- 5 Aralık 2014
- 1.026
- 768
- 88
çok çok haklısınız. kardelen aslında çok güçlü biri, ama hayata dönmek istemiyor.
biraz çabalasa ayağa kalkacak ama yazık ediyor kendine ..
kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
ah Allah'ım içine o kudreti verir de bir an önce ayağa kalkar umarım ..
Allah kimseye taşıyamayacığı bir yük vermezmiş.
İnşallah siz de bir an önce yaşadıklarınızı atlatırsınızdrioli .
Allah herkesin yardımcısı olsun. Kimse için kendini üzmeye değmiyor bu hayatta ..
İnşallah canım, sagol güzel dilegin için...
Kardelen ben aksama dogru emin oldum iyice, %90 hayatında biri var. : ) Desmekten ne anlıyorum bilmiyorum, ama desmeden duramadım. Delirdim, özellikle sabah ve aksam saatlerinde bugün. Aksam gördügümden sonra emin gibiyim.
Bak ben o durumdayım ve ölmedim. Su an bana vermedigi degeri bir baskasına veriyor. Üzülmüyor muyum, canımdan can gidiyor. O benim parcamdı...Bir yanımı kesmisler sanki. Ama mecbur kalınca bize kabullenmekten baska bir sey düsmüyor. Ben de kabullenebilmiş degilim, ama zaman her seyin ilacı...Zamana ve Allah'a bırakıyorum.
Bugünden sonra silkinip kendime gelecegim ve buraya bundan sonra onunla ilgili üzüntümü yazmayacagım.
Suna inanıyorum artık, biz bu dünyaya sınanmaya geldik, mutlu olmaya degil. Allah bizi sınıyor.
Bu asktan bana kalan tek güzel sey; Allah'a daha yaklasmam oldu galiba. Bu kadar dua eden bir insan degildim...Sanırım bu zat bu yüzden hayatıma girdi benim. Bende eksik olanın tamamlanmasını saglamak icin. Şer gelecek ki hayra ulasalım. Ben sorgulardım cünkü, su an kosulsuz kendimi Allah'a teslim etmeye ve istedigimden cok hayırlısını dilemeye karar verdim. Beddua da etmiyorum, Allah herkese kalbinin ekmegini yedirsin; onun da, benim de.
Mutsuz olsun da diyemiyorum gene de, o benim sevdigim insan ne kadar kızsam da, arada delirip bir sürü sey desem de, kötü hallerini görsem de. Kendi elimle tek bir zarar vermem. Allah sadece ona kalbinin ekmegini yemeyi nasip etsin.
Benim varoldugumu unut alcaltma kendini bir daha gorusmemek uzere diyen biri icin benim mutlulugumdan etkilenme diye bir sey mumkun degil ki..Gozden cikarip cikarmadigimi uc kere sormustu bi keresinde.Nasil istedi bunu..onu birakmami istiyor zaten..
Etkilenir, onun yok oldugu gibi ortadan yok ol sen de...
Aşk acısını daha büyük bir aşk ile atlattım. Çivi çiviyi söker misali.. Ama daha büyük bir aşk diye öküzün tekine toslamamaya da dikkat etmeli, sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulma durumu yaşanmasın..
Aman, öküz de uzak olsun, en mükemmeli de epey bir süre...
Selam bagyanlar napiyonuz nassiniz
İyiyiz, arada delirdim kendi adıma bugün.
Su an rahatlamıs ve sakin hissediyorum.
Teşekkür ederimdrioli ..Sen de öylesin beni anladığına, beni anladığınıza göre...
Her insanın kötü zamanları olur, cok kötü hallere gelebilir.
İçinde iken anlamıyorsun da, bugün ben de cok düsündüm bunu; ben bu insan tekrar hayatıma girmeden önce cidden daha mutlu idim. Umudum vardi, Allah o umutlarımı tekrar yesertir, bana azim ve sabır verir umarım... Önüme de böyle bir engel koymaz umarım tekrar...Aynı sekilde sizlerin de.