• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık

Rumuz99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
14
0
1
32
Kızlar biz birbirimiz i çok seviyo duk aynı üniversite okuduk çok şey yaşadık ben onun ılk sevgı lısı yım 6sene oldu ama üniversite bıttti ben hastane sekreter olark çalışmaya başladum sonra o çıkacak sn dedı evde kpss çalış dedı benı zorladı babamı felan ardı hatta bizde babama şaka yaptık sana dıe geçiştirdik sonra ben istıfa mı verdim ve bana bir sürü şey dedı kıskançlık yaptı sonra 8ay ayrı kaldık benmsj atmadım o da bı kaç kere aradı ama benı hep face den takıp etmiş tabı sonra ben buna msj attım tekrar ama o gardıyanlıgı kazanmıştı haberim yoktu o bana dedı kı sen gıttın işim yokken şimdi işim var Geldin ben aıleme herkese söyledim ayrıldıgmız ıdedı memur ol öyle evleniriz dedı tamam dedım sonra bu kpss den tapu geldı gardıyanlıgını bıraktı oraya gıttı bende kpss çalıştım sınav sonucu kötü geldi ama çok çalıştım bu dedı olamdın dedı gene aramız bozuldu aradan bi kaç ay geçti bu egitim r 45 günlük gıttı bende o sıra sınav vardı mülakat gene bız konuşma ya çalıştk ma egitimde bi kız memur dıe ılk defa benden sonra bı kız sırf memur dıe tanışmış bende o ara msj atmıştm sonra işte o kızla ıkı hafta ancak konuştu yapamadı bende msj atınca dedı kımse sen gıbı olmuyo dedıgmı yapmıyo felan dedı para ıle de olunmıyo mutlu luk dedı tabı gene barıştık ama çok mutlu ıdık herşey beraber dı gezdık ne bileyim ya o benim elımi ilk defa tuttu ben onun elını sonra benim mülakatım gene olmadı ama bu defa üzülme su akar yolunu bulur dedı bana destek oldu annem gıl bulursa ne yapacam dedı ben ayrıldımmzı herkese söyledim ve herkes e de memur alacagım dıe söyledim ev araba istşyorum dedı bende içimden yapmaz dedım seviyo çünkü ıkı hafta öncesinde ben sensiz yapamam dedı ilk göz agrımsın dedı iki hafta sonra sı babası kız bulmuş memur bana söyle dı tanıyacagım dedı öncesinden beklerim dedı bana şimdi ise engelledik ama ben acı çekiyorum yolun açık olsun dedı daha önce de böyle lafları etmiş tı şimdi o kızı tanıyacak bende dedim beddua ettim bir sürü herşey para degil dedim sevgıne sahip çık dedim ne yapmalıyım

Ya kızlar neden kendine bunu yapıyor. Kendisine değer vermeyen, saygı duymayan adamdan bozma çocuklara takılı kalıyorlar. Yani memur olsan ne olacak herşey güllük gülistanlık mı olacak. Adam seni bırakmış başkalarıyla sırf memur diye görüşmüş. Belliki o kızlar da anlamış bunun hödük olduğunu yol vermiş. Oruç tut, zekat ver bu adamdan kurtulduğun için. Dönmesin yoluna bak, kendin için bişeyler yap.

Ya şunuda söylemeden yapamıycam illa memur mu olunması gerekiyor. Başka yerlerde de çalışabilirsin.

İlla memur istiyormuş ya,polis memuru ol.Böyle her saçmaladığında copunla girişirsin.

Bu nasıl saçma bir karakter ve sen nasıl her defasında böyle birine dönüyorsun anlamadım.Aşk bu değil.
Ya cok hoşuma gitti yorum ancak böyleleri dayaktan anlar.(şiddete karşıyım tabi ji de)

Onun için işini bıraktın her dediğine he dedin seni sırf egosu için yanında tuttu farkında değil misin?
Yok herkese memur alıcam demişte bla bla bla.
Belediye başkanı mı bu istifa edeceğimi açıkladım geri çekemem tripleri allasen şu zihniyette biriyle olma zaten arkadaşım.

Cidden bilmedigim icin soruyorum ailemde de memur yok memurlar ne kadar maas aliyor?

Bu konu ile alakali diil sadece merak ettim :)

Insallah memur olur garanti bir isiniz olur ama insallah bu adam sizi bir daha aramaz cunku siz memur olursaniz ancak olurmus, ev araba istiyormus o yuZden memur es ariyor, yani cidden sizinle oyjncak gibi oynamis oynatmayin yapmayin jendinize bunu

Ne kadar ayıp parası olanı görünce seni devre dışı bırakmış.sizde gel diyince gelmişsiniz git diyince gitmişsiniz bu değmez adam için basitleştirmişsiniz kendinizi.o aşk değil sömürecek insan arıyo.umarım bidaha gel dediğinde gitmezsiniz :işsiz:

hala memurların işinin garantili olmadığını anlayamadık ülkece ya buna yanıyorum

düne kadar herkes memur olalım derken şimdi kurumsal şirkette işe başlayalım diyor

zira kurumsal şirkette, seni işten atarlarsa ona göre hakkın hukukun işe iade davan, tazminat davan vs var ama memurun bir dava açma hakkı dahi yok

Böyle biriyle birlikte olmamanız bence daha iyi.Memur olduğunda seninle sevdiği için değil memur olduğun,ev ,araba alabilmek için evlenicem demiş resmen.Acıyorum böyle erkeklere

Kızlar ilki hep benle yaşadı ve ben onu zamanında işi yok dıe bırakmışım ve aılesıne de işim yok dıye bıraktı demiş yanı 6 yıl dıle kolay kendi si de dedı ben senın le buyudum dedi aklım ve kalbim arasında kaldım dedı yanı normalde bana İLK çıktık altın yüzük getirip taktı nişanlı sözlüyüm de dedı çok sevıyordu ama A memur oldu bı sene tuhaflaştı yanı bu insan sizce mutlu olur mu çeker mi benim ahımı başkası ıle yapar çünkü ben dedım sen başkası nı aynı evin içinde düşündünmü hiç evlendigin zaman dedım oda düşünmedim dedı

Babanız memur ol dese olmazsınız

sen başkası nı aynı evin içinde düşündünmü hiç evlendigin zaman dedım oda düşünmedim dedı
Ya o kisi başkasıyla görüşmek icin seni bırakmış sen neyin hesabını yapiorsun daha

üniversite okuduğunuza emin misiniz? eğer gerçekten öyle ise sizin doldurduğunuz kontenjana acıdım şu an.

Haklısınız ama memur olmadan önce çok iyi idi herşey benim canımı yakt ı böyle bi insan çeker mi ben dedım para mutluluk vermez dedim sevgı olmazsa dedim sen buldun ama sevmedıkten sonra o ınsanın parası için evlenmiş olacak sın mutlu olamazsın dedım ben evlenelım dıe çok ugraştım o da istiyo du sonrası cebe para girince kişiligini kaybetti ben bana yaptıklarını çeksin ömrünün sonuna kadar ahım tutar mı

Back
X