- 10 Aralık 2017
- 2.202
- 8.494
- 158
- 35
- Konu Sahibi miracle-3434
-
O zaman devam...Muhtemelen tekrar birleşmeyeceğimizi bittiğini düşündü ve ihtiyaçlarını karşıladı.
Bu yorumun alnından öperim...çoğu erkek ayrılık aşamasında gezer dolaşır. yer içer. yedirir içirir. kadınları yoklar. bakar ki nazını çekecek başka bir salak yok, bu saatten sonra kimsenin kahrını çekemem hazır elimde olan salağı geri döndüreyim en iyisi der ve ayrılan eşine yalvarır. kadın da sanar ki değeri anlaşıldı. halbuki gereksiz kocasını kimse beğenmedi de yine kendine kaldı. hikayemizdeki kadına neden salak dedim. çünkü yalvaran kocasına inanır ve döner... döngü böyle devam eder. kimse değişmez. kimse uslanmaz. kimse kıymet bilmez. baştan nasılsa öyle sürer.
Bebişim senin psikolojin niye sağlam durdu peki? Sen başkasıyla olsaydın bu adam seni kabul eder miydi peki?? Valla kadınlar kendilerini kandırmak için bahaneler üretiyor ancak ihtiyaç giderdi, psikolojisi bozuktu, morali bozuktu ,oydu, buydu...dürüst ol kendine bahaneler uretme aldatılmış hissediyorsan aldatılmışsındır. Adam başkasının koynundan çıkıp gelmiş miden alıyorsa buyur. Araya 3.kisilerin girdiği ilişki bitmistir, o kadar. Bu arada o koynuna girdiklerinden umduğunu bulsaydı arkasına bile bakmazdı emin ol.
Bence artık insanlar bıktı evlilik dediğin evliliği gin içinde bitiyor zatten ve mahkemeleri uzatıp duruyorlar insanlar boşanma davası açınca ve sürerken kanunen sadakat yükümlülüğü devam etse bile vicdanen ve duygusal olarak etmiyor 3 senedir bosanamayan bambaşka hayatlar yaşayan insanlar var bazen hakim insiyatif de kullanabilir benim naçizane fikrim bu .Bitecek diye boşanmaya giden söz yada dava farketmez o ilişki illaki bitiyor valla insanların kendilerinden boşanmak isteyen insanlara yapışması çok itici geliyir bana .Resmi boşanma olana kadar sadakat yükümlülüğü devam eder. Boşanma sürecinde bunu ispatlarsa aldatmadan dolayı kusurlu sayılır vs vs vs yani bunlar sakat konular yanlış bilgi veriyorsunuz.
Kesinlikle öyle evlilik dava açılmadan çok önce bir taraf için bitmiş oluyor zatenAldatmak sayılsa da yazacağıma ayrılmak sayılsa da yazmışım. Evet hukuki olarak aldatma sayılır, onu anlatmaya çalıştım ben de. Sonraki cümleden çıkarım yapılabiliyor aslında.
Ben etik olarak, insani açıdan aldatma sayılmayacağını düşünüyorum. Benim düşüncem, sizi bağlamaz.
Evet aynen öyle olduYani şöyle oluyo buyuk ıhtımalle ınsan o hışımla artık olmayacak nasılsa diye bitirmek için elinden geleni yapıyor ben etrafımda oturup yas bekleyen adam görmedim açıkcası ayrılık kesın aşamasındaydık dıyorsunuz ama tabı resmıyette bitmemiş aöa evleri yatakları fıkırlerı ayırdıgın an imzanında bi etkisi kalmıyor bana göre. Bitirmek için yapıp bitiremediğini anlıyorum
2 çocuğum var. 16 ve 12 yaşları. Onlar bu olaya hiç müdahale etmiyor bize bırakılyorlarKaç çocuğunuz var? Küçükler mi? Babalarının neden yanlarında olmadığının farkındalar mıydı peki?
Tabiki yok. Ayrılıp ayrılmayacağımızı şu andan bilemiyorum ben şu an için durumumuzu söyledim geleceğe yönelik tahminlerle yol alamam gibi geliyorTekrar kavga ettiğinizde de biriyle sevismeyeceginin garantisi var mi
Hastalık hemen belli oluyor mu bilmiyorum olmadı bir ay sonra giderim . Bilmiyorum ne yapacğımı inanınee tamam, bi yere varamadık konuşarak. siz ne zaman bir jinekolog ile görüşmeyi planlıyorsunuz?
Hastalık hemen belli oluyor mu bilmiyorum olmadı bir ay sonra giderim . Bilmiyorum ne yapacğımı inanın
Düzgün yazsaydınız o zaman ben okuduğuma göre yorum yaptımAldatmak sayılsa da yazacağıma ayrılmak sayılsa da yazmışım. Evet hukuki olarak aldatma sayılır, onu anlatmaya çalıştım ben de. Sonraki cümleden çıkarım yapılabiliyor aslında.
Ben etik olarak, insani açıdan aldatma sayılmayacağını düşünüyorum. Benim düşüncem, sizi bağlamaz.
Bendede etik olarak kendini hala evli sanmak çok yanlış bilgi insanlar 3 sene yada 2 sene boyunca birbirlerinden kurtarmayan boşanma davaları düzelmeli kağıt üzerine bu kadar çok anlam yükleyen insanlar mutsuz oluyor bence boşanmak isteyen insanların kurtulması içinde davalar hızlandırılmaliHukuken yanlış bilgi. Bende etik olarak da yanlış çünkü boşanana kadar insan evlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?