- 29 Mart 2020
- 476
- 268
- 23
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Pişmanlığım dile getirip üstüne hala hakaret edilmesi beni çok üzdü ayrılmak isteyebilir ama sen zaten bana birşey kataamdın birazcık sevgim vardı o da bitti demesi yaraladı beniValla adam haklı. Gizli gizli para almak ve yalan söylemek bir evliliği bitirmek için yeterli sebepler bence.
Bu olayın öncesi var mı veya eşinizden saklayıp onun bir şekilde ögrendiği başka şeyler var mı bilemiyorum. Bunlar da önemli çünkü. Yalan söylemeniz ve gizlice para almanız hiç hoş olmamış. Ama eşiniz de bu durumu herkese yayarak hata etmiş. Belki konuşarak halledilecek bir durumdu ama iş çığrından çıkmış, adamın size saygısı kalmamış ve ayrıca tavrını net koymuş. Bence ayrılığı kabullenin.Merhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
Ben içimizde yaşadığımız bir olayı bile ne kendi ailesine ne kendi aileme anlatmadım eşim baştan beri her şeyi anlatır ben etrafı kırmışım tok çizmişim gibi gibi hep bir şikayet havasındaydıSizin yaptığınız hata tabiki aldıysanız aldım demeniz gerekiyordu. Ancak eşiniz hiç normal değil. Ailelere yansıtmak, çok kolay çözülebilecek bir olayı bu kadar büyütüp boşanma karari almak hiç normal değil. Baya baya bunu kullanıp başından atmış sizi. Boşanın
Evlilik hep böyle miydi? Eşiniz nasıl bir kocaydi size karşı, evinize karşı?Ben içimizde yaşadığımız bir olayı bile ne kendi ailesine ne kendi aileme anlatmadım eşim baştan beri her şeyi anlatır ben etrafı kırmışım tok çizmişim gibi gibi hep bir şikayet havasındaydı
Keşke söyleyip alsaydınız ama bu boşanılacak bir sebep değil, ben eşinizi olayı boşanmaya götürmesinde asla haklı bulmadım. Onun geçinmeye gönlü yokmuş, sizi sevdiğini düşünmüyorum.Merhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
Kızsın bağarsın hemen boşanmak isteyip evden kovup üstüne mesajlarda hakaret etmesi bizi rezil ettin demesiBen olsam ben de çok kızardım yalan yok. Güvenim sarsılırdı. Neden bizim paramızı benden gizli kullanmaya çalıştı der altında bir bit yeniği arardım. Yine de kendinizi ifade etmeye çalışın. Parayı istemekten utandığınızı yeni evli olduğunuz için istemeye dilinizin varmadığını falan anlatın. Belki affeder. Bir daha da yapmayın.
Sonra ailesi beni çok sevdikleri için ayrılma affet demiş o da tekrar olur mu barışsak bile sana güvenmiyorum kendime de güvenmiyorum dediKeşke söyleyip alsaydınız ama bu boşanılacak bir sebep değil, ben eşinizi olayı boşanmaya götürmesinde asla haklı bulmadım. Onun geçinmeye gönlü yokmuş, sizi sevdiğini düşünmüyorum.
Pişmanlığım dile getirip üstüne hala hakaret edilmesi beni çok üzdü ayrılmak isteyebilir ama sen zaten bana birşey kataamdın birazcık sevgim vardı o da bitti demesi yaraladı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?