim yazdı ertesi gün kargoladım. Görüşmeyeceğiz ama son kez senden dürüstçe şunu duymak istiyorum bu ayrılık benim bitti dememle olmadı değil mi diye sordum. Gördü yazmadı birkaç birşey daha dedim yine yazmadı. Sildim telden. Daha birşey yazmadım. 2 gün sonra hediyen geldi teşekkür ederim yazmış. Birşey demedim tiksindim. Hediyeyi de hiç haketmedi. Bir insan tek kelime etmeye tenezzül etmediği birinin böyle bir hediyesini neden kabul eder? Aklım almıyor.
Şu an bu olayın da üzerinden 3 hafta geçti. Allah’a şükür iyiyim artık seviyorum diyemiyorum. Üzgün olduğum zamanlar oluyor ama geçecek biliyorum. Hediye olayı aklıma geliyor gönderdiğim için pişman oluyorum çünkü çok özel bir hediye aşırı emek dolu.
Teşekkür ederimErkekler bizim gibi duygusal ve detaycı değil çok ğzüldüm okadar emek verip değer görülmemesi kötü olmuşAcı ama gerçek sevseydi kırmızı çizgi falan tanımazdı .. Bir an önce unutursun inşallah
ayrılmak istemişsiniz ayrılmışsınız da bnce doğru olanı yapmışsınız çünkü ilişkide şeffaflık önemliAma ayrıldıktan sonra hiçbir konuşma talebime yanıt vermedi yok saydı beni. Ölüymüşüm gibi. Hediyeyi kabul etmesi çok saçma geldi bana. Düşünün o hediye için neler yaptım büyük bir futbol kulübü bu.
Evet aynen öyle oldu, fazla anlam yükledim o anın duygusallıgıyla halbuki adam için bitti diyince bitecek kadar basit birşeymişayrılmak istemişsiniz ayrılmışsınız da bnce doğru olanı yapmışsınız çünkü ilişkide şeffaflık önemli
ama sonra ayrılmak istemeyesiniz hediye hazırlamanız garip hiç böyle zahmetlere girmeyecektiniz bnce ne kadar var şımartmaya
kendinize kızarsınız sonra
evet bnce de öyle ne kadar çabuk unutursanız o kadar iyi sizin içinEvet aynen öyle oldu, fazla anlam yükledim o anın duygusallıgıyla halbuki adam için bitti diyince bitecek kadar basit birşeymiş
Iyyy ne karaktersizlikmuhtemelen diğer arkadaşlarında dediği gibi başka biri var.
bi şey anlatmak istedim size.
bi bey vardı böyle deli gibi peşimde koşan . ve bi takııma çok fanatik olan .
dedi ki sana öyle bişey vercem ki seni ne kadar sevdiğimi anlıycaksın dedi .
bana o takımın imzalı formasını verdi .
benim için çok değerli çok önemli bu ama sana veriyorum dedi .
dedim ki harbiden seviyor
tabi ben zaten istemiyorum şahsı ama sonra içime bi his doğdu dedim ki sen bu formayı nerden buldun nasıl ulaştın
tüm futbolcular imzalamış sonuçta . önemli bişey.
kem küm mırın kırın etti .
sonraaa öğrendim ki bunu çok seven bi kız vardı o hediye etmiş
bu salakta bana olan sevgisini kanıtlamak için bana veriyor ...
bu olay geldi aklıma.
çok yazık
Hediyeyi vermeseymişsiniz daha iyi olur. Ama şimdi de hediyeyi keşke vermeseydim deyip kendinizi üzmeyin. Bunlar birer tecrübe oluyor. Büyümek oluyor bir nevi. Kalbiniz gibi kalbi olan insanlarla karşılaşırsınız umarım..Iyyy ne karaktersizlik
Kabul etmesi bile benim midemi bulandırdı bir bakıma iyi oldu sandığımdan daha çabuk bitiyor bende :)
Bunu gördüğümde haram olsun o hediye ona dedim...Nasıl içine sinerek giyecek pes vallahi ya!!Böyle birinden kurtulmuşsunuz çok sevindim sizin adınıza.Hakkınızda en hayırlısı olsunTamam gelmemen daha iyi olur teşekkür ederim yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?