- 17 Ekim 2024
- 532
- 1.263
- 33
- Konu Sahibi miracle-3434
- 

Ben sizin eski konunuzu yeni hatırladım acaba benmi karıştırıyorum,eşiniz zaten evden gitmişti sizinle görüşmek istemiyordu ayrılmak istiyordu siz sabırlı olan ayrılmak istemeyen taraftınız,şimdi nasıl tersine döndü olay çok enteresan şaşırdım.Evleri ayırmıştık. Ona da dedim ben yapamayacağım resmi olarak da ayrılalım diye ama kabul etmiyor çinkef yapıyor ve açıkçası boşanmanın zor olacağı biri o. Bunu en az hasarla atlatarak yapmalıyım
Evet ben ayrılmak istemiyordum ama açıkçası güvenim hiç kalmamış ona . Güven bitince sevgi de bitiyor ben onu sevmiyorum bu saatten sonra da sevebileceğimi düşünmüyorum. Zaten sevmem ahmaklıkBen sizin eski konunuzu yeni hatırladım acaba benmi karıştırıyorum,eşiniz zaten evden gitmişti sizinle görüşmek istemiyordu ayrılmak istiyordu siz sabırlı olan ayrılmak istemeyen taraftınız,şimdi nasıl tersine döndü olay çok enteresan şaşırdım.
İşte o öyle biri değil. Diyorum ya ayrılmanın kolay olacağı biriyle evlenmek lazım. Benden asla ayrılmıyor. Şu an herşey normal gibi davranıyorum ama ondan tiksininiyorumsiz de ben de hatalar yaptım diyince kabul ediyorsa edin, etmiyorsa yalan söylemiştim deme gereği açıklama gereği bile duymadan kaçın, zira onun ihtiyacı ise sizin de ihtiyacınız, sadakat ise çift taraflı o ne kadar anlayışlı olursa o kadar olun
O öyle durduk yere mi itiraf etti yoksa siz mi ısrar ettiniz,çünkü durduk yere konuyu açıp ortalığı bulandırdıysa dikkatli olun manipülasyon yapıyor olabilir,farklı planları olabilir,siz çok ısrar ettiysenizde söylemesi yine anlamsız ben altında başka bir sebep ararım bu adam durduk yere suyu niye bulandırıyor,eski konunuzu tekrar okudum sizin eşiniz çok tekinsiz kurnaz bir tip gibi,durduk yere evden gitmiş aylarca gelmemiş vs sonra ne olduda döndü muhtemelen planı tekrardan gitmek ama yüzü yok o yüzden sizi itiyor gibi bu kadar iğrenç ayrıntılara kim girerki yoksa,adam boşanmak için her türlü nedeni vermiş elinize bence beklemeyin.Evet ben ayrılmak istemiyordum ama açıkçası güvenim hiç kalmamış ona . Güven bitince sevgi de bitiyor ben onu sevmiyorum bu saatten sonra da sevebileceğimi düşünmüyorum. Zaten sevmem ahmaklık
Doğru ama boşanmıyor işte sıkınıtı orada ben boşanmak istiyorum sevmiyorum onu artıkO öyle durduk yere mi itiraf etti yoksa siz mi ısrar ettiniz,çünkü durduk yere konuyu açıp ortalığı bulandırdıysa dikkatli olun manipülasyon yapıyor olabilir,farklı planları olabilir,siz çok ısrar ettiysenizde söylemesi yine anlamsız ben altında başka bir sebep ararım bu adam durduk yere suyu niye bulandırıyor,eski konunuzu tekrar okudum sizin eşiniz çok tekinsiz kurnaz bir tip gibi,durduk yere evden gitmiş aylarca gelmemiş vs sonra ne olduda döndü muhtemelen planı tekrardan gitmek ama yüzü yok o yüzden sizi itiyor gibi bu kadar iğrenç ayrıntılara kim girerki yoksa,adam boşanmak için her türlü nedeni vermiş elinize bence beklemeyin.
Ben onun seviyesine düşemem zaten fevri biri kendimi riske atmak istemiyorum uyğun zamanı bekliyorumBen de "ihtiyacimi" giderdim de bakalım ne yapacak. Gercekten yap ama bunu.
Evler ayriysa artık ayrisiniz lafına katılmıyorum ben, ortada açılmış dava bile yok hala evlisiniz. İhtiyaç mihtiyac diye ancak kendini kandirirsin.
İnanın mutluluk yaşadığım yok. Sadece bazı detayları vremeiyorim. Ayrılması zor biri başka bir şey diyemiyorum inanınBiz size dedik de eşinizin geri döndüğü için yaşadığınız mutluluktan bazı şeyleri görmezden geleceğinizi sandınız.
Boşanması bu kadar zor olan adamla evleri ayırıp sonra yeniden barışmak da harikaymış cidden.
Kolaylıklar dilerim size.
Madem öyle evleri ayırdıktan sonra neden barıştınız? Burada kaç defa ayrılmak istemiyorum yazdınız.İnanın mutluluk yaşadığım yok. Sadece bazı detayları vremeiyorim. Ayrılması zor biri başka bir şey diyemiyorum inanın
Yoo barismak istediğini kendin yazmışsın. Zaten 5 aydır evler ayriymis niye baristin?İnanın mutluluk yaşadığım yok. Sadece bazı detayları vremeiyorim. Ayrılması zor biri başka bir şey diyemiyorum inanın
Yani bu adam siz evine gidince sinir krizi geçiriyordu sizi görmek istemiyordu,siz konuşmaya gidince asla konuşmuyor karşıma bile çıkmıyor diyordunuz hepimiz şaşırmıştık,adam ayrılmak istiyordu hatta zorluk çıkartmıyor mal paylaşımında vs demiştiniz,siz ben seviyorum beklicem demiştiniz o yüzden şaşırıyoruz.Doğru ama boşanmıyor işte sıkınıtı orada ben boşanmak istiyorum sevmiyorum onu artık
Bu üye o üye değil.Yani bu adam siz evine gidince sinir krizi geçiriyordu sizi görmek istemiyordu,siz konuşmaya gidince asla konuşmuyor karşıma bile çıkmıyor diyordunuz hepimiz şaşırmıştık,adam ayrılmak istiyordu hatta zorluk çıkartmıyor mal paylaşımında vs demiştiniz,siz ben seviyorum beklicem demiştiniz o yüzden şaşırıyoruz.
Adam delimi niye bunları anlattı ki durduk yere.insan saklar ögrenmemen içinİtiraf etti kızlar. Beni defalarca aldatmış. Duyğusal yönden birşey hissetmedim cinsellik yaşadım farklı farklı kadınlarla ve sırf sana sinirimi onlardan çıkardım dedi. Hatta şunu bile diyebildi ters ilişki yaşadım defalarca. Sana kızdıkça gittim ters ilişki yaşadım . Bu bende travma olarak kaldı. Ben ondan ayrılmak istiyorum ancak kolay ayrılabilecek bir kişilik yapısı yok maalesef o yüzden uygun zamanı kolluyorum
O üye ama nicki değişmiş,eşim 6 ay ayrı evde yaşamak istiyor gibi bir konu açmıştı.Bu üye o üye değil.
Evet şimdi eski konularına baktım dediğiniz gibiymiş.O üye ama nicki değişmiş,eşim 6 ay ayrı evde yaşamak istiyor gibi bir konu açmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?