Ayrılık acısını nasıl attınız?

İyi bir aşamadasın canım.Ben de olsam keşke bu aşamada ama çok çok zor..Çünkü ben kendime değer vermiyorum ne düşüncelerimde, ne de davranışlarımda..

Bende farklı değildim ki. Hele ilk günler. Annem üzüldüğümü görmesin diye kendimi sıkmaktan 2 kat helak oldum. Ama baktım olmuyor, anlattım da anlattım. öfkelerimi, hüzünlerimi. Cevrem dinlemekten bıkmadı belkı ama ben kendimi anlatmaktan sıkılmaya başladıgımı farkettim. O dönüş noktası işte. bol bol konuşmak lazım birileriyle. çevrede kimse yoksa yazmak lazım. Bi blog sayfası da olabılır, bı defter de. Seninle aynı şeyleri yaşamış insanlarla aynı fıkırlerı paylaşmak daha cok rahatlatıyor insanı cidden

Al benden de o kadar. Ben de senin gibiyim zor begenirim ama karşıma adam gibi de biri çıkmıyor ki :)[/QUOTE]

Ya sabır diyorum :) Elbet çıkacak inanıyorum ben buna:)))[/QUOTE]
İnşallah kilit nokta o zaten cnm

Benim cevrem çok sıkılmıştı beni dinlemekten. Hatta biraz deli gözüyle bakıyorlardı..
Hayatta herşey bizim için.. Zaman yaraların üstüne kabuk baglatiyor ama benim gibi arada kasimamak lazim yoksa o yaralar kanıyor..
Herşey gelip geçiyor be ölüm acisi bile..

Katılıyorum. Bende arada inadına kaşıyanlardanım ama eskisi gibi hastalık boyutuna gelmıyor şükür. unutmak mumkun degıl zaten kötü hatırlıcaz ama hatırlıcaz. gülmeye başladıgım " salaktı lan o ben nasıl sevdım onu" dediğim anları not etmeye basladım

Şuan içinde bulundugun surec gayet guzel
Ben de öyle diyebiliyodum ama sonra salak gibi onun Benim aklımı karistirmasina izin verdim basa döndüm yani kısacası.
Keşke konusmasaydim belki de yaram iyileşmişti..

Şuan içinde bulundugun surec gayet guzel
Ben de öyle diyebiliyodum ama sonra salak gibi onun Benim aklımı karistirmasina izin verdim basa döndüm yani kısacası.
Keşke konusmasaydim belki de yaram iyileşmişti..

eskisi gibi olmaz ki ama insanın aklına mutlaka yıpranışlar gelır canım. ama hayırlısı ne ise o olur İnşaallah bılemeyız tabı dogrusu mu yanlışı ama daha güçlü karşılamışsındır, en azından artık canını yakmasına ızın vermezsın

Selam kizcelerrr

Dün onu son kez gördüm ben, öyle duvar bir hali var ki ve emin oldum umrunda olmadıgıma. Cok git geller yasıyorum, psikolojim sürekli degisiyor. Kararsızlıgımı maruz görün, acı cekiyorum.

Görmek bana cok iyi geldi, nalet olası umudum kırılmıyordu gene de çünkü bir ihtimal de olsa sevdigini dusundugum için. Olmayacagını, benim için zerre kılını kıpırdatmayacagını bilsem de. Anladım ki, hicbir kıymetim yok, o alaycı halinde gördüm. O hali beni daha cok kırdı. Gözünün içine içine baktım, tek bir sevgi kırıntısı göremedim. Onun hayatının hicbir köşesinde yoktum artık. Sevmiş oldugum insanın buna deger bir kalbi olsaydı keske dedim icimden. Pişmanlıgı, degmeyisini içimden gelerek hissetmek, sırf buna karsısında cocuk gibi agladım, o halimden cok utanıyorum bu yasımda. O karsımda alaycı halde iken, ben keske seni hic tanımasa idim dedim icimden gelerek belki de ilk kez.

Sırf bu hali tekrar yasamamak istegi bile onu bir daha görmek istemememe yeter. Sürüne sürüne devam etti, bitme asaması da sürüne sürüne oldu gene. Hayatında biri yokmus güya...Ama inanmadım elbet, ben onun bu vicdansız halini tanıyorum. Bu kadar seyden sonra o hale tekrar bürünmeyecegini düsünmüştüm, ama insanların büyük kısmı degismiyor bunu da iyice idrak ettim. Ona sorsanız dünyada ondan melaike bir insan daha yok ve ne oldu ise benim sucum...Vicdanını da rahatlatmıs...

Bu hale nasıl geldin dedim, aglamama engel olamadım. Vedalastım son kez. Gene de kıyamadım, malesef ben onu cok sevdim. Sonra aradı, gel konusalım diye, benim o ara icim dısıma cıkmıstı, ben bir daha o umursamaz halini görmek istemiyorum dedim, aradı arkadasımla konusuyordum telefonda, cok sukur destek olan arkadaslarım var, sonra tekrar aradı acmadım. Sonrasında numaramı geri eklemiş.

Beddua da ettim, ah da ettim, küfür de ettim, ama gene kıyamıyorum, onu unutmak istiyorum sadece ve yüzünü bir kez daha görmek istemiyorum artık. Allah beddualrımı gercek kılmasın, ozaman ben de muylu olamam.

İnsanlar kalbinize giriyor, orayı baltalayıp kan icinde bırakıp sonra da iki zırlar susar kıvamında sizi kendinizle kaybettiklerinizle basbasa bırakıveriyor. Biz züleyha olmusuz, yusuf sandıklarımıza...Allah bize daha iyisini nasip etsin. Kalbimizdeki acıyı alıp iyi niyetli insanlar yerlestirsin oraya.

Canım bu merhametsizin yanına gittiğini aradığını söyleme bana lütfen.
O geldi değil mi?
Son sayfaya göz attım diğerlerini de okuyacam

Sen mi talep ettin?
Kıyamam sana yaaa
Kötü oldum şu an.
Onun bu son hali unutmana daha zemin hazırlar. Hatirladikca zaman geçtikçe daha iyi olacaksın.
Şu zor günleri bi atlat inşaAllah
Gülüp geçeceksin

Evet canım, dayanamadım, yüzünde sevgi görmeyi ummustum az da olsa, ama alaylı umursamaz bir hali vardı. Zaten zorla konustu. Ne yapim söyle dedi, hic dedim aglayabildim sadece o haline. Dilime laf gelmedi...Hic söylenecek bir söz yoktu...Kurtulması gereken bir seymişim cidden.
Bu adamı sacı sakalı karısmıs halinde de sevdim ben, düzgün temiz halinde de. Her halini sevdim, bir kere hor görmedim onu. Sanırım, onu bu hale de ben getirdim. Kendine güveni geldi. Senin bu özelligini seviyordum demiştim bir de bana.
Önüme ilk çıkanla evlenesim var sinirimden aslında.
Bu sekilde bilerek davrandı belki de. Hani def etmek maksatlı. Dedigin gibi bu hali daha kolay unutturur. Ama biliyorum yarın öbür gün unutunca gelecek gene, numaramı eklemiş geri, unuttugum icin suclayacak onla bunla muatap olup hem de. Allahtan sabır istiyorum, bir daha onun ne sesini duymak, ne yüzünü görmek istiyorum o halinden sonra.

Ben bile burdan kötü olduysam sen ne haldesin
Çok vicdansızmis ya valla sinir oldum
Numarani mi eklemiş
Şöyle bi hava alıp gelecek arada sırada sen kıyıda köşede bekle
Önüne bak canım şu ilk ayları atlat
senden iyisi yok
Kolay değil biliyorum okudum yazdıklarınızı içim parcalaniyor inan
Üzülüyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Allaha emanet ol
Gözlerim kapanıyor
görüşürüz yine

Evet, insan kurtulmak istedigi zaman, girmeyecegi sekil yok. Bu anlarda anlıyorsun kişinin karakterini zaten...O noktadaymısım ben onun için, onu cok güzel şekilde hissettirdi. Kurtulma istegi.
Yok canım, ararsa da acmayacagım, acmadım zaten (izin vermedim vicdanını rahatlatmasına o an), mesaj filan atarsa da cevap vermeyecegim. Kendimi toplamaya calısacagım. Topladıktan sonra da, onu tam olarak unuttugumdan emin olduktan sonra hayatıma birini alırım belki. O halinden sonra, mümkün degil hicbir sey onla. Bu ömür boyu beni yalnız bırakır yanımdayken, hicbir anımda yanımda olmaz.
İyi uykular canım.

En azından mesaj atarsa cevap vermeyeceksin, ararsa açmayacaksın.Keşke benim de elimde böyle bir imkanım olsa..Çok isterdim. Vicdanını rahatlatmak için de olsa geri eklemiş.Şu ana seni en iyi anlayanlardan biri benim kuşkusuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…