Kızlar biz birbirimiz i çok seviyo duk aynı üniversite okuduk çok şey yaşadık ben onun ılk sevgı lısı yım 6sene oldu ama üniversite bıttti ben hastane sekreter olark çalışmaya başladum sonra o çıkacak sn dedı evde kpss çalış dedı benı zorladı babamı felan ardı hatta bizde babama şaka yaptık sana dıe geçiştirdik sonra ben istıfa mı verdim ve bana bir sürü şey dedı kıskançlık yaptı sonra 8ay ayrı kaldık benmsj atmadım o da bı kaç kere aradı ama benı hep face den takıp etmiş tabı sonra ben buna msj attım tekrar ama o gardıyanlıgı kazanmıştı haberim yoktu o bana dedı kı sen gıttın işim yokken şimdi işim var Geldin ben aıleme herkese söyledim ayrıldıgmız ıdedı memur ol öyle evleniriz dedı tamam dedım sonra bu kpss den tapu geldı gardıyanlıgını bıraktı oraya gıttı bende kpss çalıştım sınav sonucu kötü geldi ama çok çalıştım bu dedı olamdın dedı gene aramız bozuldu aradan bi kaç ay geçti bu egitim r 45 günlük gıttı bende o sıra sınav vardı mülakat gene bız konuşma ya çalıştk ma egitimde bi kız memur dıe ılk defa benden sonra bı kız sırf memur dıe tanışmış bende o ara msj atmıştm sonra işte o kızla ıkı hafta ancak konuştu yapamadı bende msj atınca dedı kımse sen gıbı olmuyo dedıgmı yapmıyo felan dedı para ıle de olunmıyo mutlu luk dedı tabı gene barıştık ama çok mutlu ıdık herşey beraber dı gezdık ne bileyim ya o benim elımi ilk defa tuttu ben onun elını sonra benim mülakatım gene olmadı ama bu defa üzülme su akar yolunu bulur dedı bana destek oldu annem gıl bulursa ne yapacam dedı ben ayrıldımmzı herkese söyledim ve herkes e de memur alacagım dıe söyledim ev araba istşyorum dedı bende içimden yapmaz dedım seviyo çünkü ıkı hafta öncesinde ben sensiz yapamam dedı ilk göz agrımsın dedı iki hafta sonra sı babası kız bulmuş memur bana söyle dı tanıyacagım dedı öncesinden beklerim dedı bana şimdi ise engelledik ama ben acı çekiyorum yolun açık olsun dedı daha önce de böyle lafları etmiş tı şimdi o kızı tanıyacak bende dedim beddua ettim bir sürü herşey para degil dedim sevgıne sahip çık dedim ne yapmalıyım