- 29 Mart 2020
- 476
- 268
- 23
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Anlattım mahvup olduğumu diyemediğimi söyledimBen olsam ben de çok kızardım yalan yok. Güvenim sarsılırdı. Neden bizim paramızı benden gizli kullanmaya çalıştı der altında bir bit yeniği arardım. Yine de kendinizi ifade etmeye çalışın. Parayı istemekten utandığınızı yeni evli olduğunuz için istemeye dilinizin varmadığını falan anlatın. Belki affeder. Bir daha da yapmayın.
peki ihtiyacınız neydi ? neden aldınız ?Anlattım mahvup olduğumu diyemediğimi söyledim
Ailesi sizi seviyor ama kendisinin sevdiğini düşünmüyorum. Seven insan 200 tl için eşini herkese hırsız diyerek rezil eder mi? Uyarır en kötü, devam eder evliliğine, kaybetmeyi göze almaz. Zaten barışmak istese bile , böyle bir şey için, sizi ailelere rezil eden, yaygara çıkaran, size hırsız diyen, boşanıcaz diyen bir adamı affetmeyin. Sanki yatakta biriyle bastı sizi, nasıl davranışlar bunlarSonra ailesi beni çok sevdikleri için ayrılma affet demiş o da tekrar olur mu barışsak bile sana güvenmiyorum kendime de güvenmiyorum dedi
Yok severek evlendik hayır çalıyordum sadece ödemelerim vardı biraz evin eksikleri kendime aldıklarım iki ay açılmıştım birazBaşka bir konuda üye bir arkadas evlenmeden önce sınav uygulaması olmalı diye bir yorum yazmıştı. O an ne demek istediği ile ilgili üzerinde çok durmadım ama buraya girip konuları okudukça hakverdim kendisine. Eşinizden habersiz para aldınız
Eşiniz kavga çıkardı konu aileye hatta boşanmaya gitti. Aileniz sizi okutmadı mi erkenden evlenmek mi istediniz kocanızın cebinden habersiz alacağınız paraya mi güvendiniz neden çalışmıyorsunuz?
Kovup hakaret etmek falan fazla olmuş evet.Kızsın bağarsın hemen boşanmak isteyip evden kovup üstüne mesajlarda hakaret etmesi bizi rezil ettin demesi
dışarda çalışıyorum yol param yatmadı yerine koyacaktım bi kısmını yol yemek için kullanacaktım yani gizli saklı birşey değilpeki ihtiyacınız neydi ? neden aldınız ?
Evet diyemedim işte hatamın farkındayım ama zaten eşim hep güvensizdi genel olarak böyle bir sorunu da varYani isteseniz telefon etseniz adam zaten verirdi yani resmen sana olan güveni ölmüş adamın onun gözündeki değerin bitmiş insan eşine her konuda güvenmek ister
Ee söyle adama, bana para ver de. Neden gizli saklı alıyorsun ? Çalışıyormuşsun bi de başka bi iş var bu işte.dışarda çalışıyorum yol param yatmadı yerine koyacaktım bi kısmını yol yemek için kullanacaktım yani gizli saklı birşey değil
Bazı insanlar sinekten bile nem kapar ve gemileri yakarEvet diyemedim işte hatamın farkındayım ama zaten eşim hep güvensizdi genel olarak böyle bir sorunu da var
Çok kırıldım bAilesi sizi seviyor ama kendisinin sevdiğini düşünmüyorum. Seven insan 200 tl için eşini herkese hırsız diyerek rezil eder mi? Uyarır en kötü, devam eder evliliğine, kaybetmeyi göze almaz. Zaten barışmak istese bile , böyle bir şey için, sizi ailelere rezil eden, yaygara çıkaran, size hırsız diyen, boşanıcaz diyen bir adamı affetmeyin. Sanki yatakta biriyle bastı sizi, nasıl davranışlar bunlar
diyemedim son iki ay biraz harcamabence asıl sorun neden korkup ben aldım diyemediğiniz..
insan eşinden korkarmı yahu..
Ne gibi bir iş olabilir benim için mi söylüyorsunuzEe söyle adama, bana para ver de. Neden gizli saklı alıyorsun ? Çalışıyormuşsun bi de başka bi iş var bu işte.
Evet sizin için, görücü usulü evlenmemişsiniz ki. Adam sizi tanıyor siz onu. Aşk evliliği neyin çekincesi, adam niye ara ara parayı sayıyor. 100 tl dediğin pazar parası bile değil, para çektim sanıyorum bi bakıyorum hoop bitmiş.Ne gibi bir iş olabilir benim için mi söylüyorsunuz
Sonrasında ben eşime gel dedim konuşalım ailemde üzüldü ben gelmem hatalı olan sensin gelceksen gel gelmiceksn açıcam davayı dedi eşyalarını gel al madem dedi gittim ama yine aynı sözler cümlede sarf edince hepsini topladım gittimAilesi sizi seviyor ama kendisinin sevdiğini düşünmüyorum. Seven insan 200 tl için eşini herkese hırsız diyerek rezil eder mi? Uyarır en kötü, devam eder evliliğine, kaybetmeyi göze almaz. Zaten barışmak istese bile , böyle bir şey için, sizi ailelere rezil eden, yaygara çıkaran, size hırsız diyen, boşanıcaz diyen bir adamı affetmeyin. Sanki yatakta biriyle bastı sizi, nasıl davranışlar bunlar
Niyetimin hırsızlık olmadığını yerine koymak için aldığımı anlatamadım ama eşim hırsızlık bu hırsızlığın büyüğü küçüğü mü olur dediEvet sizin için, görücü usulü evlenmemişsiniz ki. Adam sizi tanıyor siz onu. Aşk evliliği neyin çekincesi, adam niye ara ara parayı sayıyor. 100 tl dediğin pazar parası bile değil, para çektim sanıyorum bi bakıyorum hoop bitmiş.
Evet yaptığıniz sey cok ayip.Esiniz burada hakli ama bosanmak falan ağır olmuş bahane gibi geldi .Herkes hata yapabilir.Çöplügüne dön ne demek ya?Sizde madem aman konuşalim soyle olmaz böyle olmaz yapmayın adam iyice kaçar.Ok tamam diyin o arada düşünsün.Ama bence size hirsiz diyen herkese yayan biriyle evli kalmayın cok asaligici cok iğrenç resmen yanlis anlamak istemişMerhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
benim sorduklarımın cevabı bu değil ki ?Niyetimin hırsızlık olmadığını yerine koymak için aldığımı anlatamadım ama eşim hırsızlık bu hırsızlığın büyüğü küçüğü mü olur dedi
Hayır sorardı paran var mı diye yalan yok ben isteyemezdim yok inanın olmadı fazlasıyla eşime elimden geldiğince mutlu etmeye çalıştım ama eşim sen sakarsın dikkatsizsin sürekli beni uyarma çabaları ki yerinde konuşan nasıl davranması gerektiğini bilen bir insanım eşim sürekli davranışlarımı sorgularBu kadar olamaz. Bundan ibaret olamaz asla inanmam.Başka mevzularda olmuştur. Hırsız mısınız bence kendinizi güvende hissetmek istediniz. Tutar çok düşük ama cebinize hiç para koymaz mı ? Para ile ilgili ilk ve tek sorun bu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?