- Konu Sahibi miracle-3434
-
Ben de çok hata yaptım diyin bakalım. Böyle bir şey duyunca Koşarak kaçacak adamı affetmenin yollarını arıyorsunuz. Aynı şeyleri siz yaşasanız ertesin gün dava açardı size. Allah bilir ne haltlar yedi. Size HPV bile bulaştırabilirEşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Bu duruma aldatma denilemez ama sadece kurulan cümlelerden bile bir insanın anlatamadığı şeyleri anlayabiliriz,son derece basit bir çıkarım yaparsak şunu söyleyebilirim hiçbir kadın yada erkek ayrı oldukları bariz bir dönemde yatıp kalktığı sıradan insanları kafasına takıp hata olarak nitelendirmez ve bu durumu yeniden kurtardığı evliliğinin yeni döneminde dile getirip ortalığı bulandırmaz,buradaki hata size karşı yapılmış bir hata değil kendisiyle alakalı bir iç hesaplaşma gibi duruyor,duygusal bir boşluk oluşturmuş bir ilişki sonrası öfke,pişmanlık tanıdık güvenilir bir insana sığınma gereksinimi doğurmuş gibi,ilişkilerde 5 ay gibi bir süre yabancılaşmak için oldukça yeterli bir süreç,en sağlıklısı bu durumu irdeleyin hiçbir gerçeği,sorunu erteleyerek yok sayarak çözemezsiniz,gerçekleri bilmeden hayatınızı tesadüflere bırakmayın güven ilişkinin temelidir o temeli atmadan sağlam olamaz,aslına bakarsanız eninde sonunda merakınıza yenik düşüp soracaksınız bence en başından öğrenin,boşanmak istemiyorsunuz onu anladık,eşinizi kaybetmek istemiyorsunuz ama belkide zaten kaybetmişsinizdir bundan emin olmak için konuşun.Eşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Aslında şöyle; bu durumun ilişkiyi devam ettirmek için bir engel olmadığını düşünüyorum sanırım. Yine de hoşuma gitmiyor şu an bunun iç sıkıntısını yaşıyorum. Ama dillendirmesini de istemiyorum. Çünkü bu olay dışında şu an için başka bir sıkıntımız yok, anlaşabiliyoruz . Benimle ve çoçuklarıyla ilgileniyor, sorumluklarını yerine getiriyor ve herşeyden önemlisi ona karşı hislerim devam ediyor. Bir ömür geçirebileceğim biri. Ama işte gel gelelim bu konu aklımdan çıkmıyor gibi çıkacak mı bilmiyorum zaman gösterecekdürüst olmak gerekirse buradan okunan şu oluyor, ben aslında buna layık olmadığımın farkındayım ve bu bana yanlış geliyor iç sesim susmuyor ama ben onu zorla susturacağım ve bu evliliği devam ettirmek için kendimi hiçe sayacağım
size yanlış gelen bir şey karşısında duygularınızı yönetmeniz gerekmiyor sağlıklı iletişim bu değil çünkü dürüst değilsiniz ve kendiniz olamıyorsunuz
sizin kararlarınızı kendinizi ihmal etmeden almanız gerekiyor aslında o kadar
Yani şöyle oluyo buyuk ıhtımalle ınsan o hışımla artık olmayacak nasılsa diye bitirmek için elinden geleni yapıyor ben etrafımda oturup yas bekleyen adam görmedim açıkcası ayrılık kesın aşamasındaydık dıyorsunuz ama tabı resmıyette bitmemiş aöa evleri yatakları fıkırlerı ayırdıgın an imzanında bi etkisi kalmıyor bana göre. Bitirmek için yapıp bitiremediğini anlıyorumEşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Kadınların ihtiyacı olmuyor muŞu ihtiyaç kelimesini silsek mi lugatımızdan? Sanki sadece erkekler ihtiyaç içinde oluyor gibi.
İşte erkek cinsinin "ihtiyaçları" giderilmeli. Kadınlar da kendilerini böyle kandırıyorlar.Kadınların ihtiyacı olmuyor mukadınlar frenlerken erkekler neden tam gaz
Psikolojisi kötüden ziyade yeni maceralar aramış aradığını bulamamış geri çark etmiş gibi duruyorYeni hayat denemek için açılmadık sorunlarımızı çözemedik ve koptuk o süreçte eşimin psikolojiside çok kötüydü şu an daha iyi ve iletişim kurabiliyoruz
Kaç çocuğunuz var? Küçükler mi? Babalarının neden yanlarında olmadığının farkındalar mıydı peki?Aslında şöyle; bu durumun ilişkiyi devam ettirmek için bir engel olmadığını düşünüyorum sanırım. Yine de hoşuma gitmiyor şu an bunun iç sıkıntısını yaşıyorum. Ama dillendirmesini de istemiyorum. Çünkü bu olay dışında şu an için başka bir sıkıntımız yok, anlaşabiliyoruz . Benimle ve çoçuklarıyla ilgileniyor, sorumluklarını yerine getiriyor ve herşeyden önemlisi ona karşı hislerim devam ediyor. Bir ömür geçirebileceğim biri. Ama işte gel gelelim bu konu aklımdan çıkmıyor gibi çıkacak mı bilmiyorum zaman gösterecek
Çocuk var mı?İletişim kuramıyorduk şu an çok şükür sağlıklı iletişim kurabiliyoruz. Şu an önümüzdeki en büyük engel bu daha doğrusu benim kafamdaki soru bu durum ilerde aklıma takılır mı unutur muyum
Hukuken yanlış bilgi. Bende etik olarak da yanlış çünkü boşanana kadar insan evlidir.Evleri ayırmış iki insan artık ayrılmıştır. Hukuki açıdan ayrılmak sayılsa da insani açıdan bence ayrı evde yaşadığı, boşanma aşamasında olduğu birine sadakat yükümlülüğü olmaz insanın.
Resmi boşanma olana kadar sadakat yükümlülüğü devam eder. Boşanma sürecinde bunu ispatlarsa aldatmadan dolayı kusurlu sayılır vs vs vs yani bunlar sakat konular yanlış bilgi veriyorsunuz.Evleri ayırmış iki insan artık ayrılmıştır. Hukuki açıdan ayrılmak sayılsa da insani açıdan bence ayrı evde yaşadığı, boşanma aşamasında olduğu birine sadakat yükümlülüğü olmaz insanın.
Çok zor bir durum. Her ne kadar evler ayrılmış siz ayrılmış da olsanız. Çok ağır yine de. His olarak aldatılmış hissederdim.Eşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Hukuken yanlış bilgi. Bende etik olarak da yanlış çünkü boşanana kadar insan evlidir.
Resmi boşanma olana kadar sadakat yükümlülüğü devam eder. Boşanma sürecinde bunu ispatlarsa aldatmadan dolayı kusurlu sayılır vs vs vs yani bunlar sakat konular yanlış bilgi veriyorsunuz.
Bu başa cikilabilecek bir duygu değil. Tekrar birleşme olmamasi gerekiyormus. Bunu soyleyecekse baştan soylemeliydi ayrica. Barışınca degil. Bu hareketi bile güvenilmez oldugunu gosterio. Ayrilmayi kim istemişti?Muhtemelen tekrar birleşmeyeceğimizi bittiğini düşündü ve ihtiyaçlarını karşıladı. Ancak bana duygularını bitiremedi ve geri döndü. Bu hafta döndü birlikte olduk ama bu cümleyi söyleyince açıkçası sürekli aklıma gelecek gibi hissediyorum ve bu durum beni zorluyor bunla nasıl başa çıkabilirim
Aldatmak sayılsa da yazacağıma ayrılmak sayılsa da yazmışım. Evet hukuki olarak aldatma sayılır, onu anlatmaya çalıştım ben de. Sonraki cümleden çıkarım yapılabiliyor aslında.Resmi boşanma olana kadar sadakat yükümlülüğü devam eder. Boşanma sürecinde bunu ispatlarsa aldatmadan dolayı kusurlu sayılır vs vs vs yani bunlar sakat konular yanlış bilgi veriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?