Ayrılık sürecinde aldatan eş

Bu yorumun alnından öperim...

Ekstra bir de şöyle bir durum var. Anladığım kadarıyla eş kişisi bu itirafı bence sonradan karşısına çıkacağını bildiği için yapıyor. Belki de şu an tehdit ediliyor. Seni karına söylerim kandırdın beni vs diye. Yoksa tek gecelik esc vb biriyle olsa neden itiraf etsin? Sonradan karşısına çıkarsa bu mevzu önden bilgilendirmek istiyor. Yoksa adam suyu neden bulandırsın? Ayrıca boşanma gerçekleşmeden başka kişilerle gönül ilişkisi kurmak bence ihanettir. İhtiyaçsa bu durum kadın neden başka bir adamı koynuna almadı? Bu adama ben de sana bir şey itiraf etmek istiyorum. Benimde bir takım ihtiyaçlarım oldu ve gidermek zorundaydım dese o adam bence kabul etmez. Gerçi erkek milleti bu konuda da eskisi gibi değil, bir değişik oldular. Koca da olsa erkek arkadaş ta olsa kendi namusumuzu kendimiz korumak zorundayız.

Burda normaldir veya değildir diyenlere bakmayın. Sizi çok iyi anlıyorum bir psikologla görüşebilirsiniz, böyle bir şeye katlanmak çok zor. Gerekirse ilaç desteği için bir psikiyatriste gidin, duyguları kendi kendimize yönetemiyorsak destek almamız gerekir.

Acı ama gerçek bu. Ama ,fakat, lakin, çünkü ile kurulan her cümle eşleri içinde aklamak için kurulur. O zaman arada bir evleri ayıralım her haltı yiyip geri dönelim. Boşanılmadığı sürece eşlerden biri başkasıyla görüşüyorsa bu aldatmaktır.

Kendinize karşı dürüst olun sonra düşünün ben bunu unutabilir miyim, affedebilir miyim? Yoksa durup durup başa dönersiniz. Sonuç yıllar sonra yine aynı olur. Olan sizin mutlu olabileceğiniz yıllarınıza olur.

Resmi boşanma olana kadar sadakat yükümlülüğü devam eder. Boşanma sürecinde bunu ispatlarsa aldatmadan dolayı kusurlu sayılır vs vs vs yani bunlar sakat konular yanlış bilgi veriyorsunuz.
Bence artık insanlar bıktı evlilik dediğin evliliği gin içinde bitiyor zatten ve mahkemeleri uzatıp duruyorlar insanlar boşanma davası açınca ve sürerken kanunen sadakat yükümlülüğü devam etse bile vicdanen ve duygusal olarak etmiyor 3 senedir bosanamayan bambaşka hayatlar yaşayan insanlar var bazen hakim insiyatif de kullanabilir benim naçizane fikrim bu .Bitecek diye boşanmaya giden söz yada dava farketmez o ilişki illaki bitiyor valla insanların kendilerinden boşanmak isteyen insanlara yapışması çok itici geliyir bana .

Kesinlikle öyle evlilik dava açılmadan çok önce bir taraf için bitmiş oluyor zaten

Evet aynen öyle oldu

ee tamam, bi yere varamadık konuşarak. siz ne zaman bir jinekolog ile görüşmeyi planlıyorsunuz?

Aldatma sayılır mı sayılmaz mı yorun yapmayacağım ama şu “ihtiyaç giderme” tanımlaması hem çok çirkin, hem de sorunlu. Çiş mi bu ki tutamamış da kendini yapmış. Ya birisinden hoşlanır ve sevişirsin -ki hoşlanmış olması sizin için kötü bir şey ya da ücretiyle tek gecelik sevişirsin -ki bu daha kötü bir şey. Seks, yapmadığında kendini tutamadığın bir şey değildir, tercih meselesidir. Siz niye ayrıyken “ihtiyaç gidermediniz” öyleyse?

Düzgün yazsaydınız o zaman ben okuduğuma göre yorum yaptım

Ben bunu bir aldatma olarak görmüyorum çünkü ayrılmış olmak için mahkeme tesciline gerek yok evleri ayıran iki kişi zaten niyetine girmişse ayrıdır . Ama şu da bir gerçek ki gönlünü edecek bir hatun bulsa size dönmeyecekti . Bence mevzuyu deşmeyin, ihanet değil bana göre bu . Ayrıca sağlık raporu isteyin eşinizden.

Hukuken yanlış bilgi. Bende etik olarak da yanlış çünkü boşanana kadar insan evlidir.
Bendede etik olarak kendini hala evli sanmak çok yanlış bilgi insanlar 3 sene yada 2 sene boyunca birbirlerinden kurtarmayan boşanma davaları düzelmeli kağıt üzerine bu kadar çok anlam yükleyen insanlar mutsuz oluyor bence boşanmak isteyen insanların kurtulması içinde davalar hızlandırılmali

Bide hanfendi bundan ziyade sizi boşanma fikrine iten sorunlar önemli bunlar yerli yerinde duruyormu ? Değişim oldumu yani durduk yere bosanalim denmedi sonuçta asıl meselede o zaten .

Sizi bekleyen asıl sorun bu evlilikte eşinizin o eski haline dönmesi yani şimdi bı tahatlar herşey yolunda gibi olur sonra aslına döner bu ihtiyaçlarından bile önemli bir sorun değişmek dediğin 6 ay dikiş tutan öyleymiş gibi yapılan bir şey bence bunu gözden kaçırmayın umarım tekrar aynı yola girmezsiniz ayrılık fikri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…