Ayrılık acısını nasıl attınız?

psikoloğa git, kendine sakın psikiyatriye gidip ilaç yazdırma. ben daha önce kullandım hiç bir işe yaramıyor sadece erteliyosun o kadar. psikoloğa git ve içinde ne varsa dök.
Allah yardımcın olsun. Topla kendini. Güçlü bir kızsın bu kadar dayanmışsın zoraki de olsa demek ki dayanabilirsin .

Arkadaşının hareketleri benim boyutunda mıydı?Belki arkadaşın sadece peşinden koşuyordu, benimki rahatsız etme boyutunda şu anda, üste düşmeden çok daha fazla. Hasta ve takıntılıyım en hafif tabirle. Karşımdaki insanın yapısı da farklı..Keşke dediğin gibi olsa ama ne yazık ki..

valla afedersin ama arkadaşım gerekirse seninle yatarım ama bana geri dön bile demişti ..
bu derece yani arayıp duruyor mesaj üstüne mesajlar ..
bak canım ne kadar kaldırırsan bi taraflarını o kadar geç anlar hatalı olduğunu.
bırakıcaksın, vazgeçme yine vazgeçme ama kendini birazcıkta olsa engelle.
sen üstüne düşersen daha vahim bir hal alır. kendisini haksızken haklı zanneder .
bir yapsan böyle göreceksin sende. belki kim bilir bir süre sonra bunu isteyerek yapıcaksın.
dönüp diyeceksin kendine ben bunun için mi kendime eziyet ettim.
inan sadece biraz gayret .. zor olsa da yapmalısın

Az önce özelden mesaj attım.Biraz uzun ama okursan memnun olurum.Kusura bakma izin almadan mesaj gönderdim.

Kendin için en dogru kararı verdin biliyorsun degil mi?
Kaaybından gözün bir seyi görmez hale gelmiştin...

Ne demişler...
Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz...Mutlaka kötü şeyler görüyor ve mutsuz oluyor geride üzüntü içinde birini bıraktıgında kişiler. Zaten bu mutsuzlukları yasamasalar pişman olmazlar, Allah bu yüzden müsibet veriyor..

Ben güclü ve akıllı bir insan olduguna inanıyorum kardelenin.
Ona verdigi cevaptan belli...
Cok üzüldü ve hassas bir insan, ben de öyleyim, o yüzden anlayabiliyorum onu. Asırı tepkisi de bü yüzden.

çok çok haklısınız. kardelen aslında çok güçlü biri, ama hayata dönmek istemiyor.
biraz çabalasa ayağa kalkacak ama yazık ediyor kendine ..
kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
ah Allah'ım içine o kudreti verir de bir an önce ayağa kalkar umarım ..
Allah kimseye taşıyamayacığı bir yük vermezmiş.
İnşallah siz de bir an önce yaşadıklarınızı atlatırsınız drioli .
Allah herkesin yardımcısı olsun. Kimse için kendini üzmeye değmiyor bu hayatta ..

Merhaba drioli ve melekes ..Bir baskasiyla mutlu oldugunu gormeye dayanamam.Benim hakkimda hasta ve kotu diye dusunurken bir baskasina bana vermedigi degeri veriyor/verecek.Ayaga nasil kalkayim?

Merhaba drioli ve melekes ..Bir baskasiyla mutlu oldugunu gormeye dayanamam.Benim hakkimda hasta ve kotu diye dusunurken bir baskasina bana vermedigi degeri veriyor/verecek.Ayaga nasil kalkayim?
onun senin hakkında ne düşündüğünü bir kenara bırakmakla başlayabilirsin mesela.
ben, o , bu , şu senin hakkında ne düşünüyor bırak. Sen kendin hakkında ne düşünüyorsun.
Sen gerçekten ondan önceki hayatında böyle bir insan mıydın ?
seni bu hale ne getirdi dönüp bak arkana. Yanlış, demek ki o çok büyük bir yanlış senin hayatında .
başkasına versede istediği değeri hiçbir zaman o görmeyecek ! çünkü hak etmiyor etmeyecekte ..
onu mutluluğunla öldürebilirsin, istersen kararlılığınla onu yerlebir edebilirsin ..

Benim varoldugumu unut alcaltma kendini bir daha gorusmemek uzere diyen biri icin benim mutlulugumdan etkilenme diye bir sey mumkun degil ki..Gozden cikarip cikarmadigimi uc kere sormustu bi keresinde.Nasil istedi bunu..onu birakmami istiyor zaten..

Benim varoldugumu unut alcaltma kendini bir daha gorusmemek uzere diyen biri icin benim mutlulugumdan etkilenme diye bir sey mumkun degil ki..Gozden cikarip cikarmadigimi uc kere sormustu bi keresinde.Nasil istedi bunu..onu birakmami istiyor zaten..
her şey hemen olup bitsin istiyorsun. ben sana sadece zaman diyorum sadece zaman.
zamana bıraksan oda mutlaka görücek ama sen o lafa takılıp kalmışsın. Ben de bugüne kadar çok büyük laflar ettim ve her seferinde pişman oldum. bunu birazcık anlamaya çalışsanız ?

Evet anliyorum ama bes ay oldu..Duygusal yaklasiyoruz bunu yorumlarken.oyle olmasini istiyorsunuz bana uzuluyorsunuz yardimci olmak istiyorsunuz.bu yuzden boyle soyluyorsunuz.Cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz.Fakat gercekleri dusundugumde vehamet ortaya cikiyor..

Aşk acısını daha büyük bir aşk ile atlattım. Çivi çiviyi söker misali.. Ama daha büyük bir aşk diye öküzün tekine toslamamaya da dikkat etmeli, sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulma durumu yaşanmasın..

hiçbir zaman neyin gerçek olduğunu asla bilemeyiz. ve bana göre gerçek diye bir şey yoktur ..
her an her şey değişebilir. 5 ay oldu diyorsunuz ama mesaj atmayı bırakalı henüz 1 ay olmuş. demek ki daha yeni sayılır her şey.. zamana bırakın lütfen kendinizi bu kadar yormayın ..
bu kadar karamsar olmayın

Teşekkür ederim drioli ..Sen de öylesin beni anladığına, beni anladığınıza göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…