Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlattım mahvup olduğumu diyemediğimi söyledim

Sonra ailesi beni çok sevdikleri için ayrılma affet demiş o da tekrar olur mu barışsak bile sana güvenmiyorum kendime de güvenmiyorum dedi
Ailesi sizi seviyor ama kendisinin sevdiğini düşünmüyorum. Seven insan 200 tl için eşini herkese hırsız diyerek rezil eder mi? Uyarır en kötü, devam eder evliliğine, kaybetmeyi göze almaz. Zaten barışmak istese bile , böyle bir şey için, sizi ailelere rezil eden, yaygara çıkaran, size hırsız diyen, boşanıcaz diyen bir adamı affetmeyin. Sanki yatakta biriyle bastı sizi, nasıl davranışlar bunlar

Yok severek evlendik hayır çalıyordum sadece ödemelerim vardı biraz evin eksikleri kendime aldıklarım iki ay açılmıştım biraz

Yani isteseniz telefon etseniz adam zaten verirdi yani resmen sana olan güveni ölmüş adamın onun gözündeki değerin bitmiş insan eşine her konuda güvenmek ister

Yani isteseniz telefon etseniz adam zaten verirdi yani resmen sana olan güveni ölmüş adamın onun gözündeki değerin bitmiş insan eşine her konuda güvenmek ister
Evet diyemedim işte hatamın farkındayım ama zaten eşim hep güvensizdi genel olarak böyle bir sorunu da var

Çok kırıldım b
bence asıl sorun neden korkup ben aldım diyemediğiniz..
insan eşinden korkarmı yahu..
diyemedim son iki ay biraz harcama
Yaptım işte bazen insanın nutku tutulur ya bende onu yaşadım normalde yalan asla yoktur aramızda

Ne gibi bir iş olabilir benim için mi söylüyorsunuz
Evet sizin için, görücü usulü evlenmemişsiniz ki. Adam sizi tanıyor siz onu. Aşk evliliği neyin çekincesi, adam niye ara ara parayı sayıyor. 100 tl dediğin pazar parası bile değil, para çektim sanıyorum bi bakıyorum hoop bitmiş.

Sonrasında ben eşime gel dedim konuşalım ailemde üzüldü ben gelmem hatalı olan sensin gelceksen gel gelmiceksn açıcam davayı dedi eşyalarını gel al madem dedi gittim ama yine aynı sözler cümlede sarf edince hepsini topladım gittim

Niyetimin hırsızlık olmadığını yerine koymak için aldığımı anlatamadım ama eşim hırsızlık bu hırsızlığın büyüğü küçüğü mü olur dedi

Sizinle oturup konusabilirdi neden cekindigini paranin sorun olmadigini. Sonucta ne olursa olsun konusarak cözülür. O bunlari yapmak yerine herkese yaymis sizi evden kovmus resmen, bu kadar kolay olmamali. Allah yardimciniz olsun.

Evet yaptığıniz sey cok ayip.Esiniz burada hakli ama bosanmak falan ağır olmuş bahane gibi geldi .Herkes hata yapabilir.Çöplügüne dön ne demek ya?Sizde madem aman konuşalim soyle olmaz böyle olmaz yapmayın adam iyice kaçar.Ok tamam diyin o arada düşünsün.Ama bence size hirsiz diyen herkese yayan biriyle evli kalmayın cok asaligici cok iğrenç resmen yanlis anlamak istemiş

Hayır sorardı paran var mı diye yalan yok ben isteyemezdim yok inanın olmadı fazlasıyla eşime elimden geldiğince mutlu etmeye çalıştım ama eşim sen sakarsın dikkatsizsin sürekli beni uyarma çabaları ki yerinde konuşan nasıl davranması gerektiğini bilen bir insanım eşim sürekli davranışlarımı sorgular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…