Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıl gitsin o zaman neyini özlüyorsun ki . eşyalarıma zarar verdin diyormuş, çalışmıyor asalak bi tip, senin geldiğin yere de çöplük diyo, mal gibi sürekli evdeki parayı sayıyor.

Zaten iğrenç huylarım varmış benim çok değişmişim halbuki hiç öyle birşey yok

aa deli resmen eşiniz! Yani kızabilir, şaşırabilir de boşanmak çok çok fazla bu olay için. Ancak sevmeyen, bahane arayan biri yapar bunu. Üzülüyorsunuz tabi ama bu adam hayat boyu her yanlış hareketinizde böyle yaygara mı çıkaracaktı? Kim bilir ne olaylar çıkaracaktı daha? Çok iyi, sessiz, naif biri gibi geldiniz bana, kendinizi suçlu hissetmeyini hırsız fln değilsiniz asla, onun evliliği sürdürmeye gönlü yokmuş, bahanesini bulmuş.

Ayrıl gitsin o zaman neyini özlüyorsun ki . eşyalarıma zarar verdin diyormuş, çalışmıyor asalak bi tip, senin geldiğin yere de çöplük diyo, mal gibi sürekli evdeki parayı sayıyor.
Yani yeni eşya yeni ev ben bile bile zarar verir miyim her şeyi babasına annesine anlatıyor işte onlar seni ek üstüne tutuyor sana bir türlü yaramadılar halbüki bir kere saygısızlığım olmadı tartışıyoruz mesela o an kızgınlıkla nefret ediyorum senden dediğimde e beniÖyle param için mi devam ediyorsun der mi insan

Bak evlenirken binlerce lira gitti onca emek gitti 200 tl için butun o emekleri hiçe sayıyor, bana kalırsa bu bir bahane 1 yıllık eşini hırsız demek nedir , çalışmayan eşe zaten surekli para vermek zorunda senin ihtiyaçlarını surekli söylemeden para vermesi lazım .
Kusura bakma kardeşim bu bir açık ariyormus , aklında başka biri var diye dusunuyorm . Çünkü 200 tl için bir omurluk esini bırakıyorsa bir yedeği yapmis demektir.

Kendim çalışıyordum şu an çıktım işten de kendisinin durumu iyi ailesinin ben illaki çeyiz masrafım oldu onların ödemesi felan vardı yani aldığım maaşımı yine evime eşime harcıyordum

Empati yaparak düşünüyorum evimizde bulunan bir paradan eşim habersizde alsa bunu sorun etmezdim çünkü bizim değil mi sonuçta. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sanırım onu doğrudan kendi parası olarak görmüs tepkisi o yönde ki öyle bile olsa bu hiç doğru değil. Sorduğunda söyleseydiniz tabi daha iyi olurdu ama arkadaşların söylediği gibi bu işin bahanesi gibi görünüyor. Benim esim bir yıl boyunca gözümün içine baka baka ciddi maddi yalanlar söylemiş olmasına rağmen ben bı şans daha vermistim mesela. Ha düzelmedi tekrarladı o ayrı. Ama sizin eşiniz kendini direkt kapatmayı tercih etmiş. Standart sorunlardan kaçarak ya da kestirip atarak çözecegini sanan erkek tipi

Siz bilirsiniz ama bence devam etmeyin bu adamla. Ömür boyu çekilmez bu adam. Benim hareketlerimi hep yanlış bulur, sorgular demişsiniz, yazık edersiniz hayatınıza. Bu yaptığını unutmayacağım demiş size ama asıl siz ben unutmayacağım,i 200 tl için bana hırsız dedin, ailelere söyledin, benden boşanmak istedin deyin. Susmayın lütfen

Siz aslında kendiniz de çalışıyor olmanıza rağmen yol ve yemek parası olarak kullanmak için esinizin ayırdığı bir parayı kullandiniz ve ilk etapta size sorulmasına rağmen ısrarla bunu kabul etmediniz..sizi bu davranışa iten nesenleri anlayabilmek için soruyorum siz maaşınız ile ne yaptınız ? Maaşınızı kendiniz için mi harcıyorsunuz yoksa evin giderlerine mi?

Tamam bir hata yapmışsınız mutlakta söylemeniz gerekirdi ama bu bir boşanma sebebi olamaz üstelik tüm ailesine yaymış. Hiç olgun bir insan değil eşiniz.
Biraz çocukça davranıyordu diyorum ya eskiden ağlarmışım susarmışım şimdi sürekli çemkiyormuşım hep ailem diyormuşum onu korumuyor muşum

Artık susmuyorum baştan beri benimseyememiş beni onu anladım

Saygısı sevgisi kalmamış. Çocuk gibi. Ailesine bağımli zaten. Ayrı evi, ayrı hayatı olduğunu idrak edememiş. Bu adamla devam etseniz bile değişmeyecek.

şöyle hem kendime hem evime harcıyorum onun dışında zaten gezmeyi severiz ila harcanıyoruz 2.000 lira maaş siz düşünün

Kendim çalışıyordum şu an çıktım işten de kendisinin durumu iyi ailesinin ben illaki çeyiz masrafım oldu onların ödemesi felan vardı yani aldığım maaşımı yine evime eşime harcıyordum
canım yani onca masrafa Gore 200 tl bir hiçtir, bu hırsızlık değil yani seninde bu zamana kadar çok paran harcanmistir

bu işin sebebi başka biri yada aklına giren biri var , seni sevdiğini anlaması için bir ilişki terapisine gidin

mesaj at ilişki terapisine gide lim diye
ilişki terapisti konuyu anlar eğer başka biri yok ise aklında yada hayatında , temiz bir sayfa acabilirsiniz sizi sevdiğini de ancak ilişki terapisti su yüzüne çıkartır.

Ev ortak, eve bırakılan bir para var, adamın cebinden almamış, sonraki söylenen yalanları bir kenara bırakıyorum, bu hırsızlık değildir hele ki kadın da çalışmıyorsa. Aniden lazım olduğunda eşimin cebine bakmak aklımda olan bir yöntemdir benim, şimdiye kadar olmadı ama oladabilir. Aynı şekilde eşim de benim çantamdan alabilir. Dünya hali bu.kadının adını hırsıza çıkarıp anons etmek de neyin nesi.siz kendinizi çok ezdirmiş aciz göstermişsiniz. Böyle adamı ben fırsat vermem boşarım. Üstüne hakaret davası da açarım ne çirkinlik bu. İnsanlar eşlerine kart veriyor istediğin kadar harca diye, herkesin bir bütçesi var, ikidebir sayıp durması da ayrı bir manyaklık. Ben sinir oldum burda. Siz de bu hırsız lafını yediniz oturdunuz, Bu adamı özlüyorsunuz, bu yanlıştan dönün. Terbiyesiz ya yüz liranın peşine düşmüş, ayrılası varmış adamın, rezil ederek ayrılmayı seçmiş, sakın bu lekeyi kabul etmeyin.

Saygısı sevgisi kalmamış. Çocuk gibi. Ailesine bağımli zaten. Ayrı evi, ayrı hayatı olduğunu idrak edememiş. Bu adamla devam etseniz bile değişmeyecek.
ikimiz için de ipin ucu kaçınca söylenmeler sen şöyle yaptın ben böyle davrandım bitmiyor ne olacak onu da bilmiyorum eşimde güven sorunu var özel mevzular da diyemiyorum şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…