- 15 Eylül 2014
- 412
- 337
- 63
Ben inanmıyorum kendi durumum için...Sizler iyi olursunuz..Biliyorum tatlım ama kendimi bu illete bulaştıran da benim
Zamanla duzelcek duzelecegiz inşallah
İs bizde bitiyor aslında neyse elbet bu işin de bir sonu var ya neyse
Bana gönderdiği bu mesajdan sonra toparlanamıyorum...
Ben inanmıyorum kendi durumum için...Sizler iyi olursunuz..
Yaşamak bi şey fark etmiyor. Bitki gibiyim zaten..
Ben inanıyorum canım benim ..Birbirimize güzel haberler verecegimiz günler de gelecektir inşallah.
Yaşamak bir sey ifade ediyor, en azı ailen için ayakta kalmak zorundasın canım. Biraz maneviyatını güclendirmeye calıs. Ben böyle yapıyorum. Bir iyiyim, bir cehennemdeyim sanki nefes alamıyorum. : ) Ama dua edince rahatlıyorum. Bana iyi gelecek ufacık seye bile tutunmaya calısıyorum.
Üstelik tek sıkıntım da bu degil, bu askın bulasıklarını tek basıma yıkıyorum su an... Önümüzdeki 1,5-2 sene de muhtemelen bunu temizlemeye ugrasacagım. Cok fazla kacırdıgım fırsat var. Neresinden tutacagımı da henüz biliyor degilim.
Hani sen demistin ya banyo olmuyorum, yemek yemiyorum...Zannetme ki, onları sadece sen yasıyorsun. Ben sabahlara kadar uyuyamıyorum ve cok kilo verdim. Cünkü aylardır çin işkencesi cektim, sonuna kadar da sabrettim, aldıgım koca bir hiç. Biz burada umutlu konusmaya calısıyor isek umutlu hissetmek icin. Yoksa kaldıgımız yerden devam edemeyiz.
Kardelen ve drioli..dualarimdasiniz unutmayın
En güzel cevap sessizliktir kardelen.."Yanıltmadın beni" demiş mesajında.En çok gücüme giden de bu oldu. Ben böyle biri değilim ama aksini ispat ettim şimdiye kadar.Ona benim hakkımda yanıldığını nasıl gösterebilirim?Fikriniz var mı?
Bu aşamada dahi sessizlik miEn güzel cevap sessizliktir kardelen..
Evet kardelen.. Bu aşamada dahi..Bu aşamada dahi sessizlik mikurk mantolu madonna ?Çünkü biraz mecburum da sessizliğe bu durumda?
Yani arkadaşının hesabını ele geçirmeye çalıştım, ve bunun öncesinde de rahatsızlık verdim, mektubumda okuduysan hatırlarsın..Yaptıklarım iyi değildi. Bunları bir kenarda tutarak konuşuyorum. Kırılmakta haklıyım değil mi?Evet kardelen.. Bu aşamada dahi..
Kırıldığını anca bu sekil ifade edebilirsin
Sen aslında hepsinde hakliydin. Ne yaptiysan onu sevdiğinden yapmadın mi..Yani arkadaşının hesabını ele geçirmeye çalıştım, ve bunun öncesinde de rahatsızlık verdim, mektubumda okuduysan hatırlarsın..Yaptıklarım iyi değildi. Bunları bir kenarda tutarak konuşuyorum. Kırılmakta haklıyım değil mi?
En güzel cevap sessizliktir kardelen..
Bu aşamada dahi sessizlik mikurk mantolu madonna ?Çünkü biraz mecburum da sessizliğe bu durumda?
Yani arkadaşının hesabını ele geçirmeye çalıştım, ve bunun öncesinde de rahatsızlık verdim, mektubumda okuduysan hatırlarsın..Yaptıklarım iyi değildi. Bunları bir kenarda tutarak konuşuyorum. Kırılmakta haklıyım değil mi?
Sence bu durumda vicdan kalır mı?Vicdan filan bırakmadım..Sessiz kalman lazım kardelen kesinlikle bulasma...
Yoksa vicdanıyla hesaplasması icin zaman vermiyorsun ona..
Umut filan kalmadı..Siz de bıktınız benden belki de...Yaşamak istemiyorum gerçekten...Sessiz kalman lazım kardelen kesinlikle bulasma...
Yoksa vicdanıyla hesaplasması icin zaman vermiyorsun ona..
Nasıl attınız? İlk günler nasıldınız? Sonra neler yaptınız ve iyi ki ayrılmısız diyor musunuz su an?
Yeni ayrılmış birine tavsiyeleriniz nelerdir?
Özellikle bu ayrılıgı 25 üstü yasamıs olanlar yazarsa daha iyi olur.
Sence bu durumda vicdan kalır mı?Vicdan filan bırakmadım..
Umut filan kalmadı..Siz de bıktınız benden belki de...Yaşamak istemiyorum gerçekten...
Ben bir doktordan yardım almaya karar verdim.Çıkamıyorum bu işin içinden...Varlığı bana her dakika ağır geliyor artık..Duygularımı tanıyamıyorum...Mutlu olmasını asla istemiyorum...Onu da kendimi de affetmiyorum...Onun söylediği gibi var olduğunu unutmak istiyorum ama kendi varlığımı unutuyorum..Hayır bıkmadım kendi adıma.
Vicdanının kalıp kalmadıgını sen bilemezsin ki zaten sana büyük kötülük etmiş.
İçi sızlar muhakkak...
Sakinles, bunalırsan buraya yaz.
Yazıp rahatlıyoruz.
okudum canım okudum.melekes varlığımı unut ve daha fazla alçaltma kendini diyen bir insan için hangi söz içine oturabilir?Ona yazdığım cevabı okudun mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?